Jump to content

Зоран Ђуровић: Утук на Латиновића

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 294
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 24 минута, Ivan Marković рече

Patrijarh nije dao uputstvo SVIM vernicima da sede kući već vernicima.

ja veće i gluplje silovanje rečenog još ne vidoh:

пре 2 часа, dragisa рече

Нашим верницима очински, пастирски одговорно и са љубављу благосиљамо да света богослужења прате путем телевизијског и радио-преноса и црквених интернет-страница

пре 2 часа, dragisa рече

Зато још једном позивамо све наше свештенство, монаштво и верни народ да се у свему придржавају прописа које је донела држава 

Ali ko završi večernju školu kod borbezavečeru logično da ima dileme:

пре 24 минута, Ivan Marković рече

Dakle, ne vidi se da li su u pitanju SVI ili NEKI vernici

Evo da ti pojasnim nije ni svim ni nekim nego NAŠIM vernicima. :mahmah:

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

ja veću gluplje silovanje rečenog još ne vidoh:

Ali ko završi večernju školu kod borbezavečeru logično da ima dileme:

Evo da ti pojasnim nije ni svim ni nekim nego NAŠIM vernicima. :mahmah:

Ja sam, o kursisto brzog subotarskog kursa , diplomirao i masterirao na BU. I obavestiću te da "naši" u predikatskoj logici ne podrazumeva ni "svi" ni "neki". Univerzalni i egzistencijalni kvantor jedini determinišu da li je reč o svima ili nekima...al govoriti to pohađačima brzog kursa sekulibanstva je gubljenje vremena...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ivan Marković рече

Ja sam, o kursisto brzog subotarskog kursa , diplomirao i masterirao na BU. I obavestiću te da "naši" u predikatskoj logici ne podrazumeva ni "svi" ni "neki". Univerzalni i egzistencijalni kvantor jedini determinišu da li je reč o svima ili nekima...al govoriti to pohađačima brzog kursa sekulibanstva je gubljenje vremena...

ne vidim nikakvu potrebu da se razmećemo diplomama kolaga, pošto nije reč o obrazovanju već o vaspitanju i mentalitetu. sve tvoje genijalne skrivalice i uvijanja u oblande jasnog odgovora koji ne smeš javno da kažeš, podsećam te da reč SVE podrazumeva ovo tvoje "svi" a ne podrazumeva ovo tvoje "neki"

пре 14 минута, dragisa рече

Зато још једном позивамо све наше свештенство, монаштво и верни народ да се у свему придржавају прописа које је донела држава 

pošto je ovo svakom normalnom čoveku jasno zato kažem da ovo nije stvar obrazovanja.

Подели на овим сајтовима

Pri svem tom je ovo patrijarhovo priopćenje starije od najnovijeg dekreta Dioklecijanovog koji implicira neodržavanje liturgija. Da pojasnim sledećim silogizmom: 

1) Svi ljudi moraju ostati svojim kućama u nedelju;

2)Hrišćani su ljudi;

3) Hrišćani moraju ostati svojim kućama;

Dakle, nema liturgije. 

Ne verujem da bi se i jedan episkop složio sa ovim. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вукашин рече

Doneli su odluku da mogu da se setaju kerovi za vreme dok se sluzi po hramovima, nedeljom od 8-10. Sad dal' je slucajno...?

Људи, јесте ли ви реални?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ivan Marković рече

Pri svem tom je ovo patrijarhovo priopćenje starije od najnovijeg dekreta Dioklecijanovog koji implicira neodržavanje liturgija. Da pojasnim sledećim silogizmom: 

1) Svi ljudi moraju ostati svojim kućama u nedelju;

2)Hrišćani su ljudi;

3) Hrišćani moraju ostati svojim kućama;

Dakle, nema liturgije. 

Ne verujem da bi se i jedan episkop složio sa ovim. 

da se okoristim prostizmom: hoćeš da ne poštuješ Patrijarha, 'el ti jasno

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Вилер Текс рече

Брате, сматрам да је увредљиво да не можемо да идемо на Литургију (а правила се поштују два метра растојања, у порти смо итд) а да се у то време случајно или намерно одобрава штења паса. Ето тема за размишљање у најмању руку.

Друго, хистерију праве око одласка на Литургију (поштујемо правила горе из заграде) а да се при том у максију нпр у исто време налази неколико десетина људи који додирују исте производе, корпе, колица... Било је случајева да пријављују полицији да су људи у порти или да фотографишу. Али не пријављују гужву у продавницама

Не желим никога да осудим сам износим чињенице. Има преплашених али има и злонамерних.

Снимите трћи део дигиталног анђела :)  нашли сте добру полазну основу :)

Проблем Литургије је иста кашичица. Енде.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Снимите трћи део дигиталног анђела :)  нашли сте добру полазну основу :)

Проблем Литургије је иста кашичица. Енде.

Брате, ја сам изнео чињенице а ти ми причаш о дигиталном анђелу и тиме ме проглашаваш  за теоретичара завере и слично.  Мислим да није у реду. Ајде да сам кренуо ђоном али нисам, па нема потребе ни ти да идеш ђоном.

И који то ми? Ја пишем сам.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Брате, ја сам изнео чињенице а ти ми причаш о дигиталном анђелу и тиме ме проглашаваш  за теоретичара завере и слично.  Мислим да није у реду.

И који то ми? Ја пишем сам.

Једино што је чињеница је тачно време шетања керова, све остало су личне пројекције и тврдње без доказа.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Dao sam ti jasan odgovor: ne bih se pričestio ako i samo ako imam kanonsku zabranu ili me spreče bolest ili Dioklecijan..

ne nisi dao jasan odgovor jer verovatno nemaš kanonsku zabranu a i izjavio si da si zdrav, nego te je strah "da vaše da bude da a ne bude ne"

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Ајде да сам кренуо ђоном али нисам, па нема потребе ни ти да идеш ђоном.

Нисам кренуо ђоном, само сам се мало нашалио.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...