Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Broken рече

I to ne kažem samo zato što si sajt administrator i što te se pomalo plašim.

Ahaaa, hau jes nou :0212_rolleyes:

:))

( salim se, stvarno :drugarstvo:)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

Ti misliš da sam ja video gospođu ? :D

пре 2 часа, Nebojš.a рече

Selfi na avataru, selfi kao reklama za parfem, svaki drugi post selfi...

Дакле, израз лица госпође је као да каже: "Јао, овај се опет слика..." ? :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

И ја започех веџбање пред "новака"... Настављам после кинеске...

gym.jpg

12:smeha: да то није насловница за први  форумашки  Плејбој....Још само и њима капице фале...:smeh1:

Но шалим се...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

12:smeha: да то није насловница за први  форумашки  Плејбој....Још само и њима капице фале...:smeh1:

Но шалим се...

Zanimljivo... tako znaš lupiti, i sasvim očekivano na to kažeš da se šališ. Bilo bi prilično surovo da to i ozbiljno misliš. Očekujemo prikladniju šalu, bar na ovom forumu. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Рапсоди рече

Но шалим се...

Свакосатно клопарало које кмези...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

И ја започех веџбање пред "новака"... Настављам после кинеске...

gym.jpg

Ti resio da upropastis spravu za vezbanje. Nije to za tebe, nego vojnicki poligon. Da ga jedno tri puta dnevno predjes! :))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Милан Ракић рече

Свакосатно клопарало које кмези...

Па добро бре МИлане, је ли трапава седмица или није...:)

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Рапсоди рече

Но шалим се...

Па како баш то прво да ти падне на памет, теби тако смерној и благочестивој?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Прејела сам се  прасетине...12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Прејела сам се  прасетине...12:smeha:

Биће да се ри овде ипак лажно представљаш, посебно кад попујеш другима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Aha evo tu si. Najzad i tebe da uhvatim. Vec sam razotkrio Milana a sada si i ti na redu. Priznaj!  :cheesy3:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Aha evo tu si. Najzad i tebe da uhvatim. Vec sam razotkrio Milana a sada si i ti na redu. Priznaj!  :cheesy3:

Не знам о чему се ради, ал све признајем :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ayla рече

tako znaš lupiti, i sasvim očekivano na to kažeš da se šališ

I još se zbuni, gde ona da lupa i udara nisko, ijuuuuuu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Биће да се ри овде ипак лажно представљаш, посебно кад попујеш другима.

На мом профилу стоји пол, годиште, па скоро већина зна одакла сам где живим и како изгледам...где бачи ти нешто о себи сем што ти на профилу  пише да си мушко. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...