Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Има савршено дисање. Мурамаса је Божји човек. Не могу да верујем колико нас је зезао овде.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Има 120 кила на леђима, а ти се бринеш за босе ноге... :smeh1:

Još i ako sedi na 'ladan beton, ijuuu.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Nebojš.a рече

Ajla, ne moraš to svima da pričaš...

A šta drugo? Da se foliram i da pokazujem oduševljenje za podignutih 160 (ili koliko već) kg? 0703_read
Bodu mi oči bose noge, pa neka sam ko neka strina. -.- 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ayla рече

Bodu mi oči bose noge, pa neka sam ko neka strina. -.- 

Uf, što ja ne volim gola stopala da vidim ! Ne zbog zdravstvenih već estetskih razloga. Može čovek da bude savršen ali ako ima ružna stopala ...kraj, gotovo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Uf, što ja ne volim gola stopala da vidim ! Ne zbog zdravstvenih već estetskih razloga. Može čovek da bude savršen ali ako ima ružna stopala ...kraj, gotovo.

Ostaću suzdržana, neću komentarisati. (o jadu bi me zabavili) -.-

пре 1 минут, Nebojš.a рече

Sasvim sam to drugačije razumeo.

I rekoh, ajde neću da je osuđujem zbog toga ali što je toliko pomahnitala da mora i da obnaroduje takvu stvar.

Ko će (nagrdit) koga, ako ne svoj svoga. Neka si ti mene ofirao. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Broken рече

Uf, što ja ne volim gola stopala da vidim !

Stvar navike. Kao sa kafom. Ona jeste gorka ali je zavoliš. Međutim, ne možeš na prvu loptu.

Ti si osetio gorčinu stopala, mislim ne bukvalno, i ostao si na tome. Da si otišao dalje... hm... možda bi došao i do Ajlinog stupnja.

Počnu da ti budu zanimljivi i nokti sa kojih je delimično spao lak. Pa onda poluprljava stopala koja su špartala ceo dan u sandalama. Pa se navikneš i na krive prste, ogromne nokte... mislim na onaj deo koji je na mesu. I čak počneš i da tražiš nesavršena stopala. Ovako kao Vasilijeva.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nebojš.a рече

Stvar navike. Kao sa kafom. Ona jeste gorka ali je zavoliš. Međutim, ne možeš na prvu loptu.

Ti si osetio gorčinu stopala, mislim ne bukvalno, i ostao si na tome. Da si otišao dalje... hm... možda bi došao i do Ajlinog stupnja.

Počnu da ti budu zanimljivi i nokti sa kojih je delimično spao lak. Pa onda poluprljava stopala koja su špartala ceo dan u sandalama. Pa se navikneš i na krive prste, ogromne nokte... mislim na onaj deo koji je na mesu. I čak počneš i da tražiš nesavršena stopala. Ovako kao Vasilijeva.

E grozoto!1324_womens
Izdao bi me i na bojištu... :(

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Nebojš.a рече

Počnu da ti budu zanimljivi i nokti sa kojih je delimično spao lak. Pa onda poluprljava stopala koja su špartala ceo dan u sandalama. Pa se navikneš i na krive prste, ogromne nokte... mislim na onaj deo koji je na mesu.

Nisam našao adekvatan emotikon koji bi izrazio nivo gađenja. :((

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...