Jump to content

Епископ Сергије: Кад Београд гори постајемо гори

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 часа, Макрина рече

Нове су то генерације :) Инфилтрирали се као капљице...кроз бакарне кровове,живописе,иконописе...кроз Догмате ненаучене и погрешно схваћење...нема ту више лека,то ће само Христос излечити када други пут Дође.

Дођи,Господе! Амин.

Imam osećaj da ćeš ti da lečiš pre Hrista.

#samokažem

Подели на овим сајтовима

• Одговори 41
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 20.7.2020. at 0:41, Александар Милојков рече

Када једна нација пошаље преко 18 милиона СМС порука за финале "Задруге" и потроши за то преко 5 милиона евра, онда и заслужује гор(к)е владаре.

18000000 x 36 = 648 000 000
648 miliona dinara bajo moj.

Toliko je zaradila zadruga.

Na sve to uzdigli smo status onakvih idiota kao nekog socijalno bitnog, raznoraznih djoganija, lune, slobe, mice, pere, laze .. a u sustini obicni bludnici i narkomancine - zgazili bi decu tih koji im salju te pare, ne bi ni trepnuli jos bi bili oslobodjeni.

To je stvarno zabrinjavajuce.

Oni rokeri, koji su nekad bili takve ultra mega zvezde su mozda bili bludnici i narkomani ali su imali neke talente, kreirali su neku muziku, imali su neku vestinu... ovi bre danas nemaju apsolutno nista.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Макрина рече

Немаш осећај.Имаш прекор.Буди искрен човек,Деки.

Искрен сам толико да то није уобичајено, а емотиван не би веровала.

Да будем искрен или да се погледамо у очи, прочитах твој пост, подигох поглед ка небу...кад оно неки сиви облаци ал занемаримо сад то, почешах се по темену, кад тамо пришивен туфер, ал и то занемаримо, и помислих у церебелуму своме а затим тихо изустих са сетом у очима - у непознатом је рефлектовала себе.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

Искрен сам толико да то није уобичајено, а емотиван не би веровала.

Да будем искрен или да се погледамо у очи, прочитах твој пост, подигох поглед ка небу...кад оно неки сиви облаци ал занемаримо сад то, почешах се по темену, кад тамо пришивен туфер, ал и то занемаримо, и помислих у церебелуму своме а затим тихо изустих са сетом у очима - у непознатом је рефлектовала себе.

?

Овако већ може и прихватам.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Na ovo kazivanje vladike ja sam sročio:

Kad vladika ovako zbori, ima sve da nam izgori. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Kolko ja videh, a videh dobro, na protestima je palila, lupala i lomila manjina, čakštaviše baš baš manjina!

Većina su ljudi koji su mirno i dostojanstveno protestvovali.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Немојте на основу Задруге судити о нацији и нешто посебно се згражавати над тим док не упоредите колико се новца потроши на кладионице, лото, куповину слаткиша или алкохолних напитака. Задруга има и "ВИП" учеснике за које појединци уплаћују и десетине хиљада евра за аутоматизовано слање гласова. А нарочито на црквеном форуму је незгодно о томе говорити.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 22.7.2020. at 13:15, Тражитељ рече

Немојте на основу Задруге судити о нацији и нешто посебно се згражавати над тим док не упоредите колико се новца потроши на кладионице, лото, куповину слаткиша или алкохолних напитака. Задруга има и "ВИП" учеснике за које појединци уплаћују и десетине хиљада евра за аутоматизовано слање гласова. А нарочито на црквеном форуму је незгодно о томе говорити.

Cenićemo po čistoći reka

Подели на овим сајтовима

On 22.7.2020. at 13:15, Тражитељ рече

Дедер реци по чему да судимо а да не дођемо до истог мучног закључка? По односу према наслеђу, историји и прецима? Животној средини? По стању у образовању, културној сцени? По испуњеност храмова Божијих? По политичкој ситуацији? По чему то да судимо о данашњем стању нације а да нема своју кончину у свеопштој задрузи?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...