ronin Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Управо сада, Ayla рече Zabavićemo se nečim... recimo u tvom postu brojim 41 slovo a, i 20 uzvičnika. ... proći će to kao tren, ako nas budu sedirali, što nije isključeno. e svaka ti cast, kada si to primetila... bas si perfekcionista Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 6 minutes ago, Тражитељ said: Ја, на пример, живим у делу Београда у ком мере треба пооштрити A kod mene je suprotno. Žive duše nema. Kao kataklizma da je pobrala sve živo. Jedino ako prodje koje auto ili vatrogasci. Čak i kučkari ne šetaju u grupi. Sve na povodac i distance 50 do 100 metara. Ne čuju se. Mogu slobodno i ja da prošetam mačku, ali zver neće na povodac, a komšija mi neda kučište Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Управо сада, ronin рече e svaka ti cast, kada si to primetila... bas si perfekcionista Ne... samo sam dokona. ronin and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 1 минут, Zmaj Pisum рече A kod mene je suprotno. Žive duše nema. Zmaj Pisum and Јанко је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 2 минута, Ayla рече Zabavićemo se nečim... recimo, u tvom postu brojim 41 slovo a, i 20 uzvičnika. ... proći će to kao tren, ako nas budu sedirali, što nije isključeno. 41 20 dal su to neke velicine i obline ...hmmm mada sam ipak prolupao, bolje da ne trazim neki smisao "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 6 минута, obi-wan рече Sad gledam - pise "do utorka u 5". Obzirom da nije naglaseno, a da je do sad uvek bilo 5 popodne, kako je trebalo da se zna da je ujutro? Пише: пре 3 часа, Ромејац рече Полицијски час од петка у 17:00 до уторка у 5:00... 17:00 и 5:00 јасно означавају које време је у питању. пре 9 минута, obi-wan рече a da je do sad uvek bilo 5 popodne, kako je trebalo da se zna da je ujutro? Завршетак полицијског часа? Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Управо сада, Драшко рече 41 20 dal su to neke velicine i obline ...hmmm mada sam ipak prolupao, bolje da ne trazim neki smisao Nemoj. (samo ponavljaj, sve prolazi... i ovo će proći) Драшко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 4 hours ago, jovanstanic said: A ako mi tu mučeničku sestru uslišimo, poslušamo i sačuvamo je tako što sedimo kući, uprkos svojoj želji da ispoljimo svoju veru, onda je ona za nas Hristos kojem smo poslužili kada je bio go, bos, gladan, žedan, zatvoren u bolnici služeći drugima. Ко си ти и откуд ти надахнуће да овако јаке поруке остављаш? Ова порука ме је дирнула јаче него иједан од текстова објављених овде последњих недеља, а писали су их и еминентни теолози и свештеници. jovanstanic, Ayla and fsa је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Пандемия коронавируса МОСКВА 11:59, 10 апреля 2020 В Москве началась тотальная проверка монастырей на коронавирус Есть обновление от 14:01 → РПЦ рекомендовала прихожанам в Страстную неделю и на Пасху молиться дома Москва. 10 апреля. INTERFAX.RU - РПЦ решила проверить всех насельников московских монастырей на коронавирус, сообщили в рабочей группе при патриархе по координации работы церквей в условиях пандемии. Выездное тестирование проведут сотрудники клинической больницы Святителя Алексия (больница Московской патриархии). В городе 15 мужских монастырей и 18 женских, где живут в общей сложности около 2000 человек, включая послушников и послушниц. Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Руски патријарх наредио тестирање свих у 15 мушких и 18 женских манастира на територији Москве. Где живи свега око 2000 људи. Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 И пре 2000 година струка је дала своје мишљење: Распните га! Предраг М and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Оно кад већу друштвену одговорност покаже реклама за Зајечарско пиво него... ајд да не лајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 7 минута, Ромејац рече 17:00 и 5:00 јасно означавају које време је у питању. A bas ce neko da gleda na taj nacin... mi smo pod izolacijama vec mesec dana, svaki dan od 5 popodne. Mislimo o tome. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 ТАСС У 18 священников и монахов Московской епархии выявили коронавирус Видео 39 фото1 видео Коронавирус на 13 апреля выявлен у 18 священнослужителей и монашествующих Московской городской епархии, сообщается в Telegram-канале рабочей группы при Патриархе Московском и всея Руси по координации деятельности церковных учреждений в условиях распространения коронавирусной инфекции. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 3 минута, ekdikos_apomahis рече Јесте да је ово теееееешко скретање са теме, али зар он није био прошле године под истрагом за корупцију... Дакле, с поштовањем, пусти његов интегритет крају. Mislis na Kona? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука