Justin Waters Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 10 часа, Крива река рече Можда овај континентални инжењеринг има везе са климатским променама, неотпорни бели народ уступа место неком новом народу који стварањем Паневропе и антропорфном мимикрјом Европу прилагођава наступајућим суптропским појасевима и лагано наш тен тамни да сви будемо као Тутанкамон. Благо ли се женама, јебеш соларијум и паре за продор Монике Белучи која чучи, баксуз каква је, у свакој Ангели Меркел Jadan bijeli narod....sad je njihova bjelkost što na sunčanom proljetnom danu sjaji kao sunce dovedena u pitanje..jao kakva tragedija. Avocado and TSCHeTSCHen је реаговао/ла на ово 1 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Крива река Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Не, трагедија је кад неко на овако подлачки начин прочита ироничан коментар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 16 минута, Крива река рече Не, трагедија је кад неко на овако подлачки начин прочита ироничан коментар. Izvinjavam se ako sam te pogrešno razumio. Tek si došao ovdje, a ironija se često bolje razumije ako nekoga poznaješ i njegov stil pisanja. Alergičan sam na izraze "bijela Evropa", i "bijeli hrišćani" pa pošto mi je u život konstantno potrebna pripravnost na bilo kakav prizvuk rasizma, ponekad mi lampice reagiju pretjerano. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Крива река Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Све океј, хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 11 часа, Крива река рече Србија ће бити транзит док не крене афрички талас, за рецимо 7-8 година. Погледајте документарац Let's Make Money (2008). Ако ови сад не знају да укључе бојлер, они неће знати шта је купатило. Неће им требати ни Србија, но шума, у шуми свега има, милина... Па скочи и заскочи... Slobodno to možete nazvati "Africa corpus". Talas bi to bio da su tamo većinom izbjegli starci, starice i žene sa djecom i nejačadi. Ovako sa isključivo vojno-sposobnim i zdravim muškarcima od 18-30 godina je to prije neka vojna formacija tipa "Africa corpus" - džihadsko-sorošovski vanderbiltski! Предраг М and nesha973 је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesha973 Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 24 минута, Zayron рече Slobodno to možete nazvati "Africa corpus". Talas bi to bio da su tamo većinom izbjegli starci, starice i žene sa djecom i nejačadi. Ovako sa isključivo vojno-sposobnim i zdravim muškarcima od 18-30 godina je to prije neka vojna formacija tipa "Africa corpus" - džihadsko-sorošovski vanderbiltski! Upravo tako . Čitava priča oko "izbeglica" (izbeglice to nisu, niti su to ikakvi migranti, nego alahovi šetači) je i te kako sumnjiva. Pokreti tolike mase ljudi, zahtevaju organizaciju, logistiku, a to neko ko zaista beži, bilo da se radi o bežanju od rata, bilo od fiktivnih klimatskih promena, nema. Da ne govorim da u masovno bežanje, od već pomenutih stvari, idu i žene i deca i starci, a ne isključivo vojno sposobni. Dakle, radi se o tome da je neko (pitanje je samo ko) isplanirao, finansirao i sprovodi invaziju. Što se tiče pojedinih, kojima su ovi "draži" jer su navodno moralniji od sekularizovanih i demaskulanizovanih evropljana, neka budu spremni da tim "moralnijim" plaćaju džizju i budu im dhimi (raja), robovi, građani drugog reda, kao i na to da im isti budu kako zetovi, što milom, a što silom. Ostali koji to ne žele već su počeli da reaguju, možda nekome to ne odgovara, ali poznata je činjenica da kada država pokaže nesposobnost ili nespremnost da vrši svoju funkciju, ljudi se okreću samoorganizovanju. Jednostavno, ako ne želimo "vigilante" po ulicama naših gradova, ako nas to "plaši", trebalo je samo da poslušamo primer Višegradske grupe, ali i Izraela, koji zaista zna kako da deluje prema alahovim šetačima. Предраг М and Zayron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Meni je budućnost i eshatološki smisao svih ovih dogadjanja jasan. Radi se o početku kraja! Bog nema razloga da uništi ili pošalje pogromu na hrišćanstvo tj. na društvo koje dodržuje Njegove Božije Zakone. No, kad se to društvo prestane voditi Božijim Zakonima i zamjeni ga bilo kakvo drugo društvo, svejedno kako i na koji način, onda će stići ta pogroma koja nam je u Apokalipsi naznačena. Hrišćani su postali nevjerni Bogu i iznevjerili se svom poslanju, zamjeniće ih potom takvi koji će legitimnost svog učenja graditi na čovjeku (Muhamedu) i ljudskim sposobnostima a ne više na Bogočovjeku I Božijem Sinu Isusu Hristu i Logosu. Širiće svoju vjeru milom i silom (demografijom i statistikom, populacijski i ratom, to su radila sva fašistička udruženja uključujući i naciste) a tomu potom ubrzo bude konac a nažalost (ili bolje reći na sreću) i tom takvom cijelom svijetu. Prava vjera i pobožnost će nestati, zamjeniće je lažna vjera i pobožnost a potom će svemu doći kraj! To sve je uostalom i najavljeno u Svetom Pismu. nesha973 and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 ништа не бих додао на претходна два коментара .... то је отприлике то... срећан вам почетак поста и праштајте ако сам неког увредио или узнемирио на било који начин... Просечан србенда and nesha973 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 3 минута, Предраг М рече праштајте ajd nekako iritantan si do bola al ajde zezam se brate naravno Предраг М је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 1 минут, Драшко рече ajd nekako iritantan si do bola al ajde zezam se brate naravno каки сам таки сам ваш сам и мора да ме трпите јер другог немате ? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Управо сада, Предраг М рече каки сам таки сам ваш сам и мора да ме трпите јер другог немате ? jedan je PRedragM Предраг М је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Тренутно стање на једном од граничних прелаза између Грчке и Турске. >Процене су да у ово моменту у међупростору између грчке и турске границе налази око 80 хиљада миграната, који по сваку цену желе да уђу на територију ЕУ (Грчка). Ситуација се убрзано погоршава практично на свим деловима границе услед стварања "чепова". Мигранти покушавају да прескоче жичану ограду и каменицама гађају грчку полицију употребљавајући сузавац који им је поделила турска полиција. Све више се могу чути ултрапацифистички покличи "Текбир" и "Алаху екбер". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Управо сада, Предраг М рече Мигранти покушавају да прескоче жичану ограду и каменицама гађају грчку полицију употребљавајући сузавац који им је поделила турска полиција. Све више се могу чути ултрапацифистички покличи "Текбир" и "Алаху екбер". sapienti sat ili tako nekako Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 2 минута, Драшко рече jedan je PRedragM пре 2 минута, Драшко рече sapienti sat ??? шта је то??? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 1 минут, Предраг М рече ??? шта је то??? ? mislim da to znaci "pametnome dosta" na latinskom , u smislu da nema sta da se doda na receno (citirano u ovom slucaju) "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука