Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

Svi mi imamo korona virus. Korona virus je kijavica. Sad su pronašli ovaj novi virus korone, SARS 2, ali to ne znači da ga nije bilo ranije, samo nismo znali (ev. progurao se kao običan korona virus). I sada svako ko umre ispada da je umro od korona virusa. Zavisi kako se broji. Nigde nemamo porast smrtnosti, a verujem da ga nema ni u Americi. Think logical: U Indiji, ili u Brazilu u onim "favela", morali bi dosad da su pocrkavali milioni i milioni ljudi od tog korona virusa! Ali nisu.

Zar nije smešno da u Srbiji, gde imamo daleko niži medicinski standard nego u Americi, imamo 200 ili 400 umrulih a u Americi preko 100.000?

Kladim se da će za par godine da bidne da je sve bila samo prevara jer nismo znali i uplašili smo se, nastala je panika, histerija bla bla.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, obi-wan said:

Брате, не наседај :)  Ко зна где и кад је ово сликано. Ево је та иста фотка у чланку о њему у Гардијану из 2015:  Линк

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, GeniusAtWork рече

Брате, не наседај :)  Ко зна где и кад је ово сликано. Ево је та иста фотка у чланку о њему у Гардијану из 2015:  Линк

Ma znam da je fotka fake za ovu priliku, ali malo mora da se razdrma tema. Gledaj ispred poruke - ladno su u roku od dve (2!) strane poceli da se bave glupavim virusom. Sto je mnogo, mnogo je bre vise; znaci, oladite ljudi s tim bauljanjem non-stop.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

И ево ко стоји иза протеста, дубока држава, илуминати ... Уместо да отвара Цркве у САД Владика Елпидофорос мења кашичицу, уклања иконе, шета маску и учествује у протестима.

Задње време дошло. 

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Брате, не наседај :) 

А куде се то огледа наивност и наседање тачно, у  конкретној слици или пак суштини коју преноси? Ma не би Срђа никад, немо бре браћо да наседате... запала симоблика слична случајно... омакло се.

1726022140_Capture1.PNG.ea9ba32b168baf4586aa3996da47761f.PNG1015700965_Capture2.PNG.c8d1ce472448695c121be944f53ebcb6.PNG797500844_Capture4.thumb.PNG.f99ff7a4eeb24407bb22fe23ac6194fe.PNG1108558101_Capture3.PNG.68e93bc96d4e2ab25d8b646352e712b1.PNG

Подели на овим сајтовима

Inace, amuricki gradjanski rat je počeo kao sukob dve stranke oko stava prema robovlasnistvu.

Sever je bio za ukidanje robovlasnistva, ukidanje rasizma i davanje svih sloboda i ljudskih prava bez obzira na rasu. Jug je bio za ocuvanje robovlasništva i sistema robovlasnistva, tj bogacenja malog broja ljudi na osnovu rada robova.

Republikanska stranka se borila za ravnopravnost i ukidanje robovlasnistva, a Demokratska stranka za ocuvanje robovlasnickog sistema.

`El tako bese bilo? Bice da jeste. #samopitam

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, sampaganini92 said:

А куде се то огледа наивност и наседање тачно, у  конкретној слици или пак суштини коју преноси? Ma не би Срђа никад, немо бре браћо да наседате... запала симоблика слична случајно... омакло се.

Да, у праву си. Кад неко стави слику дотичног са текстом да шаље поздраве из Минеаполиса уз коментар:

koga zamina, evo...
ovo govno smrdljivo dole na slici je ukljuceno u proteste u Americi, s tim sto je trenutno udruzen sa Antifa degenericima, koji su sve samo nisu anti-fasisti.
Stoga, ako nekog zanima sta i kako u vezi trenutnih protesta u USA, samo nek sabere dva i dva, vrlo je prosto

Сигуран сам да је циљао на симболику  :) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, GeniusAtWork рече

Кад неко стави слику дотичног са текстом да шаље поздраве из Минеаполиса уз коментар:

Неко је Вук Росандић. То је овај доле Вук Росандић? :smeh1: 

У којој је он сад причи?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

EN.M.WIKIPEDIA.ORG

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

43 minutes ago, Avocado said:
EN.M.WIKIPEDIA.ORG

Брате, знам :)  Assault and battery. Ово је са једне фб групе, преводилачки бисери, било ми жешће смешно кад сам видео данас...текст је иначе са неког портала са вестима, неко је стварно ово превео за паре  :smeh1:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Има ту један озбиљан проблем. Америка не може пасти без нуклеарног рата. То је бесмислица, да Америка падне, а да не искористе свој посљедњи и најмоћнији потенцијал, оне силне нуклеарне бојеве главе. И не бих се ја зато радовао паду Америке. Подијела свијета је много боља опција. Па нека и Америка ту има одређени утицај.

Подели на овим сајтовима

37 minutes ago, GeniusAtWork said:

Брате, знам :)  Assault and battery. Ово је са једне фб групе, преводилачки бисери, било ми жешће смешно кад сам видео данас...текст је иначе са неког портала са вестима, неко је стварно ово превео за паре  :smeh1:

Kao u filmovima kad ''Frogs rain down from skies'' prevedu sa ''Padaju žabe sa neba'', umesto, recimo ''Lije ko iz kabla''.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

Да, у праву си. Кад неко стави слику дотичног са текстом да шаље поздраве из Минеаполиса уз коментар:

Сигуран сам да је циљао на симболику  :) 

Ako ti nije mrsko da bacis pogled na slike oda iznad a verovatno da jeste videces da srdja zapravo salje pozdrave iz amerike... Dal je on tamo licno ili ne kazi mi molim te zasto je bitno? 

Bitno je da ne nasedamo na cinjenicu njegovog moguceg fizickog odsustva iz amerike dok se mehanizmi njegovog (izmedju ostalog) nenasilnog rusenja vlada na terenu odvijaju? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...