Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

2 hours ago, Broken рече

kao da me nema

e, moj Broken, vidis kako je tesko nositi teret slave...moras hriscanski da ga podelis sa nasim bratom...:mazenje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

4 hours ago, aliluja рече

BeautyPlus_20161124082023_fast.jpg

Alanis Morissette :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 11/24/2016 at 12:23, Broken рече

Tačnije...polomljeni.

Šalu na stranu, ne mogu više da živim u senci popularnog glumca. Teret je to. Niko više ne vidi mene, nego svi u meni vide njega. Kao da ja i ne postojim...kao da ...kao da me nema. A tako bih želeo da postojim, da se radujem...da kličem suncu...da viknem ."To sam JA...JA postojim!"...da se radujem...da obnažen pokosim rosnu travu...da mi ljudi priđu i sa osmehom kažu ."Zdravo Broken, kako si ?"...tako obične stvari a tako daleko. Ali ni sa kim više ne mogu da osttvarim lični odnos, da zajedničarim. Ah...

Ma kakav Bosiljcic, ti si lepsi polomljeni orao :D

Prastajte ljubitelji Bosiljcica, ja sam samo iskrena...:D

Подели на овим сајтовима

Овако изгледа кад ја деци поделим по школе мед.:ladan:

DSCI0597.JPG

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Natasa. рече

20161204_182258.jpg

Fali maramče :ani_biggrin:

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Fali prostor, lakoća. Nezainteresovanost za dalja mišljenja. Fali polomljen lenjir, bezljudni kej, mrki zemunski kvadrat, porodična nedoumica:

fali kap noći u danu, kap gume u skupljenoj vuni, trenutak temperature u teškoj logici. Sve to fali,

i svega toga ima na pretek.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Za oko vrata :ani_biggrin:? Zima je.

Za na glavu.Bila bi savršeno prepodobna.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...