Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10. 7. 2020. at 10:52, Volim_Sina_Bozjeg рече

Inače čistota pre braka je zaista dar od Boga kao i očuvanje porodice u Duhu Svetome, gde se ljubav kroz Hrista porodice uznosi ka Bogu Ocu.

Tema nije za smeškanje.

Expand  

Slažem se , a darovi od Boga koji su afirmisani su ne tako česti.

I ova celomudrenost nije česta. U principu devstvenost je stanje duha a ne tela. 

Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2020. at 11:05, sanja84 рече

šta misliš pod tim? :)

Expand  

Јака смо екипа, а за мало да нам угасе форум. 

• Свиђа ми се 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2020. at 11:29, Vasilije. рече

Ovako nose najsuprugicastije udate tete. Negde još nisu prošle devedesete.

Expand  

Какво запажање? Мени је то баш лепо. Баш баш, осим што би бурма требала бити тања а боја камена нека остане бела.

Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2020. at 11:40, Jecić рече

бурма требала бити тања

Expand  

Код најсупругицастијих тета је баш таква или чак шира, да се на 50 метара види да је удата. :)))

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2020. at 11:54, Vasilije. рече

Код најсупругицастијих тета је баш таква или чак шира, да се на 50 метара види да је удата. :)))

Expand  

Ја сам онда  живела у заблуди да је то одраз љубави и верности???

Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2020. at 12:01, Jecić рече

Ја сам онда  живела у заблуди да је то одраз љубави и верности???

Expand  

Нисам мислио на симболику, него естетику. Та два се не искључују међусобно.

Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2020. at 12:03, Vasilije. рече

Нисам мислио на симболику, него естетику. Та два се не искључују међусобно.

Expand  

Не иде онда да кажеш да се види да је удата,то не разумем.

Подели на овим сајтовима

Након што сам прочитао текст од руског попа сетио сам се да у нашој Цркви попови у већини случајева не раде како треба са омладином, подилазе им непотребном икономијом да би их придобили да изгледају модерно што је у ствари јерес и тако су и завршили и РК и протестанти што се стално прилагођавају мамону и тону све дуље у муљ. Јако је важно да се прича омладини да треба да чувају целомудреност пре брака, то је велики дар, а не да се проћерда јер то је данас бесмислено. Владика Порфирије је ту нешто говорио, али је на крају било више реда ради него као свакодневна агенда коју онда попови треба да причају деци и онима који се спремају за велику тајну брака. Ево пример са Цркве на Новом Гробљу у Бг, није важно који је поп био. Поп дели нафору и мајка му се жали како ћерка има једно 15 година хоће да иде  са дечком на море и да је посаветује, а поп уместо да подржи мајку и да каже како не треба да иде, он у две речи каже ма иди ти само пази шта радиш. На прсте могу да се наброје попови који саветују брачни пар да се моли Богу пре спавања да све буде као треба,  али зато се молимо да дете упише медицину или да положи испит полива се вода.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Ima i narodna poslovica, ko visoko leti, nisko pada. Moze da se desi da ako se neko\a mnogo hvali time sto ceka brak, da ga saleti pa preko noci se povata sa nekom/nekim i onda bude, ju sta se to desilo :D

Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2020. at 12:04, Jecić рече

Не иде онда да кажеш да се види да је удата,то не разумем.

Expand  

Одраз љубави и верности је и од 3 и од 8 милиметара, али супругицастије тете носе шире и имају елегантније руке са дужим прстима.

Подели на овим сајтовима

On 10. 7. 2020. at 11:29, Vasilije. рече

Ovako nose najsuprugicastije udate tete. Negde još nisu prošle devedesete.

Expand  

Идентично овако је код мене! :D Исти прстен, иста бурма, само и једно и друго мало мање/тање и прстен иде испред бурме, да не би бурма спала, јер ми је велика, а жена ми у златари рекла да је не смањујем, јер не мислим ваљда да ће моји прсти остати овако танки. :D :D

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...