Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, haveaniceday рече

I ja mislim, trebali smo svi da glasamo za vucica, pa boze zdravlja i da ga krunisemo za koju god...

To je interesantan predlog! Zamisli da su svi izasli na izbore i svi glasali za SNS. Kako bi onda raspodelio poslove u drzavnim upravama i sendvice. Konkurencija konacno ?

Подели на овим сајтовима

On 26.6.2020. at 15:07, haveaniceday рече

Nije  Dejan slagao nista, vi konstatno zaboravljate da se u Srbiji glasovi kupuju, radnim mestima u drzavnim firmama, subvencijama, pretnjama i direktno - parama.

Mislim ne znam sta vi hocete, zemlju gde je glasanje posteno a imas mogucnost da glasas da ostanes na poslu ili izgubis posao....

Ja npr znam preduzetnika cija je cela porodica glasala za vucica.. jer.... sto da trpi torturu od dobrih drzavnih institucija kao sto je poreska inspekcija... nema tu nista ilegalno, a i da ga proglasis ilegalnim besmisleno je..... jer prakticno ne mozes da dokazes nista.

Jeste ali ta uskogruda fokusiranost na litru ulja i kilo secera od vlasti pred izbore nas je dovela dovde... 

Zasto? Pa zato sto treba neko sutra i da te leci, treba i sa dzipom izaci na puteve sa rupama, treba i iz vile na Senjaku preskociti izlivenu kanalizaciju da dodjes do kola/prodavnice, treba neko i da ti nauci dete.... Zato sto volis i pomaziti unuke a ne gledati ih samo preko skajpa i na slikama...

Ljudi treba da gledaju sopstveni interes ali pametno i dugorocno a ne ovako tupavo pa da prodaju buducnost i sebe i svoje dece za litru ulja ili sendvic... Jbg, svaka glupost ima svoju cenu.

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, haveaniceday рече

Haha, mozes, al je lakse ako nisi. :D

Sto bi iko birao tezi put, lepo podrzis vladajuce, das im glasove, ako ih jos odvedes na neko picence dobijes raznorazne dojave, informacije itd. To je slucaj kod svake vlasti, kada das nekom da pretace med, nemoj se cuditi ako lize kasiku na svaki zahvat..

Ja iskreno nisam siguran da si glasao za vucica, al odlicno argumentujes ljudima ovde njihove falinke, gde oce da menjaju vucica a sopstvene kuce su im u haosu i za to krive vucica. I da sutra dan zamene vucica kriv bi im bio neko drugi.

Ja se svakako slazem sa svime sto oni pricaju o vucicu al me ne zanima preterano.

Slazem se. Dok god se ne promeni sistem, ogranici vlast i budzet politicarima, samo je pitanje ko ce biti sledeci Vucic. Istorija to i potvrdjuje...

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Milan Nikolic рече

У Србији је најгоре, код вас је најбоље.

Postoji jako puno stepenica izmedju te dve krajnosti. Kanada je bila jako solidna zemlja dok su ljudi bili zreliji i hrabriji. Nove generacije milenijalaca su zavedene socijalistickim idejama sto nas je vrlo brzo (za samo jedan Trudoov mandat!) bacilo na silaznu putanju u svakom smislu.

Medjutim, za razliku od Srbije ovde nisu pobijene mudre sede glave, kao kod nas ‘41, tako da je samo pitanje vremena kada ce preuzeti stvari u svoje ruke i rascistiti ovaj nered koji su liberali napravili.

To stalno pricam. Sloboda je skupa i kada se ljudi za nju izbore, mora se stalno cuvati i braniti. Nista ne pada s neba. Ljudi su generacijama vredno radili da naprave sistem koji funkcionise da bi jedan zli tupan sve okrenuo naglavacke za samo jedan mandat.

Evo samo jedan primer. Uveo je pomoc svim gradjanima koji su ostali bez posla ili su na bilo koji nacin ugrozeni zbog virusa i jednom merom naneo veliku stetu kanadskoj radnoj etici po kojoj su bili daleko poznati. Ljudi sada masovno sede po kucama jer im se vise isplati da dobijaju tu pomoc nego da rade. Nezaposlenost rekordna a kompanije ne mogu da nadju radnike....Eto kako se unistava sistem... 

Ali opet kazem, ovde ima jako puno pametnih sedih glava. Ima ko da nauci i posavetuje mlade ljude kada zastrane kako da izvuku “vruc krompir iz vatre”, nauce lekciju i nastave dalje...Kod nas su takvi pobijeni i proterani i sada treba videti od koga nauciti i potraziti savet. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, florenntina рече

To je interesantan predlog! Zamisli da su svi izasli na izbore i svi glasali za SNS. Kako bi onda raspodelio poslove u drzavnim upravama i sendvice. Konkurencija konacno ?

Ne bi glasali za SNS , jer SNS nije ni doživeo bojkot. Bojkot je doživela opozicija jer gradjani nisu imali za koga da glasaju. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Ne bi glasali za SNS , jer SNS nije ni doživeo bojkot. Bojkot je doživela opozicija jer gradjani nisu imali za koga da glasaju. 

Pa i to je delom tacno. Mada kako vreme prolazi meni se sve vise cini da to nije stvar ni pozicije ni opozicije nego nezrelosti i straha od preuzimanja odgovornosti. Bismo da nesto menjamo ali da nekako zadrzimo poziciju kriticara koji je “iznad situacije”. Zato je jako puno kritike a malo predloga.

Zbog toga podrzavam Radulovica iako mi se neki predlozi ne svidjaju ali bar je covek izasao sa konkretnim idejama i bori se na terenu za njih. Ja i ovde podrzavam svaku inicijativu koja mi se cini dobrom i korisnom. To prosto smatram gradjanskom duznoscu odrasle osobe. Jer ko ce ako ne ja i moj komsija? Politicari se nece sigurno odreci svoje moci ili zastideti svojih postupaka koliko god bili katastrofalni.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

Bojkot je doživela opozicija jer gradjani nisu imali za koga da glasaju. 

Pa ko je onda glasao za Vucica? Seljacine?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, florenntina рече

Zbog toga podrzavam Radulovica iako mi se neki predlozi ne svidjaju ali bar je covek izasao sa konkretnim idejama i bori se na terenu za njih.

To je odlicna stvar sto je uradio... ukoliko bi ideje bile realne a ne izmastane i kreirane na osnovu mokrih snova neopredeljenog dela glasackog tela u kojem Radule trenutno vidi jedini spas.

пре 3 часа, florenntina рече

Ljudi sada masovno sede po kucama jer im se vise isplati da dobijaju tu pomoc nego da rade.

Ista stvar se desila kad su krenuli da se prodaju traktori... nadnicari su odjednom shvatili da ne mogu da kopaju njive ali je lebac jeftin i evo i dan danas sede po kucama i krcaju belo pecivo skoro za dz... :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Milan Nikolic рече

@Flojd 

Захвали Богу што ниси као они.

Hvala Bogu sto ste bolji i pametniji od nas pa ste odabrali nebesku Snsrbiju i sto ste milostivi pa nas eto jadne, bedne i gresne ponekad nahranite sa po nekim sendvicom. Slava vam i havla za  vise godisnje botovanje tako se zaradjuje carstvo nebesko. :skidamkapu::skidamkapu:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Дејан рече

Kako da vas bojkotuju vasi clanovi, vasi botovi, vasi bakljasi? 

Bojkotuje vas narod i vas i opoziciju, sto je po mrni glupo jer bolje glasaj za bilo koga nego da ti uzmu glas. 

I ako Sns ima vecinu, samo da je jedna bilo koja opoziciona stranka bila blizu sa poslanicima bilo bi opasno grickanje, i nr bi mogli kako hocete. Ovako svi rasparcani i razdeljeni mogu samo da sviraju uz vetar. 

Al ajde da molimo Boga da se velike cike smiluju i na nas male i da malo brinu o nama. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Председник Вучић ЧЕСТИТАО грађанима Видовдан

Председник Србије Александар Вучић на свом Инстаграм профилу честитао је грађанима Србије велики српски празник Видовдан.

- Видовдан је један од оних празника, које смо, током историје, чинили великим, и када смо губили и добијали, и када смо чинили велике и часне ствари, и, много ређе, нечасне.

Видовдан је прерастао мит и постао историја, наша историја, тешка и превише крвава. Она које данас немамо разлога да се стидимо, напротив, али још мање имамо право да користимо Видовдан како бисмо обмањивали будућа покољења.

И ништа боље, и ништа више, од Видовдана, не показује колико је стварање историје и будућности у нашим рукама, колико зависи од нас и онога шта, како и колико радимо.

Зато је важно да, баш данас, још једном покажемо колико смо спремни да своју земљу сачувамо, одбранимо од сваког зла, и начинимо је великом, поштованом, и то на земљи, а не само на небу. Убеђен да смо за то способни, верујући у Србију, у сваког човека и жену у њој, честитам вам Видовдан, наш најважнији дан, дан који ће постојати док је Срба и Србије - пише у честитки.

https://www.novosti.rs/вести/насловна/друштво.395.html:873031-Председник-Вучић-ЧЕСТИТАО-грађанима-Видовдан-ФОТО

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, florenntina рече

Pa i to je delom tacno. Mada kako vreme prolazi meni se sve vise cini da to nije stvar ni pozicije ni opozicije nego nezrelosti i straha od preuzimanja odgovornosti. Bismo da nesto menjamo ali da nekako zadrzimo poziciju kriticara koji je “iznad situacije”. Zato je jako puno kritike a malo predloga.

Zbog toga podrzavam Radulovica iako mi se neki predlozi ne svidjaju ali bar je covek izasao sa konkretnim idejama i bori se na terenu za njih. Ja i ovde podrzavam svaku inicijativu koja mi se cini dobrom i korisnom. To prosto smatram gradjanskom duznoscu odrasle osobe. Jer ko ce ako ne ja i moj komsija? Politicari se nece sigurno odreci svoje moci ili zastideti svojih postupaka koliko god bili katastrofalni.

Ideje su jedno, sposobnost i kapacitet za realizaciju drugo

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, cloudking рече

Pa ko je onda glasao za Vucica? Seljacine?

Krug dvojke nije glasao za Vučića, a nisi ni ti, tako da nisu seljačine

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...