Jump to content

Избори у Црној Гори 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 29.8.2021. at 0:54, Dragi рече

Kakva megalomanija? Zar mi Srbi pevamo himnu naciste Sekule Drljevića, koji pravda holokaust ne samo nad Srbima nego i nad Jevrejima? Ako je megalomanija biti protiv nacizma, onda Bogu hvala da smo megalomani, i velikosrbi!! Ja se toga ne stidim, jer moje izlaganje jeste da velikosrpstvo jeste antinacizam i antifašizam. I sebe definišem kao velikosrbina, da.

Srbija, Crna Gora - mi smo jedan narod. Ćak i komunistička definicija crnogorske nacije iz 1945 jeste da su Crnogorci jedna samosvojna državna nacija ali srpski narod. Nismo prvi niti jedini narod u više države. Kinezi imaju najmanje dve države, Grci danas imaju dve države, itd. Za Arape da ne govorimo... A mi smo opet bili jedna država, jedna Jugoslavija (a Jugoslavija je bila samo jedna emanacija Srbije), onomad kada je proglašena srpsko-narodna crnogorska nacija.

No, nisu komunisti prvi proglasili crnogorsku naciju. Prvi behu crnogorski nacisti u septembru 1942. godine, takozvana crnogorska vlada u egzilu u nezavisnoj državi Hrvatskoj, u ustaše. Posle sloma i okupacije Jugoslavije 1941 Italijani su zauzeli Crnu Goru, postavili jednu marionetsku vladu, ali ovu su brzo oterali, koji su zatim našli azil kod ustaša, postavši deo ustaške vlade i nacističke ideologije - italijanski fašizam i nemački nacizam nisu jedno isto; italijanski fašizam isto nije nikad bio zabranjen u Italiji, za razliku od nacizma u Nemačkoj ili Austriji. I ovde, kod ustaša, i sada kao nacisti, proglasili su, prvi put u istoriji, jednu crnogrorsku naciju, naravno ne srpsku nego nekakvu crvenohrvatsku, koja je pod udaru velikosrpske tiranije i megalomanije bla bla. Ovo je model crnogorske nacije koji danas propagiraju u Crnoj Gori, ne onaj komunistički iz 1945!    

Da Crnogorci nisu Srbi jeste novotarija neprijatelja, sa ciljem da nas podele i što više oslabe, ako ne i unište. Pokušavaju austrijski model nad nama, jer Austrijanci su do 1955 bili nacionalni Nemci, i onda su postali državna nacija bez ikakve definicije narodnosti. Ovo zbog nacizma i ostalo... Samo što mi Srbi nismo nacisti; naprotiv, mi smo žrtve nacizma. I ovo je jedan razlog više da se svom snagom borimo protiv ove antisrpske politike, koja od žrtve pravi zlikovca a zlikovce pretvara u dobre ljude i jadne žrtve.

Volimo Ruse... Da! Ko se mene seća, ja ranije nisam voleo Ruse. Antisrbizam me je naučio da volim Ruse. Jer svu nepravdu na nas pokrenuli su zbog Rusije; ali nisu Rusi učinili tu nepravdu, nego njihovi neprijatelji. Dakle, ne mogu Ruse da krivim....

Znam za sve to, ali to je sve vezano sada za extremne milogorce, nema to veze sa Krivokapicem i vladom.

Подели на овим сајтовима

Цетиње је данас усташко легло. Никакве разлике нема између Цетиња и Љубушког, Ливна, Међугорја итд. Папа Фрања да дође на Цетиње данас уместо патријарха српског, комотно би могао да 90% Цетињана преведе на римокатоличанство. Данашње Цетиње нема додира са некадашњим Цетињем, јер су изворни Цетињани поубијани од стране Титових партизана 1945. године, а на њихово место и у њихове куће досељени су ђаци понављачи, најпримитивнији и највернији Титови пси из Катунске и Ријечке нахије. Њихова деца и унуци су данашње усташе-комите.

Подели на овим сајтовима

Цетиње данас. Пород змијин се размилео улицама. 

https://www.instagram.com/p/CTZnCD_oW55/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTZouPgIHnB/?utm_source=ig_web_copy_link

Нво подршка долетела и из Београда. Промотери геноцида у Сребреници и војвођански сепаратиста у друштву сина Брана Мићуновића. Не брините ништа стиже на скуп и новинарка данаса ради објективног извештавања београдске другосрбијанштине. 

Screenshot_20210904_184331_com.whatsapp.jpg

Screenshot_20210904_184257_com.whatsapp.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Božena рече

Цетиње је данас усташко легло. Никакве разлике нема између Цетиња и Љубушког, Ливна, Међугорја итд. Папа Фрања да дође на Цетиње данас уместо патријарха српског, комотно би могао да 90% Цетињана преведе на римокатоличанство. Данашње Цетиње нема додира са некадашњим Цетињем, јер су изворни Цетињани поубијани од стране Титових партизана 1945. године, а на њихово место и у њихове куће досељени су ђаци понављачи, најпримитивнији и највернији Титови пси из Катунске и Ријечке нахије. Њихова деца и унуци су данашње усташе-комите.

Neće ih ni papa. Hrvati su davno dojadili Rimokatolicima. Italijani uopšte ne mirišu Hrvate; naročito benediktinci su u stalnom ratu sa Hrvatskom. To je zato što Hrvati nisu Rimokatolici iz vere nego iz nacionalizma i da budu drugačiji od nas Srba. Možda je politika, možda vera, ali papa je video da više gubi nego što dobija ako suviše podržava Hrvate. Rimokatolici su toliko izgubili u Evropi odnosno na zapadu da moraju u svet, u ekumenu, a ovo sa ustašama ne ide. Ili ekumena, ili ustaše....

Ovi duPljani su izgubili. Ali još su na snazi i mogu da prave dosta probleme. Ovo gore skupila se liberalna desnica (psevdo-levica) i fašistička desnica protiv nas Srba. Inače su ateisti, i srpska pravoslavna Crkva je za njih jedan povod više da se bore protiv Crkve i religije. Naša SPC ipak je važan politički faktor, a ovo je za ateiste neprihvatljivo. Ne samo za SPC, nego generalno sa religijom, ali sad smo mi tu... 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

HRONOGRAF.NET

А ђе само нађосте тај „патриотски аргумент“– да вам је митрополит Јоаникије окупатор – на списку за...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
WWW.RTS.RS

Годину дана навршило се од избора у Црној Гори који су довели до промена у извршној власти.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...