Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 45 минута, Вилер Текс рече

Хоћу да кажем да су увек навијачке групе прве улазиле у сукобе са полицијом на протестима. Могуће је да је и то сада случај јер је то начин на који сматрају да се треба обрачунати са властима. А можда и није тако, можда су провокатори. 

Ово су навијачи, стално говорим. Данас су провокатори, сутра можда ослободиоци - зависи како ће их ко крстити. Ти момци никада неће бити популарни, нити то траже. 

Вучић је веровао да контролише све навијачке групе, али то су његови пусти снови. Нови млади сваки дан стасавају и прилазе субкултури којој су главна водиља патриотизам и мушкост. То што се не грозе насиља и што не воле полицију (ACAB) не значи да су им намере нечасне. 

Војска и полиција су инструмент насиља у служби државе. Нису плаћени да мисле, већ да поступају по команди. Хулигани не поступају по наређењу државе, а још мање по жељама пацифистичких девојчица. Жалим случај.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Flojd рече
DIREKTNO.RS

Huligani, demonstranti, građani, privatno obezbeđenje... Ko su oni...

Nečija deca ❤️

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Nečija deca ❤️

SRBIN.INFO

Неколико људи чудног изгледа који се по физиономији, а ни ономе што су имали код себе, не уклапају у профил незадовољних грађана који су јуче седели испред Народне...

Деца изгледа имала ножеве у чарапама.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Протомајстор рече

Ово су навијачи, стално говорим. Данас су провокатори, сутра можда ослободиоци - зависи како ће их ко крстити. Ти момци никада неће бити популарни, нити то траже. 

Вучић је веровао да контролише све навијачке групе, али то су његови пусти снови. Нови млади сваки дан стасавају и прилазе субкултури којој су главна водиља патриотизам и мушкост. То што се не грозе насиља и што не воле полицију (ACAB) не значи да су им намере нечасне. 

Војска и полиција су инструмент насиља у служби државе. Нису плаћени да мисле, већ да поступају по команди. Хулигани не поступају по наређењу државе, а још мање по жељама пацифистичких девојчица. Жалим случај.

Kako si ti jedan naivan čovek. Al baš onako dobrodušno naivan.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин рече
SRBIN.INFO

Неколико људи чудног изгледа који се по физиономији, а ни ономе што су имали код себе, не уклапају у профил незадовољних грађана који су јуче седели испред Народне...

A štaš, bio si dete igrao si se sa nožem :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин рече
SRBIN.INFO

Jel možete da mi objasnite kako se to po fizionomiji odredjuje nezadovoljan gradjanin? :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дејан рече

Kako si ti jedan naivan čovek. Al baš onako dobrodušno naivan.

Хвала најлепше, то ми је стварно комплимент! Било би ми драго да си и ти такав човек. Зар ниси? :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Jel možete da mi objasnite kako se to po fizionomiji odredjuje nezadovoljan gradjanin? :D

Не могу.

пре 3 минута, Дејан рече

A štaš, bio si dete igrao si se sa nožem :D

Пре пар дана је полицајац добио нож. Нису ствари за зезање.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Протомајстор рече

Хвала најлепше, то ми је стварно комплимент! Било би ми драго да си и ти такав човек. Зар ниси? :)

Ne nažalaost, dok nisam ništa znao bio sam mnogo srećniji čovek.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Дејан рече

Sestro, ja imam 35 godina i promenio sam država i vlasti dovoljno za tri života.

Nemoj mi molim te soliti pamet.

To sam i ja mislila posle 3... a sada sam u 6. Jos da me ovaj virus ne spreci, mozda bih ostala na Mediteranu negde medj’ smokvama i maslinama o cemu oduvek mastam. Otvorim neku lepu galeriju na promenadi pored plaze i sve u tri lepe i seljakanje i sistemi i poslovi, pravila, obicaji, zakoni, jezici... Sta da ti pricam, ima nas i starijih...

Nije mi namera da solim bilo kome pamet niti to mogu, svako zna sta mu je raditi. Jedino sto pokusavam jeste da podelim ovde ovo malo belosvetskog iskustva sto sam stekla. A sto se mene licno tice, tesko cemo se Balkan i ja ikada ponovo sresti u ovom zivotu...Jedino sto me jos veze za tu prokletu avliju jeste duznost prema precima i potomcima, da uradim sta je do mene i sto mislim da je ispravno.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин рече

Не могу.

Пре пар дана је полицајац добио нож. Нису ствари за зезање.

I sad zaključujemo da ga je baš ovaj ili ovi bocnuo?

Ajd mi objasnite, kojom logikom vi mislite da će bilo koji veći skup da se održi bilo gde a da medju ljudima nema i ovih i onih ko god da su i ko god da ih je poslao. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...