Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jbt zašto su ovoliko prsli?

Neka to što je Bajden senilan i što ne zna ni koliko ima unuka (možda je psihički u godini u kojoj je zaista imao 5 unuka), ionako je plan da ga spakuju u Dom čim osvoji izbore a da anarho-komunjara udata za multimilionera Kamala Haris preuzme kormilo na putu za propast.

Ali zašto ga njegov tim spušta na nivo da ga intervjuiše raspala reperka iz geta ex striptizeta?

Pa ionako već ima zagarantovan crnački glas. 

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Tumaralo. рече

Ali zašto ga njegov tim spušta na nivo da ga intervjuiše raspala reperka iz geta ex striptizeta?

Na stranu sto je ex striptizeta, u pitanju je osoba koja se hvalila kako je zavodila muskarce, onda im sipala narkotik u pice da se onesveste i krala im pare tako. Bukvalno sljam od osobe, i oni je sada uzdizu na neku velicinu..... 

A ovamo im Trump ne valja.... mislim strasno... pored ovakvih ljudi Tramp je suvo zlato.  Ne znam sto ljude cudi da glasaci gotive trampa. Pa samo ludi mogu da glasaju za senilnog starca kog intervjuise osoba kao sto je cardi b .... 

To mu dodje isto ko da se Kristijan Golubovic ukljuci u politiku na strani Djilasa i opozicije i onda da se neko cudi ako glasam za Vucica... 

Подели на овим сајтовима

BLM natpis na meču Đokovića i Štraufa u Sinsinatiju. 

Jel ovo politizacija i to od strane organizatora? 

Screenshot_20200827_002659.jpg

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Opet

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Čitav šaržer su ispraznili!!! Nesposobne i brutalne policijske ništarije. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Justin Waters рече

Čitav šaržer su ispraznili!!! Nesposobne i brutalne policijske ništarije. 

Uzmi stavi se u kozu tih policajaca pa vidi sta bi ti uradio na njihovom mestu.  Bas me zanima.

Ja nemam empatije prema ovom liku. Covek je isao ka autu u kom mu je pistolj. Kada te policija zaustavi, uperi pistolj u tebe i kaze stani - ti stanes, a ne ides u auto u kom ti se nalazi pistolj. 

to je upravo manipulacija i lagarija medija.. u koju vrlo lako poverujete.. vecina  ljudi ce da propusti pistolj... 
image.png.9d82034ef36e375de9bbf69733acf03b.png

Naravno nigde nece da se spominje njegov pistolj, samo ce da se siri ovaj snimak na kom se pistolj ne vidi jasno.... i kada izadje snimak policajaca sa uniforme gde se jasno bude video pistolj, svi ce da se prave ludi i da ponavljaju RASIZAM RASIZAM. 

Svaka cast americkoj policiji, zlatni su oni sa kakvom stokom imaju posla. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

I treba. Sta oni znaju da li ce ovaj lik da uzme pusku iz automobila i sve da ih pobije. 

Kako možeš da opravdaš ovaj postupak? Iz neposredne blizine je ispraznio šaržer ... jedan metak bi bio dovoljan da ga onesposobi, a ne 7. Ovjerio ga je kao kad se kriminalci obračunavaju. 

Sve i da je htjeo, a vrlo vjerovatno jeste htjeo uzeti oružije, imali su šansu da ga prije toga savladaju deset puta njih dvojica, što elektro šokerom, što fizički i da mu stave lisice pa nek se mlati koliko hoće. Policajac bi trebao da zna određene zahvate kako da onesposobi izgrednika, a pogotovo nih dvojica u talu..a ne kao ove tetkice što su došli u situaciju da ga povlače za poktkošulju...no tamo se izgleda ponašanje policije svelo (ako je ikad bilo drugačije) na mlataranje pištoljem.. žalosno. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Kako možeš da opravdaš ovaj postupak? Iz neposredne blizine je ispraznio šaržer ... jedan metak bi bio dovoljan da ga onesposobi, a ne 7. 

Sve i da je htjeo, a vrlo vjerovatno jeste htjeo uzeti oružije, imali su šansu da ga prije toga savladaju deset puta njih dvojica, što elektro šokerom, što fizički i da mu stave lisice pa nek se mlati koliko hoće. Policajac bi trebao da zna određene zahvate kako da onesposobi izgrednika, a pogotovo nih dvojica u talu..a ne kao ove tetkice što su došli u situaciju da ga povlače za poktkošulju...no tamo se izgleda ponašanje policije svelo (ako je ikad bilo drugačije) na mlataranje pištoljem.. žalosno. 

Oruzije je vec uzeo, nadopunio sam post i slikao sam ti pistolj na podu. 

Ti ako hoces idi na ljude koji uzimaju vatreno oruzije elektrosokerom, ja se sa time ne slazem. Meni je sasvim razumno i opravdano da ides na coveka koji je krenuo po pistolj sa ne 7 naego sa 20 metaka, da slucajno ne prezivi sljam od osobe. 

Lazovcine prljave, sram ih bilo. 

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, haveaniceday рече

Oruzije je vec uzeo, nadopunio sam post i slikao sam ti pistolj na podu. 

Ti ako hoces idi na ljude koji uzimaju vatreno oruzije elektrosokerom, ja se sa time ne slazem. Meni je sasvim razumno i opravdano da ides na coveka koji je krenuo po pistolj sa ne 7 naego sa 20 metaka, da slucajno ne prezivi sljam od osobe. 

Lazovcine prljave, sram ih bilo. 

A vidiš taj mi je detalj promakao. Znači on nije koristio oružije, nego je bio koristio, i u momentu kada su ispraznili šarzer bio je nenaoružan. 

Dakle on nije imao oružije u trenutku kada su ga mogli elektrošokerom onesposobiti, nije imao oružije kada su mogli da ga savladaju i stave lisice jer se oglušuje o naređenja, i onda na kraju sasvim je opravdano i razumo da ubiješ čovjeka ne iz samoodbrane, nego zato je je potencijalni fizički šljam. Super ti je ova logika..da se nekome oduzme život tako što na licu mjesta prosuđuješ o njegovom karakteru. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Justin Waters рече

A vidiš taj mi je detalj promakao. Znači on nije koristio oružije, nego je bio koristio, i u momentu kada su ispraznili šarzer bio je nenaoružan. 

Dakle on nije imao oružije u trenutku kada su ga mogli elektrošokerom onesposobiti, nije imao oružije kada su mogli da ga savladaju i stave lisice jer se oglušuje o naređenja, i onda na kraju sasvim je opravdano i razumo da ubiješ čovjeka ne iz samoodbrane, nego zato je je potencijalni fizički šljam. Super ti je ova logika..da se nekome oduzme život tako što na licu mjesta prosuđuješ o njegovom karakteru. 

Mi glupi podrzavamo pucanje, vi pametni cekate da vidite da li ce iz auta da uzme vizit kartu, buket ruza i broj advoakta ili ce da uzme novu pucu... sa bozirom da mu je jedna vec oduzeta pre minut..... ;) 

Trebali su policajci jos malo da rizikuju svoj zivot sa ovim propalitetom i fizickim sljamom. 

razumo da ubiješ čovjeka ne iz samoodbrane

- Uzeo oruzije. 
- Ostao bez nejga. 
- Umesto da sedne da se preda krenuo do auta. 

Po meni sasvim opravdana samoodbrana. Al imas pravo da se ne slazes sa time. Ne sumanjm da ce da se trubi mesicima kako je ovo cist rasizam i sta ti ja znam. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Mi glupi podrzavamo pucanje, vi pametni cekate da vidite da li ce iz auta da uzme vizit kartu, buket ruza i broj advoakta ili ce da uzme novu pucu... sa bozirom da mu je jedna vec oduzeta pre minut..... ;) 

Trebali su policajci jos malo da rizikuju svoj zivot sa ovim propalitetom i fizickim sljamom. 

Riječ je o tome, da su američki policajci ili totalni nesposobnjakovići ili su američki prestupnici mnogo vješti i opasni...a ne mogu biti opasniji od evropskih recimo, prestupnik je prestupnik ma na kom kontinentu bio, samo eto iz postupanja njihove policije tako ispada. 

пре 3 часа, haveaniceday рече

- Uzeo oruzije. 
- Ostao bez nejga. 
- Umesto da sedne da se preda krenuo do auta. 

Po meni sasvim opravdana samoodbrana. Al imas pravo da se ne slazes sa time. Ne sumanjm da ce da se trubi mesicima kako je ovo cist rasizam i sta ti ja znam. 

Naravno da se neću složiti. Ovakvih ubistava ne bi bilo kada bi posjedovanje oružija bilo regulisano kao u Evropi. Pola ako ne i većina ovakvih ubistava su izazvana nervozom policajaca koji su svjesni da bilo ko s kim dolaze u kontakt može lako posjedovati oružije. 

Подели на овим сајтовима

Loooool :))

KTRH.IHEART.COM

CNN Calls Kenosha Riots "Fiery But Mostly Peaceful Protest" With Reporter In Front Of Burning Building

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Riječ je o tome, da su američki policajci ili totalni nesposobnjakovići ili su američki prestupnici mnogo vješti i opasni...a ne mogu biti opasniji od evropskih recimo, prestupnik je prestupnik ma na kom kontinentu bio, samo eto iz postupanja njihove policije tako ispada. 

Pa brale sta da ti kazem, uzmi uporedi kriminalne organizacije koje vrsljaju po americi i kriminalne organizacije koje vrsljaju po evropi. Svi najpoznatiji kriminalci na svetu kao sto su pablo escobar, al capone, laki luciano svi su operirali po americi. Vecina najpoznatijih bandi na svetu kao sto su MS13, Bloods, Crips - operiraju po americi. 

Odlican je onaj kanal police activity https://www.youtube.com/channel/UCXMYxKMh3prxnM_4kYZuB3g

Управо сада, Justin Waters рече

Naravno da se neću složiti. Ovakvih ubistava ne bi bilo kada bi posjedovanje oružija bilo regulisano kao u Evropi. Pola ako ne i većina ovakvih ubistava su izazvana nervozom policajaca koji su svjesni da bilo ko s kim dolaze u kontakt može lako posjedovati oružije. 

Opet, poredis babe i zabe. Kriminalne grupe u evropi i u americi ne mogu da se porede. Kriminalci u americi su prosecno mnogo gori nego evropljani, nema veze sa "zakonom o posedovanju oruzija". Zakon o posedovanju oruzija nije uzrok americkih kriminalaca, vec je kultura tih ljudi tamo. 

Jednostavno ne postoji evropski ekvivalent bande MS13 ili 21 ... ne postoji evropski ekvivalent El Chapa ili Pabla Escobara, ne postoji evropski ekvivalent Italijansko Americke mafije u evropi. Naprimer italijanska mafija je bila gadna ali je operirala na jednom ogranicenom podrucju - siciliji i juznoj italiji. Ovi su kriminalna organizacija koja je operirala po 50 drzava amerike, svi su bili povezani odlicno organizovani itd. 

Inace na kanalu police activity 99 % zlocina koje vidis, su pocinjeni ilegalnim oruzjem. Znaci nikakve veze sa zakonom nema. Isto ko sto u evropi mozes da kupis pistolj od dilera ili kriminalaca tako i na ovim snimcima svi koji otvaraju vatru na policiju poseduju ilegalno oruzje koje je kupljeno na crnom trzistu. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...