Ромејац Написано Април 27, 2020 Пријави Подели Написано Април 27, 2020 Пензинонери у Панчеву за време које им је одређено за шетњу уклањају дивљу депонију... Н И Н Е, Жика and Предраг М је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 27, 2020 Пријави Подели Написано Април 27, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Април 27, 2020 Пријави Подели Написано Април 27, 2020 Ne znam da li je neko predložio ali mislim da bi trebalo da se promeni naslov teme u: Prvi maj i zabrana kretanja. Šalim se malo ne zamerite. draganzzz and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 27, 2020 Пријави Подели Написано Април 27, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 27, 2020 Пријави Подели Написано Април 27, 2020 Руски Патријарх: ”Црквени суд за оне који се не придржавају правила заштите од COVID-19” | Саборник WWW.SABORNIK.NET Руски Патријарх напоменуо је свим намесницима и игуманијама ставропигијалних манастира, старешинама цркава и подворја градског дела Московске епархије ”да је... ronin, Благовесник, dragisa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 27, 2020 Пријави Подели Написано Април 27, 2020 пре 4 часа, Bokisd рече Mislim, da moze i ovako da se gleda na ovu stvar. Ima ona osnova svakog teoretskog ispitivanje nekih stvari,...... odvojis teoriju od prakse, jer sasvim je ocekivano da mnogi ne mogu da sprovedu u delo i praksu ono sto pise u teoriji u bilo kojoj stvari - ucenju, nauci i slicno, psihologiji, filozofiji, veri, i religiji i slicno. I, onda na osnovu tih 'negativnih' primera pises o veri. A, postavlja se jedno prosto pitanje, a zasto ne pises i ne gledas na veru na osnovu onih pozitivnih stvari u veri i dobrih i pravednih ljudi koji su u praksi pokazali kakva je zaista vera i religija u teoriji. Pa,..... i tako Srdjo, pravo da ti kazem, ......nemam bas neko razumevanje za takve poglede ljudi van vere, narocito ako tvrde 100% da znaju kako stoje stvari izmedju nauke i vere,.... i pisu pozitivno o nauci (sto nije problematicno i okey je),....,ali, i onda pisu negativno o veri i religiji, a nasuprot nauci. Шта знам, доста зависи мислим од тога са каквом је религијом имао највише контакта... Свакако сматрам да Харари греши што тако одлучно тврди да су религије измаштане подједнако као и идеологије или нпр. брендови попут Кока Коле. Доста је то површно, нема шта... Ту се слажемо. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 пре 3 часа, Ромејац рече Јел фејк? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pinocchio's Half Brother Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 30 minutes ago, Дејан said: Јел фејк? Drugi komenta(to)r ispod ovog tvita kaže da jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 Ако се догоди да власти под пристиском роштиљаша уведу ионако подмукли полицијски час од петка вече до понедељка, дакле ослободе 1. мај од њега, биће то велики преговарачки пораз СПЦ у сопственој земљи. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 Драшко, Н И Н Е and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 пре 19 минута, gavrosaurus рече Ако се догоди да власти под пристиском роштиљаша уведу ионако подмукли полицијски час од петка вече до понедељка, дакле ослободе 1. мај од њега, биће то велики преговарачки пораз СПЦ у сопственој земљи. Па, вирус ради само суботом и недељом. Обавештен си као Коштуница. gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 пре 5 минута, fsa рече pa neces valjda da zivis 200 godina???? da pop...is!!!!! taj "frendli" stav i to primitivno ulazenje u neciju intimu!!! ako mu je odbrusila! fsa, Desiderius Erasmus and Жика је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 @Драшко Debil... od mene bi za ovako nešto momentalno popio šamar tu u crkvi Драшко and Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 Управо сада, fsa рече @Драшко Debil... od mene bi za ovako nešto momentalno popio šamar tu u crkvi ako! ljudi su izgleda jos uvek u fazonu da ako nosis masku plasis se za sebe (sto je isto legitimno pravo da se plasimo za sebe) ali je poenta jos veca da druge cuvamo od nas ukoliko nosimo virus a ne znamo (sto je meni veci strah) Šamar ide bez recepta, besplatno Жика, fsa and Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 A ne... to je bezverje... Imali smo visoko obrazovne ljude ovde koji su sugerisali da u Crkvi ne mož se zaraziš. Драшко, Жика and fsa је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука