Jump to content

Vakcinacija, tema oko koje nema pogovora. TAČKA. Ovih 7 činjenica to potvrđuje i svi treba da ih znamo

Препоручена порука

сумљива ми фармако мафија ,где је истина само Бог зна, и чиповање на кварно ми се баш не свиџа

• Свиђа ми се 1

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisha рече

брале слажем се ,свако да бира чију ће и ако ће.... ништа да буде на силу....да се испоштује право избора......не знам како да верујем господи после апела за свињски грип и обавезну вакцинацију и фијаско (богу хвала истог)

Брате, која слобода избора?

Вакцинисам си као беба и дете, нико те није питао хоћеш ли или нећеш.

Колико већ читам о том фијаску с свињским грипом, а нигде , али нигде не прочитах Борис Тадић, манекен који се први вкцинисао , ударно на дневнику. Два врапца се потуку у прашини и креће граја Вучић, Вучић...

Право избора је постојало , па се доживео фијаско, 15 мртвих а међу њима и деца.Од болести које су готово искорењене.

Не кажем ја, све што човег гради, човек и злоупотребљава, опрезан треба бити, ал ићи у неку псевдозилотску крајност, то не подржавам.

Подели на овим сајтовима

а и чини се да је  господин  ,,Спаситељ`` са екипом вредно радио годинама уназад  за актуелну пандемију,ал ништа не урадише да не дође до ње

WWW.MERCURYNEWS.COM

Gates, whose foundation has given more than $6 billion over the past 20 years to cure and treat diseases, urged the world five...

• Свиђа ми се 1

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisha рече

чиповање на кварно ми се баш не свиџа

Ali zato što danas većina nema Hrista u sebi mi se bojimo dolaska antihrista. Kada stavimo Hrista u sebe, sve postaje raj. Kada bi sada i došao anithrist i pokušao da me obeleži nekim laserom i brojem 666 ja se ne bih bojao!"

"Ali zar to nije njegovo obeležje?"

"Jeste, ali da hiljadu 666 napiše po meni, ja se ne bih zabrinuo, a sve to zato što su i prve mučenike bacali zverima, a oni su se krstom osvećivali i zveri su postajali kao jaganjci. Bacali ih u more, a oni bi sve krstom osvetili i more bi postajalo kopno, bacali ih u vatru, a oni se osvetili krstom i vatra bi postala prijatna svežina. Hristos je sišao da bi osnažio naše stradanje. Mi smo deca Hristova, mi smo deca Crkve!"

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Дејан said:

Не кажем ја, све што човег гради, човек и злоупотребљава, опрезан треба бити, ал ићи у неку псевдозилотску крајност, то не подржавам.

а како си сигуран да Бљуц и остали нису псеудо зилоти?

3 minutes ago, Дејан said:

Колико већ читам о том фијаску с свињским грипом, а нигде , али нигде не прочитах

јел није истина да је апел   за свињски био претеран,да потребе није било за мас вакцинацију и да су бацили силне неискоришћене вакцине? и да је после потврђено од СЗО да исте нису биле баш добре и да је од последица истих било умрлих?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

а како си сигуран да Бљуц и остали нису псеудо зилоти?

јел није истина да је апел   за свињски био претеран,да потребе није било за мас вакцинацију и да су бацили силне неискоришћене вакцине? и да је после потврђено од СЗО да исте нису биле баш добре и да је од последица истих било умрлих?

Tiliko ne znam, koliko je tada išla priča, nije ni bila vakcina u pitanju, već neki rastvor.

Samo kažem, zna se ko je tada bio na vlasti, nešto ne pročitah da ih neko proziva.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Дејан said:

Ali zato što danas većina nema Hrista u sebi mi se bojimo dolaska antihrista. Kada stavimo Hrista u sebe, sve postaje raj. Kada bi sada i došao anithrist i pokušao da me obeleži nekim laserom i brojem 666 ja se ne bih bojao!"

"Ali zar to nije njegovo obeležje?"

"Jeste, ali da hiljadu 666 napiše po meni, ja se ne bih zabrinuo, a sve to zato što su i prve mučenike bacali zverima, a oni su se krstom osvećivali i zveri su postajali kao jaganjci. Bacali ih u more, a oni bi sve krstom osvetili i more bi postajalo kopno, bacali ih u vatru, a oni se osvetili krstom i vatra bi postala prijatna svežina. Hristos je sišao da bi osnažio naše stradanje. Mi smo deca Hristova, mi smo deca Crkve!"

Starac Porfirije Kavsokalivit

баћала, није проблем тетоважа...као они ме сапну и ишарају ко Микијев забавник са шестицама и матракукама.

Ја лично нисам експерт за савремену електронику, али слушајући мишљења истих,па чак и неких близких као и из саме цркве, о нано или којим већ чиповима који се дају убризгати кроз нпр вакцину и да уз савремену напредну телекомуникацију можемо доћи не само до контроле  живота људи већ и њихових животних функција ,па и контроле ума

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisha рече

баћала, није проблем тетоважа...као они ме сапну и ишарају ко Микијев забавник са шестицама и матракукама.

Ја лично нисам експерт за савремену електронику, али слушајући мишљења истих,па чак и неких близких као и из саме цркве, о нано или којим већ чиповима који се дају убризгати кроз нпр вакцину и да уз савремену напредну телекомуникацију можемо доћи не само до контроле  живота људи већ и њихових животних функција ,па и контроле ума

Ne treba ti nano tehnologija za to, za to ti je dovoljan Željko Mitrović.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Дејан said:

Tiliko ne znam, koliko je tada išla priča, nije ni bila vakcina u pitanju, već neki rastvor.

Samo kažem, zna se ko je tada bio na vlasti, nešto ne pročitah da ih neko proziva.

ма брале није у питању власт....ко је био и ко је сада.....него шта струка протура тој власти.....бај д веј струка је иста била тада и сад,уколико сам добро схватио....не пратим помно дешавања већ дуже време....али све се то може утврдити и проверити

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisha рече

ма брале није у питању власт....ко је био и ко је сада.....него шта струка протура тој власти.....бај д веј струка је иста била тада и сад,уколико сам добро схватио....не пратим помно дешавања већ дуже време....али све се то може утврдити и проверити

Vidi, dovedi druge stručnjake, imaćeš iste savete. I onako ove mere su po meri KIneskih stručnjaka.

Подели на овим сајтовима

Ако се сви вакцинишу против короне, кога ће заразити они који се нису вакцинисали? 

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

Just now, Дејан said:

Ne treba ti nano tehnologija za to, za to ti je dovoljan Željko Mitrović.

очигледно да неко није задовољан тим учинком ... није им вероватно довољно што подстакли на спремање залиха тоалет папира и ако се не ради о стомачном вирусу....та врста контролељуди и ума  може имати далекосежне последице...између осталог ,онеспособљавање ратно способног становништва....

тако су нас учили у школи из предмета ОНО и ДСЗ(додуше не о овако напредним технологијама)

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Дејан said:

Vidi, dovedi druge stručnjake, imaćeš iste savete. I onako ove mere su po meri KIneskih stručnjaka.

које мере? јел причамо о ванредним мерама или о пропаганди за вакцинацију?

и стручњаци су поменути чисто због њиховог прихватања  упутстава неких тамо белосветских инстанци....немам ништа против њих....ал сам на резерви шта нам сервирају

да не мешамо бабе и жабе.....иначе има много мишљењалекара из више земаља, да је штреберски начин лечења ковид  пацијената доводио до високе смртности, а да је исти примењиван по препоруци СЗО....

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisha рече

очигледно да неко није задовољан тим учинком ... није им вероватно довољно што подстакли на спремање залиха тоалет папира и ако се не ради о стомачном вирусу....та врста контролељуди и ума  може имати далекосежне последице...између осталог ,онеспособљавање ратно способног становништва....

тако су нас учили у школи из предмета ОНО и ДСЗ(додуше не о овако напредним технологијама)

Boris Tadić ti je onesposobio u uštrojio to vojno sposobno stanovništvo. Tek sada se vojsci polako vraća stari sjaj i slava.

Uglavnom, daleko si otišao, ne treba da se opterećuješ nanotehnologijama i sl glupostima.

Подели на овим сајтовима

које мере? јел причамо о ванредним мерама или о пропаганди за вакцинацију?

да не мешамо бабе и жабе.....иначе има много мишљењалекара из више земаља, да је штреберски начин лечења ковид  пацијената доводио до високе смртности, а да је исти примењиван по препоруци СЗО....

Ja ne znam šta od jednog epidemiologa možeš da očekuješ sem da priča o vakcinaciji i imunizaciji. To prosto tako ide.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...