Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 18:31, Broken рече I sta sam mogao da radim ? Ja mu napisem "Cmok i tebi." Expand Nisi valjda? Može pogrešno da te shvati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 18:35, Bojan* рече Nisi valjda? Može pogrešno da te shvati. Expand Ma verovatno je pogresio. Slao je nekoj zeni. Bojan* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 18:40, Broken рече Ma verovatno je pogresio. Slao je nekoj zeni. Expand Ipak, drži se ti na distanci. Čisto preventivno. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 16:34, Milica Bajic рече Izvinjavam se, vidim svašta sam propustila Znači i vi mislite da muž i žena mogu normalno da funkcionišu u ovim danima borbe protiv nevidljivog neprijatelja? Tako sam i mislila, nego, onako, čisto da podelimo... Expand Mogu ako dobar deo vremena misle na smrt. Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 12:24, Jestira. рече A kako ti uopšte sečeš ta drva e tako isto uzmi stvar u svoje ruke i nema hoćeš nećeš, jel s ove strane Il s one , jel te boli i kako sad izgledam u ovoj pozi, jel dugačko ili kratko.. Kako li je uporan sa drvima, a sa ženama ne zna... Expand E, ali zaboravila si na distancu. Ja sam rekao da se žene drže na distanci od mene, a sa drvima to nije slučaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 16:59, Broken рече Престаните да се трљате ту. Expand On 6. 4. 2020. at 18:31, Broken рече Evo ti dokaz. Jutros u 7.15 stize meni poruka od Zike domara: "За пар мин крећем до прод.цмок." Priznajem, iznenadio me je. I sta sam mogao da radim ? Ja mu napisem "Cmok i tebi." Expand Hahaha, rodjo menjas mi stalno jezik tastature? Nesto si mi SUMLJIV ! Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 20:10, Nikola Stojanovic рече Hahaha, rodjo menjas mi stalno jezik tastature? Nesto si mi SUMLJIV ! Expand Jasno je k'o dan da Žika piše ćirilicom, a Broken verno prenosi. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 20:13, Дуња рече Jasno je k'o dan da Žika piše ćirilicom, a Broken verno prenosi. Expand Tako je. Samo sam kopipejstovao sms poruku. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 6, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 17:56, Bojan* рече A što si to pitala? Expand Onako Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Imas novi nadimk lepotane. Sad si kao VEgeta i Goku kad se spoje sa mindjuske. Bojan i Broken , postaaaaaaaajuuuuuuuuuu BROOOOOOKIIIIIIIIII ! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 13:57, Bojan* рече Nije mi lako. Ponekad se nasloni na mene dok mi priča i gleda me pravo u oči. Expand Nalazim da je neophodno da frizer/-ka bude živa vatra. Evo šta se desilo mojoj prijateljici: rešila da promeni frizera i zapadne kod nekog čednog, šatiranog, toliko smernog da samo gleda preda se, rumeni se i smeška jednim krajem usne. Ona mu je detaljno objašnjavala kakav friz želi, a on je samo diskretno, potvrdno klimao glavom gledajući u stranu, ka polici sa viklerima. Kasnije je pričala kako joj je delovao kao da mudro majstorski u tim trenucima razmišlja o željenom modelu frizure. Naredna dva meseca je tu moji drugaricu pitao ko god je sreo (u retkim trenucima kada je odala bez pokrivala) da li se posvađala sa frizerom, gde je zakačila tifus, koji šampon koristi, gde joj je pola uha i slično. Eto zašto je poželjno da onaj ko ti radi sa glavom bude fokusiran na dubinu zenica. Sve drugo je rizik u današnje vreme. Ti misliš da majstor misli o realizaciji, a on može da bude ko zna gde. Milica Bajic and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 18:31, Broken рече Evo ti dokaz. Jutros u 7.15 stize meni poruka od Zike domara: "За пар мин крећем до прод.цмок." Priznajem, iznenadio me je. I sta sam mogao da radim ? Ja mu napisem "Cmok i tebi." Expand au majko, oplakah.... Дуња and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 On 6. 4. 2020. at 14:55, Ayla рече Krajem oka gledaš udate žene... i privlače te? I treba tako (Ayla, Ayla.... naivna Ayla ) Expand Pa, samo nju sam i gledao. (I to ne mnogo.) Ali čvrsto stojim iza toga da niko nije primetio. Sigurno ni ona. Pretpostavljam da bi se neprijatno osećala da vidi da neko pilji u nju, a nije njen muž. Obično smo sami u salonu, tako da ne treba da brineš. Mogu ti reći da uopšte ne izgleda udato. Primetio sam da joj helanke baš lepo stoje. Baš, baš. Nisam siguran, al’ mislim da voli da nosi stvari koje su pripijene uz telo. Inače smo vrlo distancirani. Naročito ona. Osim samo tad, kad me šiša. A kako tebi stoje helanke? Onako pitam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 On 7. 4. 2020. at 5:13, Bojan* рече Mogu ti reći da uopšte ne izgleda udato. Primetio sam da joj helanke baš lepo stoje Expand A ja bila ubeđena da je obeležje udatih kad joj prsten lepo stoji .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 On 7. 4. 2020. at 6:22, Sanja Т. рече A ja bila ubeđena da je obeležje udatih kad joj prsten lepo stoji .. Expand I ja sam mislio tako, ali nešto nikad joj nisam video prsten. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука