Jump to content

Зоран Ђуровић: Утук на Латиновића

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 294
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Slušaj me, Judo. Čak i da je patrijarh to rekao, sutra niko neće biti pričešćem, jer ni popovi ne mogu napolje. Tako da, o pokvarenjače, tvoje manipulacije ne prolaze.

ti si izbegao moje pitanje a za uputstvo valjda znaš, tako da jedino što mogu da zaključim je da ne smeš da daš odgovor na postavljeno pitanje, ...silo

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

Slušaj me, Judo. Čak i da je patrijarh to rekao, sutra niko neće biti pričešćem, jer ni popovi ne mogu napolje. Tako da, o pokvarenjače, tvoje manipulacije ne prolaze.

Čuvaju se životi gradjana i zbog toga neće se pričesti vernici koji u odredjenim broju bi prisustvovali Liturgiji.

Ta žrtva nije žrtva paljenice nego se tom žrtvom čuvaju tudji životi uredbom vlade republike Srbije, koji bi punili parkove i ulice.

Šta misli Hristos o tome?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Treba da vidimo širu sliku, iako si bezobrazan pokušaću...

Bog ni Mariju Egipćanku nije ostavio bez pričesća. Tako nije ni ostavio pokajanog razbojnika bez Krštenja.

Nadalje nije ostavio ni ranjenog kome je pomogao samarjanin a sveštenik samo prošao pored njega.

Živu vodu daje samarićanki.

Isceljivao je sve pa čak i one gde su drugi posredovali a ne bolesni lično.

Diže devojku iz sna.

Koliko vidimo, Isus Hristos kao Telo i Krv sebe daje sjedinjujući se sa stvorenom prirodom preko malih i mali su mu merilo.

Nisam došao pravednike da spasim... Izmedju ostalog usmeruje nas Hristos.

Tačno je da ste od Djurovića naučili dosta iz teologije a tačno je da se to upravo u vama unutra kuva i gori jer niste vi njega učili. Te vam u takvom stanju znanje služi da biste nekoga pljunuli najradije.

Pusti sad Mariju. Odgovori na jasno pitanje da li treba da se pričršćujemo uvek, kako kaže Hristos ili kad nam dopusti AV? Izvoli...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Čuvaju se životi gradjana i zbog toga neće se pričesti vernici koji u odredjenim broju bi prisustvovali Liturgiji.

Ta žrtva nije žrtva paljenice nego se tom žrtvom čuvaju tudji životi uredbom vlade republike Srbije, koji bi punili parkove i ulice.

Odgovori: Hristos ili AV? Hristos ili domaća verzija Dioklecijana? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Pusti sad Mariju. Odgovori na jasno pitanje da li treba da se pričršćujemo uvek, kako kaže Hristos ili kad nam dopusti AV? Izvoli...

Mišljenja sam kao sveta Marija Egipćana.

Eto tako da se pričestim

Izvoli.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Tako je i Dioklecijan davao uredbe u cilju čuvanja zdravlja građana Rima od kršćanskih fanatika. 

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Ivan Marković рече

Ja sam u dugom i srećnom braku i nisam morao da idem čak na Filipine da tražim ženu...

Možda si u dugom, ali u srećnom braku to već mogu da posumnjam. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

A, jel' se ti pričešćuješ svaki dan ili jednom nedeljno? Ako je jednom nedeljno, onda si to mogao da obaviš i danas do 13č, tako što bi zovnuo sveštenika kući. Ili to uradi u ponedeljak. Eto, rešio sam ti to.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Mišljenja sam kao sveta Marija Egipćana.

Eto tako da se pričestim

Izvoli.

Nemaš ti pojma o Misirki. Da imaš, znao bi da se pričestila jedanput ili dvaput u životu. Samo ponavljaš ko papagaj burgije Ćirila Gunđajeva...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

Znači ladno me prozoveš u domenu u kom treba da se pokriješ ušima...i onda se ljutiš...

Ja se ne ljutim, provociraš ovdje sve redom, kad dobiješ po ušima onda se vataš porodice. To može neko samo ko je krajnje mizeran. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

39 minutes ago, Justin Waters said:

Obožen. Reče Gospod, uzmićete zmije i škorpione i neće vam škoditi. Ovaj je lizao prašinu, i ljubio se sa hepatitis pozitivinim, sad se samo pitam ko ga je iznevjerio za ljubljenje i ostavio ovako bjesnog.  

Погледај, молим те, на шта личи тема:

spacer.png

Ред Ивана Марковића, па ред неког другог, а све поруке испод сваког људског, а камоли хришћанског нивоа. И онда се запитам да ли је докон он, или ја који се замлаћујем и који сам га уопште пуштао да ми на овакав начин улази у кућу и душевни простор и још му се обраћао смирено и са поштовањем не би ли га бар мало кљуцнула савест или самоконтрола?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...