Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 20. 11. 2016. at 19:35, Maja Pavlovic рече

Evo i mene sa mojom princezom

Expand  

Баш је симпатична, како се зове? :)

Што си јој ставила крстић око врата? 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ооооууу-кеј, Шабанова перика је жива и ено је на прсима Милана Ракића...
:D

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

On 20. 11. 2016. at 19:22, Maja Pavlovic рече

Mene broken podseca na nakog... seticu se :D

Expand  

То је наш рањени орао. :ani_biggrin:

221313245.jpg

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 10:07, -Владимир- рече

И што ти је леп и велики стан. :D

Expand  

Vladimir udavača :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 20. 11. 2016. at 21:17, -Владимир- рече

То је наш рањени орао. :ani_biggrin:

221313245.jpg

Expand  

Tačnije...polomljeni.

Šalu na stranu, ne mogu više da živim u senci popularnog glumca. Teret je to. Niko više ne vidi mene, nego svi u meni vide njega. Kao da ja i ne postojim...kao da ...kao da me nema. A tako bih želeo da postojim, da se radujem...da kličem suncu...da viknem ."To sam JA...JA postojim!"...da se radujem...da obnažen pokosim rosnu travu...da mi ljudi priđu i sa osmehom kažu ."Zdravo Broken, kako si ?"...tako obične stvari a tako daleko. Ali ni sa kim više ne mogu da osttvarim lični odnos, da zajedničarim. Ah...

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 10:16, Natasa. рече

Vladimir udavača :smeh1:

Expand  

Мираз је мираз, молим лепо. :)))

On 24. 11. 2016. at 11:23, Broken рече

Tačnije...polomljeni.

Šalu na stranu, ne mogu više da živim u senci popularnog glumca. Teret je to. Niko više ne vidi mene, nego svi u meni vide njega. Kao da ja i ne postojim...kao da ...kao da me nema. A tako bih želeo da postojim, da se radujem...da kličem suncu...da viknem ."To sam JA...JA postojim!"...da se radujem...da obnažen pokosim rosnu travu...da mi ljudi priđu i sa osmehom kažu ."Zdravo Broken, kako si ?"...tako obične stvari a tako daleko. Ali ni sa kim više ne mogu da osttvarim lični odnos, da zajedničarim. Ah...

Expand  

Пре неки дан седим у кафићу, а он са друштвом за суседним столом. Кука као рањен, каже има неки лик Брокен га зову, па му сви кажу Босиљчићу ала ти личиш на Брокена, па исти си он, па мора да си поносан, каже уби га то што личи на једну такву величину. Теже је Босиљчићу, веруј. Додуше, рече да он нема баш обичај да го коси траву, али да је размишљао да покуша...

Подели на овим сајтовима

Tačnije...polomljeni.

Expand  

Zdravo Broken.... kako si? 

Подели на овим сајтовима

...da obnažen pokosim rosnu travu...da mi ljudi priđu i sa osmehom kažu ."Zdravo Broken, kako si ?"...

Expand  

Teško da će ti neko u tom slučaju prići sa osmehom.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...