Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Bojan* рече

Valjda ljubav, a ne seks.

Ima i te kako. Bar u 80% parova muškarac i žena su zajedno samo radi seksa.

Da, ljudi vole da bludniče i ne žele da se odreknu toga, kao što ne žele da se odreknu ni bilo kakvog drugog luksuza. Retki su takvi. Njima svaka čast.

1. Само хаику поезија пред спавање.

2. Спроводио си анкету? Приђеш људима на улици, извините ви сте заједно само због секса?

3. Највећи блудници града Чикага! 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Bojan* рече

Zašto bi bio pametniji od tebe?

Vidim da stavlja seks iznad svega, opravdava promiskuitet i blud, savetuje švalerisanje, a sve u cilju ostvarenja seksualnog zadovoljstva. 

Kao da nije pravoslavne vere. Ako njegove savete prihvataju, onda nije ni čudo što porodica nestaje.

Ova što mu postavlja pitanja , kao da se trudi da pokaže da je pristojna i kulturna, što se za njega ne može reći, međutim, čini se da njegovi nepristojni odgovori kod nje izazivaju veliko interesovanje.

Biće sine da ti nisi ni zagrebao Pravoslavlje

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, sanja84 рече

Честитам на искрености. Остало је три четвртине жена у Србији да те демантује. Да, може се без секса... 

Ja sam naglasio da se procenat odnosi na onaj deo ženske populacije, koji se odlučio na rađanje, a ne na ukupan broj žena, jer mnogo njih ne želi da rađa.

Od onih koje rađaju, najčešće imaju samo po jedno dete. Zato nestajemo kao narod i to se zove bela kuga.

пре 9 часа, sanja84 рече

Али ја теби желим брак и легални сексуални однос, пошто видим да га уствари желиш. 

Ne. Ja želim ljubav. Ali to je teško objasniti vama ženama, jer, sudeći po vašim komentarima, vaši prioriteti su sasvim drugačiji. 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Bojan* рече

Zašto bi bio pametniji od tebe?

Vidim da stavlja seks iznad svega, opravdava promiskuitet i blud, savetuje švalerisanje, a sve u cilju ostvarenja seksualnog zadovoljstva. 

Kao da nije pravoslavne vere. Ako njegove savete prihvataju, onda nije ni čudo što porodica nestaje.

Ova što mu postavlja pitanja , kao da se trudi da pokaže da je pristojna i kulturna, što se za njega ne može reći, međutim, čini se da njegovi nepristojni odgovori kod nje izazivaju veliko interesovanje.

Јел ти ово причаш о оцу Јустину Савинском? 

Човече, шта је теби?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Bojan* рече

Ja sam naglasio da se procenat odnosi na onaj deo ženske populacije, koji se odlučio na rađanje, a ne na ukupan broj žena, jer mnogo njih ne želi da rađa.

Od onih koje rađaju, najčešće imaju samo po jedno dete. Zato nestajemo kao narod i to se zove bela kuga.

Ne. Ja želim ljubav. Ali to je teško objasniti vama ženama, jer, sudeći po vašim komentarima, vaši prioriteti su sasvim drugačiji. 

ilija šugajev kaže d aljubav dođe posle 10 godina braka... Ajd pusti ti žene malo na miru...nismo mi najgore.

пре 18 минута, Bojan* рече

Nisam te razumeo.

Hoćeš da kažeš da žene vole da bludniče sa doktorima?

... i da se udaju

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Јел ти ово причаш о оцу Јустину Савинском? 

Човече, шта је теби?

Ja na ovom snimku nisam zapazio nikakvu mudrost. Uglavnom upućivanje i ohrabrivanje žena na zadovoljenje seksualnog nagona.

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, sanja84 рече

@Bojan* kad ga budeš imao...mislićeš drugačije

За 10 година ће тражити изговоре да избегне "брачне дужности" и да остане да кулира уз пивце нпр. Не лажем ништа :D

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Bojan* рече

Ali to je teško objasniti vama ženama, jer, sudeći po vašim komentarima, vaši prioriteti su sasvim drugačiji. 

Жене немају приоритете, оне хоће што више свега, да има, да буде. :д  Неке се прецене па на крају остану без ичега. :(

Поучна причица: :D 

WWW.VETARKOJISAPUCE.COM

Otvori se prodavnica u kojoj se nude besplatni muževi. Kad žene krenu da odaberu muža moraju da poštuju sledeća pravila istaknuta na ulazu:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Bojan* рече

Ne. Ja želim ljubav. Ali to je teško objasniti vama ženama, jer, sudeći po vašim komentarima, vaši prioriteti su sasvim drugačiji

Ne zelis ti ljubav, ti zelis prihvatanje i obozavanje da bi te uverili da vredis. Mada ti to verovatno zoves ljubav. Uglavnom ljudi tu emociju zovu ljubav.  Ali u hrisncaskom smislu te reci, to nije ljubav. U hriscanskom smislu ljubav je vise ono sto ti dajes a ne samo ono sto primas. Ljubav u hriscanskom smislu ne mozes da "trazis" i "zelis" vec samo mozes da je pruzas. Hristos nista nije trazio, nit zeleo - samo je pruzao.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...