Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Juanito рече

Рекох, ако не разумеш, то је зато што још увек ниси скренуо.

Ко сад ви мени дођете у госте, ја имам у онлајн састанак док ви сви у другој соби пијете кафу, твоја ћерка ми упадне у собу играјући се около, ја је узмем у крило и помазим. Бааааам! Расиста сам, остали који су на састанку добијају нападе плача и страха, панично напуштају састанак, апокалипса...

Idem, moram da pročitam knjigu da bi razumio. :smeh1:

• Хахаха 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ček znači ladno možeš imati crno dijete, iz mešovitog braka i ti se lijepo igraš u parku i naiđe neki histerik i napadne te da si rasista? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Justin Waters рече

Ček znači ladno možeš imati crno dijete, iz mešovitog braka i ti se lijepo igraš u parku i naiđe neki histerik i napadne te da si rasista? 

Може свакако. Обрнуте предрасуде већ постоје у друштву. У Холандији сам чуо за неколико случајева где су средовечне госпође напале тамнопуте мушкарце који су шетали светлу децу да су их киднаповали, а то су им били очеви. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Juanito рече

Може свакако. Обрнуте предрасуде већ постоје у друштву. У Холандији сам чуо за неколико случајева где су средовечне госпође напале тамнопуте мушкарце који су шетали светлу децу да су их киднаповали, а то су им били очеви. 

Jebote, jest tužno, ali ja bih se odvalio smijati ne bih prestajao.

Šta je takvim ljudima u glavi kad im padaju na um te stvari. 

Palo mi napamet, dokle ta korektnost ide, kod onog što se igrao sa crnim detetom, da je mogao biti optužen i za pedofiliju. 

Подели на овим сајтовима

Levicarsk iretardi su ubili dete od 8 godina.

ABCNEWS.GO.COM

Georgia Gov. Brian Kemp has declared a state of emergency and authorized the activation of National Guard troops after a...

Broj zrtava miroljubivih komunista i boraca protiv rasizma, dobrih namera je prebacio 20....

Samo u atlanti je unisteno oko 400 bussinesa, malih porodicnih radnji, poslasticarnica.

I posle ce biti "odakle gentrifikacija, mora da je rasizam"  kada pobegnu svi koji mogu da pobegnu iz ovog kraja jer ne zele da budu zrtve divljanja.

A novinarski kreteni se prave da su glasovi tih ljudi kojima je izvor zivotnih prihoda urnisan:

https://www.washingtonpost.com/business/2020/06/05/many-black-business-owners-importance-protests-overshadows-cost-rebuilding/

Boles` ne bira.

Подели на овим сајтовима

Ово је баш одвратно. Нема везе са протестима, него да не отварам нову тему.

THEHILL.COM

Immigration and Customs Enforcement (ICE) announced Monday that international students in the U.S. whose schools switch to online classes for the fall semester will have to leave the...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

THEHILL.COM

Immigration and Customs Enforcement (ICE) announced Monday that international students in the U.S. whose schools switch to online classes for the fall semester will have to leave the...

Kako sam razumeo vazi samo za studente koji su 100 % na online kursevima?

Temporary exemptions for the fall 2020 semester include:

1. Nonimmigrant F-1 and M-1 students attending schools operating entirely online may not take a full online course load and remain in the United States. The U.S. Department of State will not issue visas to students enrolled in schools and/or programs that are fully online for the fall semester nor will U.S. Customs and Border Protection permit these students to enter the United States. Active students currently in the United States enrolled in such programs must depart the country or take other measures, such as transferring to a school with in-person instruction to remain in lawful status. If not, they may face immigration consequences including, but not limited to, the initiation of removal proceedings.

ako imas x casova online, to je ok, samo nije ok ako imas sve....
  • Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Kako sam razumeo vazi samo za studente koji su 100 % na online kursevima?

Temporary exemptions for the fall 2020 semester include:

1. Nonimmigrant F-1 and M-1 students attending schools operating entirely online may not take a full online course load and remain in the United States. The U.S. Department of State will not issue visas to students enrolled in schools and/or programs that are fully online for the fall semester nor will U.S. Customs and Border Protection permit these students to enter the United States. Active students currently in the United States enrolled in such programs must depart the country or take other measures, such as transferring to a school with in-person instruction to remain in lawful status. If not, they may face immigration consequences including, but not limited to, the initiation of removal proceedings.

ako imas x casova online, to je ok, samo nije ok ako imas sve....

Нису они дошли тамо на онлајн курсеве, него на курсеве уживо, него су онлајн курсевима њима завршили због вируса. И сад их још ови бирократски морони кажњавају додатно...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Нису они дошли тамо на онлајн курсеве, него на курсеве уживо, него су онлајн курсевима њима завршили због вируса. И сад их још ови бирократски морони кажњавају додатно...

nije mi bas jasno sta dozvoljava sta ne iz ovih njihovih objasnjenja....

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Juanito рече

THEHILL.COM

Baš sam ovo čitao na CNN-u juče...nisam do kraja pročitao jer mi nešto CNN baguje na telefonu..ali sam pročitao do dijela gdje se kaže da je inače nemoguće dobiti vizu radi punog online studija u SAD-u. Ok, ali zašto sad ne mogu da im progledaju kroz prste jer je situacija vanredna? Nisu studenti krivi, ko se zatekao u vrijeme krize zatekao se, bila kriza ne bila viza se ne može dobiti za pun online studij u SAD i život ide dalje. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Baš sam ovo čitao na CNN-u juče...nisam do kraja pročitao jer mi nešto CNN baguje na telefonu..ali sam pročitao do dijela gdje se kaže da je inače nemoguće dobiti vizu radi punog online studija u SAD-u. Ok, ali zašto sad ne mogu da im progledaju kroz prste jer je situacija vanredna? Nisu studenti krivi. ko se zatekao u vrijeme krize zatekao se. 

mislim da gledaju kroz prste za to, nisam siguran... pokusavam da razumem ovo

Schools should update their information in the Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS) within 10 days of the change if they begin the fall semester with in-person classes but are later required to switch to only online classes, or a nonimmigrant student changes their course selections, and as a result, ends up taking an entirely online course load. Nonimmigrant students within the United States are not permitted to take a full course of study through online classes. If students find themselves in this situation, they must leave the country or take alternative steps to maintain their nonimmigrant status such as a reduced course load or appropriate medical leave.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

САД су убедљиво најбоља земља за имигранте (кад се једном настане) и убедљиво најгора за визе.

Sta mislis pod ovime? Ja gledam ove moje koji beze iz Srbije, vecina koji imigriraju najlakse imigriraju na maltu, pa USA pa Nemacka\Austrija. Osim ako nisu programeri ili doktori onda im je bilo skoro nemoguce da imigriraju u evropu legalno.

Znam par njih koji su polomili nos pokusavajuci u francusku da odu i svi su vraceni. Ali znam gomilu njih koji su otisli na work and travel i u usa su vec godinama... bez ikakvih problema, imaju SSN itd...

Ajd ti imas malo vise iskustva pa podeli.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Justin Waters рече

Ok, ali zašto sad ne mogu da im progledaju kroz prste jer je situacija vanredna?

Зато што су невиђене бирократе.

Иначе, а ово поуздано знам, на одлуке о визама не може да утиче ни председник САД. Бар на оне одлуке које се донесу у амбасадама, можда може да утиче директно на ICE, ту нисам сигуран.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...