Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Malo smo se maskirali i filtrirali jer smo tako u mogucnostima :coolio: Feministicki momenat  - The mask of Zorro :D

PicsArt_01-20-12.32.21.jpg

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Muramasa рече

Još sam malo ojačao od prošlog puta. 5 x 140kg. :)

...

Let me see that waaaarrr face!!...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Muramasa рече

Još sam malo ojačao od prošlog puta. 5 x 140kg. :)

Zvezda ovog lo-fi ambijenta mi je azbestni (?) zid pokriven grbom i masnim jastukom. Sve bi bilo mnogo upecatljivije kad bi nalepio konstantnu buku krunilice za kukuruz, vrisku kupleraja, komsijsku svadju i neprestani plac bebe - a ti nista, usredsredjen dizes svojh 0.7tona k'o Šri Činmoj.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Pozdravi iz Beca. :)

26694414_10204265517515416_973557215_n.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, ana čarnojević рече

divna si. kad povezem tvoje lice i tvoje ikone...i skromnost koju pokazujes, pa blago onom cija si. Slava Bogu.

6857.jpg

:)))

Ah taj internet, sve deluje bolje nego sto jeste :)

Hvala ti puno na lepim i diivnim recima, jer to je sve u oku divnog posmatraca:smeh2:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Лапис Лазули рече

6857.jpg

:)))

Ah taj internet, sve deluje bolje nego sto jeste :)

Hvala ti puno na lepim i diivnim recima, jer to je sve u oku divnog posmatraca:smeh2:

I posle ispadne kako ja lose vidim!  :)))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Лапис Лазули рече

Nije lose samo nerealno ?fatamorgana.jpg

Kvalitetna fata morgana :D

Jeste ja i 22 drugih nismo videli dobro. ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...