Dominika Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 6, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2018 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Пева наша дивна сестра Георгина са вајбер чета, а текст писао наш дивни брадер @БанеЛ . Хвала вам другари Dominika је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Psalam 50. na arapskom Rašo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 11, 2018 Пријави Подели Написано Март 11, 2018 Руски бас-профундо Тако бих волео да сам на месту оних пред којима је ово певано, сигурно је под подрхтавао од силе. Кресту Твоему поклоняемся, Владыко, и святое воскресение Твое славим. Лапис Лазули, Phoebe and marijjaa је реаговао/ла на ово 2 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 Вечери Твојеја Тајнија на арапском Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Evlogitaria (Blagosloven jesi Gospode) na italijanskom: Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 10, 2018 Пријави Подели Написано Април 10, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 Vaskrsnji tropar na rumunskom, grckom, crkvenoslovenskom, engleskom, francuskom i poljskom Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Spasovdan, tropar na razlicitim jezicima Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 27, 2018 Пријави Подели Написано Јун 27, 2018 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 28, 2018 Пријави Подели Написано Јун 28, 2018 AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Нова пјесма. Dominika, Rassoban and Светлана90 је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука