Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 9. 7. 2020. at 20:42, Flojd рече

Nece mu dati sansu bas zbog svojih kriterijuma jer nevinost  ( cednost je kad su ti cedne i misli i zovot sto je ravno savrsenstvu) je cudna... hehe sklona savrsenstvu....:smeh2:

Expand  

Читам неке одговоре од Рафаила Карелина на питања световних људи, и помиње једну жену која је изгубила девственост у 65. години...чудни су животни путеви...

Подели на овим сајтовима

E zanimljiva tema i ne znam zasto bi bila tabu, kad su nam sve promiskuitetne itekako prestale biti...svaka cast na otvorenosti. 

Misljenja sam da mi, hriscani danasnjice, smo poprilicno "mlaki", pa nam je zato sve poprilicno tesko ispuniti i uvijek nadjemo odlican razlog za to. A opet nekome to ne predstavlja problem, a nekome da...svi smo mi prica za sebe i ne mozemo se mjeriti istom mjerom. Samo razmiljam...

p.s. Slazem se sa vecinom u vezi Baneta :)

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 19:18, Срндаћ рече

Има ли какав приручник за спремање тог испита?

Пита ли професорица сва питања или има неки свој круг питања који врти?

Има ли нека краћа скрипта гдје да се купи?

:citac:

Expand  

Лако ћеш теорију, али практични део је права мука, ту се чувај.

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 20:52, Натан рече

Лако ћеш теорију, али практични део је права мука, ту се чувај.

Expand  

Имам пушкице за преписивање. Сигурица брале :)))

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 20:38, sanja84 рече

Pa ni ti. Eto ti Bane. :)

Ne može človek da se seti svih kriterijuma, koliko ih život posle stavi pred nas. A I ljubav sve pobedjuje. 

Expand  

А Бане ми је далеко..али хвала ти што ми га дајеш ? Тако је не можемо свих критеријума да се сетимо, али оних најбитнији су урезани у мозак ?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 20:59, Jelena.3 рече

А Бане ми је далеко..али хвала ти што ми га дајеш ? Тако је не можемо свих критеријума да се сетимо, али оних најбитнији су урезани у мозак ?

Expand  

Meni je bilo bitno da je vernik, pravoslavac, da nije puno svrljao... Sad se tome grohotom smejem. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 20:43, Jelena.3 рече

Пазим се гордости, ал’ ми некад омакне ? зато је ту покајање и исповест.. изградила сам особине које тражим, сад само чекам да ми закуца на врата ? е то за манастир нисам..али сам имала у плану и никако да одем због обавеза, а имам јаку жељу..

Expand  

Kada budes bila mesec dana u Manastiru  i obavezno da telefon ostavljas u keliji, i sa lakocom sve to preguras tek onda mozes razmisljati o manastiru ili o braku.

Ono sto mogu da primetim da ti na svet gledaa ruzicasto, a to mi je poznato, imao sam prilike da pisem sa jednom takvom curom. Pa shodno tome dajem ti i sugestije ali da se ne naljutis jer bolje je biti sa svima u " miru nego u pravu".

E to mi je rekla jos jedna cura ali starija, ja gresim pa odem kod duhovnika pa se ispovedam i tako u krug, poenta je u podvigu tj ispravljanju... ? 

Pazi se gordosti jer nevini ljudi cesto pomisle da su savrseni i na pravom putu a cesto su, ne uvek, duboko u blatu. ? ( "iskustvo daje uputstvo " pricam ti iz svog iskustva).

Da, zakuca na vrata : " Postar kuca tri puta" ?

Bog je jednom coveku slao tri camca da ga spasi da se ne utopi, a on je uvek vikao nemojte me spasiti, Bog ce. Kada je pitao Boga zasto ga nije spasio v3c se utopio, Bog je rekao slao sam ti tri camca a ti si sva tri propustio...

E pa pati se da i ti ne propustis neko " kucanje". ?

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 21:02, sanja84 рече

Meni je bilo bitno da je vernik, pravoslavac, da nije puno svrljao... Sad se tome grohotom smejem. 

Expand  

Да није пуно шврљао? ? Не знам ја тражим да уопште не шврља.. али ни мало ?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 21:06, Jelena.3 рече

Да није пуно шврљао? ? Не знам ја тражим да уопште не шврља.. али ни мало ?

Expand  

Ti trazis ono sto trazis, zato sto ti je bitno. Meni posle 10 Godina to vise nije bitno. 

E a kriterijumi za fizicku lepotu I materialno stanje? 

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 21:06, Jelena.3 рече

Не знам ја тражим да уопште не шврља.. али ни мало ?

Expand  

Избегавај онда илустраторе, цртаче стрипова и сличне. 

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 21:07, sanja84 рече

Ti trazis ono sto trazis, zato sto ti je bitno. Meni posle 10 Godina to vise nije bitno. 

E a kriterijumi za fizicku lepotu I materialno stanje? 

Expand  

Јасно :) па критеријуми за физичку лепоту би били да је бар 180 цм висок, да има плаве очи ( са или без наочара, не смета ми) пожељно је да није набилдован.. тога се јежим.. ја сам иначе мршавица и имам 1.70

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 21:33, Jelena.3 рече

Јасно :) па критеријуми за физичку лепоту би били да је бар 180 цм висок, да има плаве очи ( са или без наочара, не смета ми) пожељно је да није набилдован.. тога се јежим.. ја сам иначе мршавица и имам 1.70

Expand  

jasno da si sasvim ozbiljna devojka sa ozbiljnim kriterijumima....

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 21:35, sanja84 рече

jasno da si sasvim ozbiljna devojka sa ozbiljnim kriterijumima....

Expand  

Па шта да ти кажем сестро, сама си питала.. свако има своје критеријуме.. жао ми је ако ти се моји критеријуми не свиђају ?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 19:47, Jelena.3 рече

Занимљиво да мислите да су католици и протестанти фанатици што се тиче ове теме ? Ја мислим да ми православци не познајемо своју веру довољно добро и да смо колективно као нација ослабили у вери православној па и у испуњавању заповести Божијих. А занимљиво ми је и то да многи чедност сматрају неким великим подвигом и не знам ти каквом муком.. док мени уопште није тешко да чекам, јер знам зашто то радим.. кад си ближи Богу.. све је много лакше ?

Expand  

Kad smo već kod toga ko je trol...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...