Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Jelena.3 рече

Зна ли неко како да деактивирам овај налог или то не постоји? 

Зашто? Видиш и сама колико коментара имаш на теми?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Jelena.3 рече

Да, баш је успела.. а сад ми реци да ли знаш где се деактивира налог? Или било ко?

Ne znam kako se deaktivira nalog, to administracija radi... Praviš posao ljudima. Daj bre šale se ljudi malo... Malo kritikuju, pa vezbaj se u Iznošenju argumenta, ne beži pred problemom. Žene to ne rade, pogotovu ne jake žene. ;

• Волим 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Jelena.3 рече

Зна ли неко како да деактивирам овај налог или то не постоји? 

Ako postoji sajt, onda postoji i urednik, a urednik zna da li može ili ne.

Nakon 10 sekundi logičkog promišljanja na ovu temu lako je doći do zaključka ko zna.

Da ne bi došlo do narušavanja tema profile ne brišemo. Možeš samo da prestaneš da pišeš.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Ako postoji sajt, onda postoji i urednik, a urednik zna da li može ili ne.

Nakon 10 sekundi logičkog promišljanja na ovu temu lako je doći do zaključka ko zna.

Da ne bi došlo do narušavanja tema profile ne brišemo. Možeš samo da prestaneš da pišeš.

Па не знам.. можда је боље да се обрише.. јер људи на овој теми могу само да се саблазну..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Jelena.3 рече

Па не знам.. можда је боље да се обрише.. јер људи на овој теми могу само да се саблазну..

Sestro, znamo mi šta je bolje, ne brini brigu.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vasilije. рече

Da se ne bi širila sablazan, biće bolje da pozovemo @Bojan* da izloži svoj traktat o predbračnim vezama i seksu iz ugla devstvenika. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Da znaš da jesam

Осети се то. Без везе, али Ваш избор. И у праву сте, са Вама је боље што мање комуникације. Жао ми девојке. Ви ћете се сад сигурно оправдати дугогодишњим искуством и психологијом, али то некако тако хладно радите. Да ли сте сигурни да не грешите? 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Jecić рече

Осети се то. Без везе, али Ваш избор. И у праву сте, са Вама је боље што мање комуникације. Жао ми девојке. Ви ћете се сад сигурно оправдати дугогодишњим искуством и психологијом, али то некако тако хладно радите. Да ли сте сигурни да не грешите? 

Nemanpotrebe da se pravdam, i nema potrebe da sažaljevate nikoga.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...