Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Дејан рече

Ne priznajem ja ništa u tom smislu priznavanja, ali objektivno govorim da ni jedna vlast, pa ni ona Dušanova ili kneza Lazara nije bila sva u istini.

To prosto tako ide i mora tako da bude.

Kad si mali lažu te tata i mama, kasnije i svi ostali, ali neke laži nemaju zlu nameru i zbog višeg su cilja.

U krajnjoj liniji, vreme će pokazati. 

Za sada već postoje dobre naznake, možda ste svi vi "trending" kritičari ti koji ćete se kajati. Vreme će pokazati ko je bio u pravu.

Svi vi koji kritikujete negativno današnju vlast i mi koji je podržavamo smo u istom košu. To nam je što nam je.

Ако је нешто у тренду то је култ личности а не критика. Ово што ја радим је пре вапај за истином и правдом. Мислим да би то требало сваком православцу да буде на првом месту, уз љубав и остале врлине. 

Јер не зна се кад ће крај времена. 

О којим назнакама причаш? Све иде ка томе да се призна независно Косово.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Н И Н Е рече

Ако је нешто у тренду то је култ личности а не критика. Ово што ја радим је пре вапај за истином и правдом. Мислим да би то требало сваком православцу да буде на првом месту, уз љубав и остале врлине. 

Јер не зна се кад ће крај времена. 

О којим назнакама причаш? Све иде ка томе да се призна независно Косово.

I kult i kritika

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, florenntina said:

Oko 7g. Ti, koliko dugo nisi putovao negde na Zapad?

Ван контекста теме, али ме стварно интересује, јер сам већ и раније то виђао на форуму: Откад су запад или исток великим словима, и због чега?

Без икакве зле намере или жеље за неком расправом, заиста, само ме интересује резоновање иза тог великог слова. Питао сам већ неколико пута, али никад нисам добио одговор на то.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Verovatno necu da glasam ili mozda za Radulovica.
Ove price o Djilasu, pa prvo sam slusao da je Djindjic trazio da se bombarduje Srbija. Naravno nikad to nije izaslo, niko to nije video al se pricalo protiv njega.

Onda sam slusao da je Djilas ukrao nesto bog zna sta. On da je krao, (a verovatno nije ) ne bi se mlatarao po politici danas ili bi se mlatarao al ko Ceda Jovanovic, ima 20 glasova, i onda prica nesto po skupstini a ovamo pravi lepe poslovne dilove.

Onda sam slusao kako je Radulovic duzan neke milione americi, eto amerika tako pusta ljude koji im duguju milione, ne izdaje naloge za hapsenje.. ona je po tome poznata da su bas tolenratni na ne placanje poreza...

Sto se mene tice, Vuciceva uloga je jasna. On je tu da omeksa narod kao bivsi nacionalista, da uhvati sto vise kontrole i da sto bezbolnije prizna Kosovo ili se dogovori o podeli. Samo njemu to moze da uspe jer moze da spoji oportuniste i nacionaliste pod svoje krilo. Sto je i uradio. Pola ds-a pola radikala se ujedinilo i napravilo SNS. Uzelo najgore iz obe stranke.

Srbiji po mom misljenju nema promene dok ne shvati da je vlast tu da sluzi narodu a ne da jedan deo naroda pljacka drugi uz pomoc vlasti sto se desava vec 70 godina. Prvo su sa komunistima poceli da otimaju svakom ko je stvorio nesto i to zavrsavalo u rukama stranackih pulena, sada se to radi kroz poreski sistem i politiku subvencija i strateskog investiranja (od 2000te do danas) i isto zavrsava u rukama stranackih pulena.

- Mladjoni.

Подели на овим сајтовима

35 minutes ago, Milan Nikolic said:

@Avocado 

Шта ћеш више од опозиционих телевизија. Пре то није имала опозиција.

Imala je neke... uz izuzetno malu pokrivenost... baš kao što i N1 ima...

Пре нисам могао да се запослим, сада листам оглас и могу да бирам.

Još malo fantazija?

Погледај војску пре и сада. Иначе цео свет се мења и немој рећи да нисмо на добром путу.

Vulin... nuff said...

Малочас си поставио лажну вест да Србија одустаје од одпризнавања Косова. Зашто се бакћеш с тиме.

Nisam znao da je lažna.... u međuvremenu je Dačić je demantovao vest. N1 je objavio demanti... i to umesto inicijalne vesti (vrati se nazad pa klikni ponovo)... nešto što nećeš videti na vašim medijima za objavljene laži...

Ти као не би волео да одустанемо од Косова, а драмиш када неко лаже о одустајању од Косова.

Ne vidiš kontradikciju između prvog i drugog dela tvoje rečenice?  :D

Хвала Богу па нас мало штеди од замки које су нам одувек подметали, а захваљујући садашњој власти што пази на потезе.

Nisam sad baš skontao... jel nas Bog štedi zahvaljujući Vučiću?  :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, haveaniceday said:

- Mladjoni.

Куде си бре, Ђонимла  :algabacaju:

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Avocado said:

Još malo fantazija?

Pa nije fantazija. Moze da bira jer su svi zbrisali u inostranstvo. Ko je rekao da je put oporavka srbije oterati pola miliona mladih van?
Obicno ljudi u drzvama povecavaju traznju za radnom snagom, a Srbija je nezaposlenost resila smanjenjem ponude radne snage.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, GeniusAtWork said:

Куде си бре, Ђонимла  :algabacaju:

Evo, gotov projekat pa sam blejao na netu, reko da ubijem malo vremena dok me ne banuju. Ponadao sam se da se neko setio da mi posle tri godine skine ban sa onog akanuta al nije pa napravio novi.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Дејан рече

I kult i kritika

Критика опозиције, то да. Испирају људима мозак са Ђиласом "лоповом". Плате хиљаду две евра за клевету па опет лажу, имају одакле да плаћају казне.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, haveaniceday said:

Pa nije fantazija. Moze da bira jer su svi zbrisali u inostranstvo. Ko je rekao da je put oporavka srbije oterati pola miliona mladih van?
Obicno ljudi u drzvama povecavaju traznju za radnom snagom, a Srbija je nezaposlenost resila smanjenjem ponude radne snage.

Uz sve to i dalje je fantazija da onda nije mogao da se zaposli, a sad može da lista oglase i bira posao... manja je nezaposlenost (pre svega iz razloga koje navodiš) ali ne toliko...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Н И Н Е said:

Критика опозиције, то да. Испирају људима мозак са Ђиласом "лоповом". Плате хиљаду две евра за клевету па опет лажу, имају одакле да плаћају казне.

Ne ispiraju, ljudi sami zele da blate. Takvi smo, pokvareni. Mozda ne ja i ti ( a mozda i mi malo ) vec narod generalno. Oduvek smo blatili i blaticemo. To nam je deo kulture.

Mene vise zanima zasto jednom programeru u Srbiji bruto plata bude 1900 evra, a od toga drzava uzme 800 kroz poreze i doprinose a njemu ostane 1100 pa jos na tih 1100 plati pdv na svaku kupovinu 20 %( 220 e).

I jos koliko Srbi misle da ce da im ostaju ljudi da rade u takvim uslovima.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Avocado said:

Uz sve to i dalje je fantazija da onda nije mogao da se zaposli, a sad može da lista oglase i bira posao... manja je nezaposlenost (pre svega iz razloga koje navodiš) ali ne toliko...

Ma da slazem se, hteo sam malo da se zezam, jer nezaposlenost stvarno jeste manja i glavni razlog je to sto je pola mog sela negde u inostranstvu. 
A nije samo moje selo u pitanju....

Ocu reci nije vucic neki cudotvorac koji je uveo red i mir tu, nego jednostavna normalan ekonomska kretanja. Ako nemas posao u Srbiji x godina ili ako ti je plata mala gledaces kako da pobegnes odatle. Automatski ces smanjiti nezaposlenost.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Mene vise zanima zasto jednom programeru u Srbiji bruto plata bude 1900 evra, a od toga drzava uzme 800 kroz poreze i doprinose a njemu ostane 1100 pa jos na tih 1100 plati pdv na svaku kupovinu 20 %( 220 e).

I jos koliko Srbi misle da ce da im ostaju ljudi da rade u takvim uslovima.

Кад се све сабере, Србија има практично највећи порез на приход у Европи.

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Juanito said:

Кад се све сабере, Србија има практично највећи порез на приход у Европи.

Da, pa na to dodaj parafiskalne namete, maltretiranje privrednika preko 100001 kontradiktornog zakona od strane poreske sluzbe, blokiranja racuna u raznorazne politicke ili ekonomske svrhe politicara khm khm. Osim ako nisi blizak sa politicarima pa znas kako to da povratis kroz "stratesko investiranje" (aka subvencije).

Al  sta je to bitno i sta ima o tome da se prica. Koga briga privrednike i privredu oni su tu da sluze narodu i drzavi dok politicari i njihovi puleni cvetaju ne radeci nista. To je ionako sve "privatna stoka" i nema boljeg posla nego u "drzavnoj firmi".

Zato me iskreno i malo boli briga ko ce da pobedi na izborima, Radulovica i dalje gotivim jer mu je to i dalje sustinska poruka - privreda Srbije, niko drugi osim njega i ne pominje to, pricaju mi kako Vucic krade, kako je fasista, ko da mene boli uvo za to.

Razmisljam se i da glasam za vucica da se lepo sva ova kula od karata srusi do kraja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...