Jump to content

Васкрс и забрана кретања

Оцени ову тему

Препоручена порука

94603766_10219974022595679_8323148068434214912_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=ca434c&_nc_eui2=AeFNVQwtykmk2JdPF57I0yGcsnSdLXXJuMKydJ0tdcm4wtEGLTZ3BJ-zTcifb7xZyiavj_OVunO3Zta4QJDxNe2l&_nc_ohc=VVDv1ggg4EYAX8aHNFz&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&oh=0f616a683836fac0aed4981e3339568b&oe=5ECB15DA

Пензинонери у Панчеву за време које им је одређено за шетњу уклањају дивљу депонију...

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li je neko predložio ali mislim da bi trebalo da se promeni naslov teme u: Prvi maj i zabrana kretanja.

:smeh1:

Šalim se malo ne zamerite.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

WWW.SABORNIK.NET

Руски Патријарх напоменуо је свим намесницима и игуманијама ставропигијалних манастира, старешинама цркава и подворја градског дела Московске епархије ”да је...

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bokisd рече

Mislim, da moze i ovako da se gleda na ovu stvar. Ima ona osnova svakog teoretskog ispitivanje nekih stvari,...... odvojis teoriju od prakse, jer sasvim je ocekivano da mnogi ne mogu da sprovedu u delo i praksu ono sto pise u teoriji u bilo kojoj stvari - ucenju, nauci i slicno, psihologiji, filozofiji, veri, i religiji i slicno. I, onda na osnovu tih 'negativnih' primera pises o veri.

A, postavlja se jedno prosto pitanje, a zasto ne pises i ne gledas na veru na osnovu onih pozitivnih stvari u veri i dobrih i pravednih ljudi koji su u praksi pokazali kakva je zaista vera i religija u teoriji.

Pa,..... i tako Srdjo, pravo da ti kazem, :stidljiv:......nemam bas neko razumevanje za takve poglede ljudi van vere, :0201wink:narocito ako tvrde 100% da znaju kako stoje stvari izmedju nauke i vere,.... i pisu pozitivno o nauci (sto nije problematicno i okey je),....,ali, i onda pisu negativno o veri i religiji, a nasuprot nauci.

Шта знам, доста зависи мислим од тога са каквом је религијом имао највише контакта... Свакако сматрам да Харари греши што тако одлучно тврди да су религије измаштане подједнако као и идеологије или нпр. брендови попут Кока Коле. Доста је то површно, нема шта... Ту се слажемо. 

• Свиђа ми се 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ако се догоди да власти под пристиском роштиљаша уведу ионако подмукли полицијски час од петка вече до понедељка, дакле ослободе 1. мај од њега, биће то велики преговарачки пораз СПЦ у сопственој земљи.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, gavrosaurus рече

Ако се догоди да власти под пристиском роштиљаша уведу ионако подмукли полицијски час од петка вече до понедељка, дакле ослободе 1. мај од њега, биће то велики преговарачки пораз СПЦ у сопственој земљи.

Па, вирус ради само суботом и недељом. :smeh1: Обавештен си као Коштуница.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, fsa рече

111111111111111.png

pa neces valjda da zivis 200 godina????

da pop...is!!!!!

taj "frendli" stav i to primitivno ulazenje u neciju intimu!!!

ako mu je odbrusila!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, fsa рече

@Драшко Debil... od mene bi za ovako nešto momentalno popio šamar tu u crkvi

ako!

ljudi su izgleda jos uvek u fazonu da ako nosis masku plasis se za sebe (sto je isto legitimno pravo da se plasimo za sebe) ali je poenta jos veca da druge cuvamo od nas ukoliko nosimo virus a ne znamo (sto je meni veci strah) 

Šamar ide bez recepta, besplatno ;) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...