Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, sampaganini92 рече

Извини ако сам острашћено реаговао али ми је невероватан резон по којем нека 2 рандом страна држављана, ако су то уопште, представаљају пету колону. Дакле није ствар у искључиво него уопште. Веруј ми да ми је пета колона гаднија и од Вучића, нажалост често не успевам да уочим разлику међу њима.

Niti skupina demonstranata koju razbije kordon policije nisu čitav narod

Подели на овим сајтовима

Дејане јутрос сам морала брата да смиравам јер не значи ако немамо исто мишљење о Вучку да он треба да напусти групу и да нам више није брат. Јер већина родбине, нас младих у вибер групи има исти став као и ја. Апсурд. Примати то на личном основу као увреду!

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, sampaganini92 рече

Извини ако сам острашћено реаговао али ми је невероватан резон по којем нека 2 рандом страна држављана, ако су то уопште, представаљају пету колону. Дакле није ствар у искључиво него уопште. Веруј ми да ми је пета колона гаднија и од Вучића, нажалост често не успевам да уочим разлику међу њима.

Ostrašćenost ti ne dozvoljava da ispravno razlučiš napisano, ali to je već tvoj problem. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Niti skupina demonstranata koju razbije kordon policije nisu čitav narod

Ја сам у потпуности спреман да прихватим ту чињеницу. Само ми је то разбацивање појмом народ мало фактуелно недоследно. Јел треба да се појави на улици или пак да гласа за Вучића више од 3.5 милиона људи или колико већ да је половина да би се нешто могло сматрати народом.

Мој народ је гласао за Вучића, мој народ протестује против Вучића. Ти си међ првима, ја сам међ другима. Такви смо увек били. Нажалост. Треба нам много више духовне силе и снаге да би се издигли изнад тога, а тога нема ни у назнакама.

Треба нам нешто попут оног што се одиграва у Црној Гори.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Orion рече

Ostrašćenost ti ne dozvoljava da ispravno razlučiš napisano, ali to je već tvoj problem. 

Шта год. Острашћен нисам јер Вучића не мрзим, нити посебно шљивим иког из опозиције. Жеља ми је само, не боља лепша или каква год Србија, него духовнија и светосавскија (како год). Са Вучићем је то немогуће, зато протестујем. А ти како волиш. 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Bilbija рече

Stalno kao nekakav "narod" se buni,  a kada bi skupio sve opozicionnare u Srbiji ne bi ih bilo dovoljno ni za. nacionalnu manjinu ... ima vise slovaka u Srbiji nego

opzicije --- :)) 

Stvarno je licemerno da se u jednom momentu ljutis na druge ljude koji nazivaju svoje sunarodnike sendvicarima, i onda dodjes i sprdas se na racun opozicionara.

Al dobro, navikao sam od tebe na licemerje.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Bilbija рече

Narod je izrazio svoju volju na izborima.... sve van toga je, ako je van mirnih organizovanih protesta, hulihanstvo i nasilje malobrojnih. 

nis
1od5miliona.jpg

beograd

protest-reuters-marko-djurica.JPG

Al problem je sto imamo gomilu ovakvih budala, zbog kojih je meni sve jedno da li je vucic na vlasti ili ove budale...

image.png.4bb69996f273ebb0016c52be27f0df65.png

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, sampaganini92 рече

Ја сам у потпуности спреман да прихватим ту чињеницу. Само ми је то разбацивање појмом народ мало фактуелно недоследно. Јел треба да се појави на улици или пак да гласа за Вучића више од 3.5 милиона људи или колико већ да је половина да би се нешто могло сматрати народом.

Мој народ је гласао за Вучића, мој народ протестује против Вучића. Ти си међ првима, ја сам међ другима. Такви смо увек били. Нажалост. Треба нам много више духовне силе и снаге да би се издигли изнад тога, а тога нема ни у назнакама.

Треба нам нешто попут оног што се одиграва у Црној Гори.

Tako je, deo gradjana je vršio protest, to je eskaliralo u nasilje. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Дејан рече

Tako je, deo gradjana je vršio protest, to je eskaliralo u nasilje. 

Тако је, а та ескалација у насиље ће извести још више грађана у протест. Па ћемо да видимо куда све ово води.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sampaganini92 рече

Шта год. Острашћен нисам јер Вучића не мрзим, нити посебно шљивим иког из опозиције. Жеља ми је само, не боља лепша или каква год Србија, него духовнија и светосавскија (како год). Са Вучићем је то немогуће, зато протестујем. А ти како волиш. 

Možda ti ne mrziš Vučića, ali ima ih gomila koji mrze i to je opet njihova stvar, ali sve do trenutka dok ne ugrožavaju druge. 

Mene zanimaju samo činjenice, a činjenica je da su sinoć neki demonstranti nasilno pokušali da udju u skupštinu i napali našu policiju. 

Policija je sinoć bila izložena strašnoj torturi, pre nego što je odreagovala. 

Gadjali su ih kamenicama, flašama, bakljama.... Pljuvali su ih i to baš sad u vreme epidemije. 

Šta misliš, kako bi ovi isti prošli sa policijom neke druge države? 

Atakuješ na uniformisano lice i posle se buniš na suzavac. 

I to su nečiji sinovi, očevi... 43 pripadnika policije su povređena i pitanje je koliko ih je sad zaraženo, jer su neki drogirani i pijani huligani pljuvali po njima. 

Stradaće i njihove porodice. 

I dosadilo mi je više da dolaze raznorazni tipovi u Beograd i da ga razaraju, uništavaju i pale. 

Videli smo jednog Djufu iz Majdanpeka, koji tvrdi da mu je otac stradao, jer nije bilo respiratora u zemunskoj bolnici i udri... Isti onaj, koji je maltretirao profesora istorije. 

Nasilje urušava Srbiju i to je cilj onih koji su pribegli istom. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...