Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јуначине у Новом Саду обарају бициклисту на земљу, млате га и бацају му бицикл:

Подели на овим сајтовима

када сам видео оног что је рекао како то ради због ћалета који је шатро умро од короне све ми је јасно. И да му ћале буде по+носан јер је изашао да демонстрира. Па ко би то рекао да му неко умре. Дно дна.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, mario beloti рече

када сам видео оног что је рекао како то ради због ћалета који је шатро умро од короне све ми је јасно. И да му ћале буде по+носан јер је изашао да демонстрира. Па ко би то рекао да му неко умре. Дно дна.

Šta nije u redu s tobom i jel si išao kod nekog profesionalca da to proveri?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Иначе подржавам да не сме да се уводи полицијски час и да треба распустити кризни штаб јер нису компетентни. Уосталом Трамп је изашао из  СЗО јер нису компетентни, Али ове манијаке као Обрадовић и екипа треба спречити.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Šta nije u redu s tobom i jel si išao kod nekog profesionalca da to proveri?

који је твој проблем јел знаш о чему пичеш? :) 

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Ali ja ne znam kako neko ovoliko može da bude retardiran, gledam klip za klipom kako ljude prebijaju bez ikakvog razloga, čak i one koji ni ne protestuju.

A opet znam dosta policajaca , sasvim normalni ljudi, imao sam dosta susreta sa policijom (i interventnom) i nikada nikakav problem nisam imao, apsolutno nikakav. Ni jedan policajac me nikada nije popreko pogledao, a kamoli nešto više. A opet gledam snimke i ne vidim ljude nego životinje koje kao da uživaju da tuku i maltretiraju nekoga.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Odahviing рече

Ali ja ne znam kako neko ovoliko može da bude retardiran, gledam klip za klipom kako ljude prebijaju bez ikakvog razloga, čak i one koji ni ne protestuju.

A opet znam dosta policajaca , sasvim normalni ljudi, imao sam dosta susreta sa policijom (i interventnom) i nikada nikakav problem nisam imao, apsolutno nikakav. Ni jedan policajac me nikada nije popreko pogledao, a kamoli nešto više. A opet gledam snimke i ne vidim ljude nego životinje koje kao da uživaju da tuku i maltretiraju nekoga.

Вероватно си имао искуства с обичним пандурима а не са интервентном. Обичних полицајаца има дивних људи, знам их доста. Интервентна су углавном батинаши са значком. Животиње. 

Подели на овим сајтовима

ко је ретардиран? Мало Вам се покаже друга страна медаље и манијаци конји тамо постгоје и ти си ретардиран. Води рачуна шта пичеш. Рекао сам да се слажем да не треба уводити ванредно стање и ко је због тога изашао на улицз је у реду али ликови клоји лажу да им је отац умро то је дно дна. 

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, mario beloti рече

који је твој проблем јел знаш о чему пичеш? :) 

Čoveku je zaista umro otac... imaš čak i lekarski izveštaj na prethodnoj strani... ako si psihopata pa nemaš empatiju hajde se bar pravi da imaš... biće nam svima lakše...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Тражитељ рече

Пред кордон полиције постављене су жене са подигнутим православним крстовима, а иза њих крупни ликови гађају кордон камењем и флашама.

Озбиљан је хаос на улицама, не знам колико пратите. Ово има капацитет да прерасте у украјински сценарио, видећемо како ће се одвијати из дана у дан. Највећи шамар Вучићевој власти, у овом тренутку ме највише занима да ли ће неко успети да преузме протесте, јер су за сада превише хетерогени и веома јасно дистанцирани од било које странке.

Одлична анализа. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Avocado рече

Čoveku je zaista umro otac... imaš čak i lekarski izveštaj na prethodnoj strani... ako si psihopata pa nemaš empatiju hajde se bar pravi da imaš... biće nam svima lakše...

МА како да не. КАо мени што је умро али пре десет година. Умро му ћале и иде да се бије и гађа жардињерама полицију где има то. И каже да ниеј имао ћале место на респитатору? Која бајка.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...