Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sneza bas forsira tu zensku solidarnost, ali evo je cu da kazem - muz je pravi macan!

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Samo da upitam, malo me iznenadila ona slika sa vencanicom :)

Je li to bilo dok nisi postala feministikinja ili je vencanica ok za feministkinje?

Što ne bi bila? Je l' feministkinja mora ovako da se oblači:

witch-09.jpg

Deklarišem se kao feministkinja od svoje 11. godine. Tada sam našla prvi feministički časopis, pročitala Drugi pol od Simon de Bovoar, i ostalo je istorija :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Sta znam, nekako mi je vencanica suvise zenskasta :). Ali dobro, izgleda predrasuda u pitanju.

Е то сам и ја помислио, али било ми непријатно да прокоментаришем.

Не бих ја ни сад, него сад нисам први.

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Deklarišem se kao feministkinja od svoje 11. godine.

Ја се декларишем као намћор од своје 5.

Али сам се трудио касније цео живот да се социјализујем и будем уљудан.

Није ми баш нешто пошло за руком док се није појавио овај интернет.

Ово овде ми је врх социјализације.

Подели на овим сајтовима

Sneza bas forsira tu zensku solidarnost, ali evo je cu da kazem - muz je pravi macan!

нема везе са женском солидарношћу, можда има везе са мојим уврнутим укусом, Гдин Парадоксолог јесте "мацан", гђа Парадоксологија је "фаца", што је на мојој лествици ипак мало више него мачкица. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

qqpgs4.jpg

Alone at last! Tufahija i ja! :D

'ел ово у ресторану Команде зракопловства?

Подели на овим сајтовима

Ima pogled kao da ce svakog trena da zaspi. A Paradoksologijo, osim sto ti je lep, ugadja li on tebi? :D  Ako ne, dzaba mu lepota!

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ima pogled kao da ce svakog trena da zaspi. A Paradoksologijo, osim sto ti je lep, ugadja li on tebi? :D  Ako ne, dzaba mu lepota!

Sigurna sam da ona ne vidi osnovu sretnog braka u toj sebičnoj potrebi. Mislim da se malo pretjeralo sa komentarisanjem fotografija koje je postavila @Paradoksologija. Valjalo bi da uvažimo, bar članove familije forumaša koji postavi sliku, a ne da se zbijaju šale na njihov račun, jer se lako pređe granica lijepog ponašanja.

Подели на овим сајтовима

клинац неки од 5 година и један од 13 и неки момчић с њима. Велим ја овом момчићу ајде зови кеву или ћалета, ако су ту у дворишту реци да је стиго поп. А овај момчић се почне смејати, каже: Ја сам ћале,
:)):)) :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Mislim da se malo pretjeralo sa komentarisanjem fotografija koje je postavila @Paradoksologija.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...