Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 часа, Natasa. рече

Danijela, oprosti!

Natasa, oprosti!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 часа, Ayla рече

Živjeli!

To je cigar, to je alkohol, to je lekovito bilje vaskoliku noc... Sve je Rajlah bio u pravu, ali ko jos slusa dobroga Rajlusinu?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, drvce рече

To je cigar, to je alkohol, to je lekovito bilje vaskoliku noc... Sve je Rajlah bio u pravu, ali ko jos slusa dobroga Rajlusinu?

...još da vidiš šta je ispred mene :)))
Život je divan, zar ne? :coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Ayla рече

Živjeli!

b7777.jpg

To je taj opijajuće-zlokobni pogled jedne veštice:D:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, drvce рече

После кад останете сами, заглављени у неком смету у хладној планинској колиби и чујете лагане кораке и тешко дахтање око колибе од којих вам се леди крв у жилама, а при себи имате само свећу која полако догорева, последњу цигарету, једну малу секиру, недовољну за самоодбрану, сетићете се мене и питати се зашто ме нисте послушали кад је било време.

Али тад времена више неће бити.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 1.1.2017. at 21:14, Лидија Миленковић рече

Predivne vaspitacice

ja mislila snajke....joooj

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ayla рече

Njene jagodične kosti :dobro:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ayla рече

Dosadno ti je, @Kratos.
...ali i nije loše, samo bih dodala i gavrana u desnoj ruci... i što si mi zbrčkao lice, zaimeBožjemilo? 0703_read

Nisam te zbrčko samo sam te prosvetlio malo,ne ide baš kvarcovanje i veštičarenje,:smeh1:

teo sam sam jednu sa gavranom al nije odgovarala fotka.:D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Ayla рече

Ne kvarcam se...lice brže stari :1319_womens:

Je l koristiš skupu kozmetiku? Prosvetli nas malo :1319_womens:. Ja sam fan one obične plave Nivee što babe vole i kokosovog ulja :1319_womens:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...