Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јел ово са Бриона? :D

Пре ће бити са "брионом" :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

БУ!    :)))

12395053_10206467323296655_732878547_n_z

hqdefault.jpg

To je taj pogled.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Аууу, сестро, не бих ти била у кожи!

Скидај те глупости са себе док је време... Опрости! Ово је претерано искрено и директно с моје стране. Знам зашто сам то рекла.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Jedna...kropovana :D

k0intj.jpg

Meći tu na avatar odma i ne menjaj,sklanjaj ovu napućenu :dedica:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Аууу, сестро, не бих ти била у кожи!

Скидај те глупости са себе док је време... Опрости! Ово је претерано искрено и директно с моје стране. Знам зашто сам то рекла.

Hvala na savjetu, poslušaću te... evo upravo radim na tome. :)

Hoću li i tetovaže da uklonim? Samo reci, odmah ću i to eliminisati.

Meći tu na avatar odma i ne menjaj,sklanjaj ovu napućenu  :dedica:

Barbara nije napućena, samo prkosi...  :D

Подели на овим сајтовима

Nista, nastavi sa sarkazmom i sprdanjem. Navuci ces takve budale na sebe da neces znati sta te je snaslo. Ali, to je na tebi... slobodna volja.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Што бре Кратос, па обе су лепе.

Ajla je lepša. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Nista, nastavi sa sarkazmom i sprdanjem. Navuci ces takve budale na sebe da neces znati sta te je snaslo. Ali, to je na tebi... slobodna volja.

I to što kažeš, često ne znam šta me snašlo, kad krenu sa savjetima, kao i ti sada, ali ja tebe ne vidim tako...ti si meni draga i mila. 

Подели на овим сајтовима

I to što kažeš, često ne znam šta me snašlo, kad krenu sa savjetima, kao i ti sada, ali ja tebe ne vidim tako...ti si meni draga i mila. 

"Koga Bog voli, onoga i kara."

Mislis mene duhovnik nije ribao? Mislis sve mi se dopadalo sto mi je rekao? Da, kako da ne... Ali, on zna sta radi i cini za mene zrtve koje nijedan drugi na svetu ne bi cinio. Branio me je i i dalje brani od kojekakvih ljudi, morao je da ratuje debelo sa mnom kad sam bila tvrdoglava i terala po svome.

S Bogom ostaj sestro.

Подели на овим сајтовима

@@Anika,

Ајде да баталимо ову расправу, посебно када је на нивоу коментарисања било чијег личног изгледа или духовног нивоа.  

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@@Anika,

Ајде да баталимо ову расправу, посебно када је на нивоу коментарисања било чијег личног изгледа или духовног нивоа.  

Nema problema. Meni ne treba dva puta reci. Ionako se povlacim. A posebno ne tim tonom, kada ja nisam komentarisala licni izgled. Ispadnes budala kad nekom zelis dobro. Sve ok...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...