Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Никола Поповић рече

zima, zima, eto sta je :) Kod Svetog Aleksandra Svirskog, Joanuska i ja :) 

Просто је и мени хладно само гледајући те. :)))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Isprobavam zapostavljeni sal. :)))

https://s29.postimg.org/66yr1p6s5/DSC_1342.jpg

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

On 15.12.2016 at 10:31, Рапсоди рече

IMG_20161127_122645.jpg

Ц р н о   н а    б е л о

У Америци пуцају на Црнце, док се ми са њима сликамо. А кажу да смо ми, Срби, дивљаци...

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Марина Савковић рече
On 15/12/2016 at 10:31, Рапсоди рече

IMG_20161127_122645.jpg

Ц р н о   н а    б е л о

У Америци пуцају на Црнце, док се ми са њима сликамо. А кажу да смо ми, Срби, дивљаци...

Ovaj hoće da se ženi. Dolazi nam iz Nigerije. Ima neko čudno ime - u prevodu na srpski Dante. Čuo da se ovde na forumu svi oženili pa nas je zamolio da ga stavimo na forum. Ima trideset i neku godinu.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, PredragVId рече

Ovaj hoće da se ženi. Dolazi nam iz Nigerije. Ima neko čudno ime - u prevodu na srpski Dante. Čuo da se ovde na forumu svi oženili pa nas je zamolio da ga stavimo na forum. Ima trideset i neku godinu.

Црнци су ове године у моди, али главно је 'ел има пара и 'ел неће да бега назад у Нигерију кад буде густо ?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, -Владимир- рече

Црнци су ове године у моди, али главно је 'ел има пара и 'ел неће да бега назад у Нигерију кад буде густо ?

Па и нема баш много. Играо је до скоро фудбал у Лесковцу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, -Владимир- рече

Ма свака част црнцима, али више волим црнкиње.:D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Традиционално окупљање пензионисаних припадника некадашње Групе за летна испитивања Ваздухопловног завода "Мома Станојловић" Батајница (ГЛИ ВЗ "МОСТ").

Са поносом истичем да су људи са ове слике, а након генералног ремонта ваздухоплова у Заводу, "стисли петљу" (што нам је и био посао) и извршили пробне летове и реглажу СВИХ летелица (авиона и хеликоптера), које и данас лете у нашој војној авијацији...

За квалитет фотографије, заслужан је "пензионерски стандард" :))) , јер "просто нас срамота колико нам добро иде". Нек` смо живи и здрави!

15732689_10202676606313506_1310176948523

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Милан Ракић рече

Традиционално окупљање пензионисаних припадника некадашње Групе за летна испитивања Ваздухопловног завода "Мома Станојловић" Батајница (ГЛИ ВЗ "МОСТ").

Са поносом истичем да су људи са ове слике, а након генералног ремонта ваздухоплова у Заводу, "стисли петљу" (што нам је и био посао) и извршили пробне летове и реглажу СВИХ летелица (авиона и хеликоптера), које и данас лете у нашој војној авијацији...

За квалитет фотографије, заслужан је "пензионерски стандард" :))) , јер "просто нас срамота колико нам добро иде". Нек` смо живи и здрави!

15732689_10202676606313506_1310176948523

А иначе, трећи слева у горњем реду који стоји, био је наш командир Групе. И једини човек у нашем РВ који је био носилац ТРИ ЗЛАТНА ЛЕТАЧКА ЗНАКА, као највишег признања које један пилот може да заслужи током своје летачке каријере. За нарочите успехе током летачке службе, пуковник у пензији Добрен Младеновић звани ТРЕФ, поред Златног летачког знака југословенског Ратног ваздухопловства, добио је и Златни летачки знак Америчког, односно Руског ратног ваздухопловства. Стари летачки вук-АС над асовима. ТРЕФ!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...