Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Natasa. рече

Je l koristiš skupu kozmetiku? Prosvetli nas malo :1319_womens:. Ja sam fan one obične plave Nivee što babe vole i kokosovog ulja :1319_womens:.

Uvijek mi bude neprijatno kada me pitaju koju dnevnu, a koju noćnu kremu koristim, a ja tiho izgovorim - Bekutan.
Ostalo od kozmetike...puderi, sjenke,  maskare, je najboljeg kvaliteta do kojeg mogu doći, mada ne pretjerujem sa šminkanjem. Više novca potrošim za šampone, i maske za kosu, kao i kupke i losione. Tu sam već bahata....goreću.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 37 минута, Ayla рече

Uvijek mi bude neprijatno kada me pitaju koju dnevnu, a koju noćnu kremu koristim, a ja tiho izgovorim - Bekutan.
Ostalo od kozmetike...puderi, sjenke,  maskare, je najboljeg kvaliteta do kojeg mogu doći, mada ne pretjerujem sa šminkanjem. Više novca potrošim za šampone, i maske za kosu, kao i kupke i losione. Tu sam već bahata....goreću.

Obično lepe žene više ulažu u negu nego u šminku, podržavam, pa neka sve gori :smeh1:.

I šta kažeš, Bekutan? Ja sam mislila da te bebe kreme malo isušuju kožu zbog cinka.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ayla рече

Ne kvarcam se...lice brže stari :1319_womens:

A da zaboravih na Adu Bojanu.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Natasa. рече

Obično lepe žene više ulažu u negu nego u šminku, podržavam, pa neka sve gori :smeh1:.

I šta kažeš, Bekutan? Ja sam mislila da te bebe kreme malo isušuju kožu zbog cinka.

Meni je savršena... u stvari, možda bi i ostale bile jednako dobre...ne znam.

пре 6 минута, Kratos рече

A da zaboravih na Adu Bojanu.:smeh1:

Rekoh ne kvarcam lice. Ostalo ne pomenuh. Ti pominješ Adu kao da smo skupa bili tamo.

Подели на овим сајтовима

Baš ste svi slatki

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ayla рече

Rekoh ne kvarcam lice. Ostalo ne pomenuh. Ti pominješ Adu kao da smo skupa bili tamo.

Pa zar nijesmo?:))zezam se nego mislio sam više kao mogućnost da se nabaci bojica i nije samo lice i ruke sve je na sličku malko sa tamnijim tenom.Sad možda si takva naturale,davno smo bili na Adi,zaboravio sam već.12:smeha:

PS.Šalim se s tobom malo,nemo se ljutiš na svoga brata na ovaj blagi dan.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kratos рече

Pa zar nijesmo?:))zezam se nego mislio sam više kao mogućnost da se nabaci bojica i nije samo lice i ruke sve je na sličku malko sa tamnijim tenom.Sad možda si takva naturale,davno smo bili na Adi,zaboravio sam već.12:smeha:

PS.Šalim se s tobom malo,nemo se ljutiš na svoga brata na ovaj blagi dan.

Vidiš da te štedim danas...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Vidiš da te štedim danas...

Divna si veštice.:sunce:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ayla рече

Meni je savršena... u stvari, možda bi i ostale bile jednako dobre...ne znam.

Eto ti, ja bih koristila te bebi ali imam utisak da bi me isušile.

Ni ja se ne kvarcujem i pazim na faktor leti. To je najbolji anti age savet. :dobro:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, JESSY рече

ja mislila snajke....joooj

Paaaa, jedna od njih nije udata, te...ko zna..... ;)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Muramasa рече

Današnji pokušaj da izguram 140kg. Zamalo da uspem.

Jedi seek to improve themselves through knowledge and training.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, drvce рече

Jedi seek to improve themselves through knowledge and training.

Мог'о би да окачиш слику своју, ја те не знам, а морам знати ко ме мршака са тема... :0205_whistling:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...