Jump to content

Шта је социјална дистанца?

Оцени ову тему

Milica Bajic

Препоручена порука

On 7. 4. 2020. at 7:20, Bojan* рече

I ja sam mislio tako, ali nešto nikad joj nisam video prsten. ne_shvata

Expand  

Verovatno ga nosi na lančetu, oko vrata- jer joj smeta na prstu dok radi sa makazama.  :osmeh:

Ma nije ni važno dal ga nosi...ni šta je obukla, već kako se ponaša. ...i kako ćeš ti da se ponašaš prema njoj.

Подели на овим сајтовима

On 7. 4. 2020. at 5:13, Bojan* рече

Inače smo vrlo distancirani. Naročito ona. Osim samo tad, kad me šiša.

Expand  

Pametno, posebno u trenutnoj situaciji... miči đavola.:0212_rolleyes:

On 7. 4. 2020. at 5:13, Bojan* рече

A kako tebi stoje helanke?

Onako pitam. :945729:

Expand  

Helanke i trenerke, po mom mišljenju, su isključivo dio sportske opreme, tako da ni po kući to ne volim da nosim.  0703_read

Ni patike, osim kada vozim biciklo, ili treniram (pokušali su sve to da mi napetnu, ali nisu uspjeli :))))

Подели на овим сајтовима

On 7. 4. 2020. at 7:35, Sanja Т. рече

Verovatno ga nosi na lančetu, oko vrata- jer joj smeta na prstu dok radi sa makazama.  :osmeh:

Ma nije ni važno dal ga nosi...ni šta je obukla, već kako se ponaša. ...i kako ćeš ti da se ponašaš prema njoj.

Expand  

Da. I ja kažem: nije važno. A ponašanje nam je sasvim kako i treba da bude. To Ajla nešto dramatizuje, a ovamo ustvari nema za šta. Interesantno je da moja frizerka misli da ja muvam ženske okolo. ( :krstix: ) Da ne poveruješ! 

Jednom, kad smo se slučajno sreli, zamisli, pitala me jel’ idem u štetu. Nisam mogao sebi doći, ali nisam pred njom to pokazao (uz velike napore). I zašto kažu “u štetu”? Dođe kao sa simpatičnim prizvukom. A nije. Nema tu ništa simpatično.

A prsten ne nosi na lančetu. Nisam video nikakvo lanče. Ima samo neku crnu pertlicu oko vrata.

:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

On 7. 4. 2020. at 15:09, Bojan* рече

prsten ne nosi na lančetu. Nisam video nikakvo lanče. Ima samo neku crnu pertlicu oko vrata

Expand  

Kuku lele...još si ženu u vrat zagledo...( Da ne idem dalje)....kakav li si utisak ostavio ( nadam se da nije primetila) :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 7. 4. 2020. at 17:46, Sanja Т. рече

Stvano interesantno...zašto li ima takav utisak kad si tako ružan i neprivlačan ?????

Expand  

Nisam rekao da sam ružan, nego da nisam privlačan. Da je slobodna i da sam nešto pokušao da joj se udvaram, makar u naznakama, nemilosrdno bi me odbila i postavila na distancu otprilike kao S. kamičak. :cmizdrenje:

Nego Sanja, te pitam nešto: 

jesi ti uvek tako ozbiljna na ovako životno važnim temama? :osmeh:

Подели на овим сајтовима

On 7. 4. 2020. at 20:26, Sanja Т. рече

Ma odvratna sam, ljudi me izbegavaju zbog prevelike ozbiljnosti. Kažu da treba da se opustim....:0212_rolleyes::stadaradim:

Expand  

Pa to je to, socijalno se distanciraju. A kad im nešto treba, eto ih na vrata. Znam ja. :dry:

Ali baš nas briga, jel’ da?  ;)

Подели на овим сајтовима

On 8. 4. 2020. at 5:19, Bojan* рече

kad im nešto treba, eto ih na vrata.

Expand  

Ma jok bre...Neka dođu bar tad. Glupo im da odmah kažu šta im treba, pa dođu, pa sednu, pa popiju čak i kaficu- ispričate se. Kroz uvijenu oblandu iskažu šta žele- ja ih odbijem, oni odu...al smo se baš lepo družili ;):945729: :smeh1:

I onda se distanca nastavi- možda sad i duže nego pre :suncanje: 

Подели на овим сајтовима

On 7. 4. 2020. at 6:22, Sanja Т. рече

A ja bila ubeđena da je obeležje udatih kad joj prsten lepo stoji .. :0212_rolleyes::945729:

Expand  

Тако је, али има ту и генетике.

Треба да има елегантне, супругицасте руке, са дугим прстима, а не кратке и дебеле ћевапчиће. Доброј супругици најбоље стоји кад јој је прст до зглоба заузет. :)))

Подели на овим сајтовима

On 7. 4. 2020. at 19:48, Bojan* рече

Nisam rekao da sam ružan, nego da nisam privlačan. Da je slobodna i da sam nešto pokušao da joj se udvaram, makar u naznakama, nemilosrdno bi me odbila

Expand  

Онда прво постани њен неспокој, па тек после удварање и остало.

Подели на овим сајтовима

On 8. 4. 2020. at 7:54, Богомислић рече

Тако је, али има ту и генетике.

Треба да има елегантне, супругицасте руке, са дугим прстима, а не кратке и дебеле ћевапчиће. Доброј супругици најбоље стоји кад јој је прст до зглоба заузет. :)))

Expand  

Da... očigledno da je fizički izgled bitan muškarcima. Pazi ti opis šake, vrlo detaljan... a zamisli tek kosa, koliko je duga i zdrava... pa oči, koliko su lijepe i koje su boje... o zubima da ne govorim, ono, jesu li svi njeni, barem prednji (:)))), i lice koliko je čisto, šta se krije ispod pudera...
Ne bih dalje nabrajala, ali definitivno vam je bitan fizički izgled.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...