Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A jeste primetili nesto, odkad je postavio sliku, Kratosa vise nema na forumu, mora da ga je neka saletela na privatnim porukama, pa sad nema kad :D

Ma ćuti,ne pitaj kud postavih sliku sad uopšte ne mogu da se bavim dušekorisnim temama. :)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

A onoliko mucenik pisao a sve sto je trebalo je da postavi sliku :D eto resenja za vas ostale ucite se :D

A gde je tvoja fotka umetnice? :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Haha, ocete onu s fejsa na kojoj sam od pre par godina jos relativno normalnog izgleda?  :ani_biggrin:

Sad sam neprepoznatljiva...

No, to nije tema, ko oce da vidi mora da pozove na kafu, ne mora i da casti, inace ne odgovaram  :)))  to me podseca na ono iz oglasa za posao kad traze i sliku poslodavci, e tad i da sam htela ne konkurisem, kakva je to diskriminacija kakvi li su tek prema zaposlenima...

Ps na ovoj temi se to vidi, sto recimo ima preko 500str i aj cik nadji tvoju poruku sa slikom...u pretrazivanju kad odes na profil mozes da izaberes recimo poruke osobe da ti se izlistaju kao svaka poruka posebno, ili kao teme u kojima je neko ucestvovao, ali ne samo poruke te osobe u toj temi, i onda ako hocu da vidim sta je neko pisao u nekoj temi moram celu temu da listam a to je previse stvarno...

bas bezveze sto ne mogu da se izlistaju i recimo filter osoba ta i ta tema ta i ta...

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Haha, ocete onu s fejsa na kojoj sam od pre par godina jos relativno normalnog izgleda? 

Baci koju oćeš. :D

Подели на овим сајтовима

Dogovoreno samo da prodje ova nedelja, ne znam gde cu pre  :))

Dragi ima neki seminar i juce i danas, nije ni verouciteljima lako, dva dana od jutra do mraka u skoli im drve o pametnoj tabli, da Bog sacuva...i onda su mi sve planove za Bozic poremetili. Dok ne krene ponovo u skolu da mogu da se lepo organizujem nisam svoja  :ani_biggrin:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...