Jump to content

Шта је социјална дистанца?

Оцени ову тему

Milica Bajic

Препоручена порука

On 6. 4. 2020. at 12:27, Broken рече

Imam dokaz. Pazi, zašto je novinarka baš mene izabrala da me interjvujiše u redu ljudi koji su čekali pred prodavnicom ? Svi smo imali maske. Meni su bili pokriveni najjači aduti...usne,brada i osmeh. Zači da je ona videla nešto potpuno drugo što je uticalo na izbor. Smatram da su oči. Nikad svoje oči nisam doživljavao kao nešto posebno lepe...ali očigledno drugi tako ne misle.

Expand  

Gde ti je bre ta slika sa maskom, daj da vidim...jesam li ja jedina koja nije videla? ?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 12:47, Feniks. рече

@Bojan*      Evo i ovde odgovoreno umesto mene- veoma tačno :)

To je bio odgovor Brokenu.Znači, bratiš se na njegov prvi komentar, pa redom ( ako imaš vremena)

Expand  

Ma on ništa ne vidi... uzalud je sve :stidljiv:
Zla sudbo, avaj 7896634

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 12:23, Broken рече

Ti misliš da si poželjan i lep, onda kreneš da se udvaraš i u sred tog čina posumnjaš...ona oseti, kreneš da toneš i da se daviš. Samo što ti ona neće pružiti ruku da te izvadi. A kad nađeš takvu koja će ti pružiti ruku...

Expand  

Nemam ja šta da sumnjam i tonem. Odmah mi bude jasno kao što je svakom.

Lako je tebi da deliš savete kad si ženama privlačan i lep. A kad bi bio na mom mestu, pitao bih te onda.

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 12:54, Bojan* рече

Nemam ja šta da sumnjam i tonem. Odmah mi bude jasno kao što je svakom.

Lako je tebi da deliš savete kad si ženama privlačan i lep. A kad bi bio na mom mestu, pitao bih te onda.

Expand  

Probao sa da se zamislim na tvom mestu, stvarno.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 13:09, Broken рече

Ne znam brate...sve se desilo da tako brzo.?

Expand  

Onda bih sad mogao da sklonim ova srca oko mog slova “B”. Osećam se nekako glupavo zbog njih. Kao okružen srcima, a ovamo distanca gora nego od korone.

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 13:21, Bojan* рече

A kome ja to da radim? :cmizdrenje:

Kad nijedna neće.

Expand  

Jedan moj drugar kaze, da izbegava da kontaktira sa ljudima koji mu unose nemir.... Razmisli o tome, da mozda zbog toga nisi sam...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 9:51, Broken рече

Не, не осети се овде љубомора. Напротив. Драго ми је због Бокија. Могу да будем љубоморан само на оне који су лепши од мене, зато не знам тај осећај. Једино онај Аквамен ... он ми прави проблем. Нелагодно ми је да га гледам.

Expand  

Možeš li da zamisliš kako je tek meni kad ga vidim.

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 12:23, Broken рече

Jel si čitao iz evanđelaj onu epizodu kad Petar krene ka Hristu po vodi...i onda naiđe iskušenje i on potone. To ti je isto. Ti misliš da si poželjan i lep, onda kreneš da se udvaraš i u sred tog čina posumnjaš...ona oseti, kreneš da toneš i da se daviš. Samo što ti ona neće pružiti ruku da te izvadi. A kad nađeš takvu koja će ti pružiti ruku...

Expand  

Moja autobiografija. ? Haah, kao da si pisao o meni a ne o Bokiju. Haah

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...