Jump to content

Шта је социјална дистанца?

Оцени ову тему

Milica Bajic

Препоручена порука

On 6. 4. 2020. at 12:01, Broken рече

Она је мислила на став. Оно кад си убеђен да си леп и пожељан без обзира што објективно можда и ниси.

Expand  

Ja jesam ubeđen da sam lep i poželjan, dok ne pokušam sa udvaranjem nekoj ženskoj osobi. Ubrzo zatim shvatim, uz njenu pomoć, da nisam nijedno od ta dva.

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 12:19, Bojan* рече

Ja jesam ubeđen da sam lep i poželjan, dok ne pokušam sa udvaranjem nekoj ženskoj osobi. Ubrzo zatim shvatim, uz njenu pomoć, da nisam nijedno od ta dva.

Expand  

Jel si čitao iz evanđelaj onu epizodu kad Petar krene ka Hristu po vodi...i onda naiđe iskušenje i on potone. To ti je isto. Ti misliš da si poželjan i lep, onda kreneš da se udvaraš i u sred tog čina posumnjaš...ona oseti, kreneš da toneš i da se daviš. Samo što ti ona neće pružiti ruku da te izvadi. A kad nađeš takvu koja će ti pružiti ruku...

Подели на овим сајтовима

Expand  

A kako ti uopšte sečeš ta drva e tako isto uzmi stvar u svoje ruke i nema hoćeš nećeš, jel s ove strane Il s one , jel te boli i kako sad izgledam u ovoj pozi, jel dugačko ili kratko.. Kako li je uporan sa drvima, a sa ženama ne zna...

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 12:19, Ayla рече

I ti vjeruješ u to? 

Expand  

Imam dokaz. Pazi, zašto je novinarka baš mene izabrala da me interjvujiše u redu ljudi koji su čekali pred prodavnicom ? Svi smo imali maske. Meni su bili pokriveni najjači aduti...usne,brada i osmeh. Zači da je ona videla nešto potpuno drugo što je uticalo na izbor. Smatram da su oči. Nikad svoje oči nisam doživljavao kao nešto posebno lepe...ali očigledno drugi tako ne misle.

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 12:24, Jestira. рече

A kako ti uopšte sečeš ta drva e tako isto uzmi stvar u svoje ruke i nema hoćeš nećeš, jel s ove strane Il s one , jel te boli i kako sad izgledam u ovoj pozi, jel dugačko ili kratko.. Kako li je uporan sa drvima, a sa ženama ne zna...

Expand  

Slažem se. Sa ženama treba isto kao sa drvima - moraš da završiš sve jednim jakim i preciznim udarcem. Ako kreneš da ga gnjaviš, piši propalo. :)

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 12:27, Broken рече

Imam dokaz. Pazi, zašto je novinarka baš mene izabrala da me interjvujiše u redu ljudi koji su čekali pred prodavnicom ? Svi smo imali maske. Meni su bili pokriveni najjači aduti...usne,brada i osmeh. Zači da je ona videla nešto potpuno drugo što je uticalo na izbor. Smatram da su oči. Nikad svoje oči nisam doživljavao kao nešto posebno lepe...ali očigledno drugi tako ne misle.

Expand  

Hm... totalni opozit.
Pretjera sad... odao si se (ili njega)
Zaista je Rapsa u pravu. :)))

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2020. at 12:01, Broken рече

Она је мислила на став. Оно кад си убеђен да си леп и пожељан без обзира што објективно можда и ниси.

Expand  

@Bojan* prestao si pažljivo da čitaš ccc :)

Подели на овим сајтовима

Expand  

Ma nije problem u tome, nego što nemaš pare- zar si zaboravio :1319_womens:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...