Jump to content

Крло и његове верске недоумице, има ли ко да му одговори?

Оцени ову тему

Иван Ц.

Препоручена порука

пре 38 минута, Иван Ц. рече

84749252_10221954784283590_7959762232823250944_n.jpg

Dolazi Mujo Hasi i pita ga:Šta to čitaš?
Čitam logiku.
A šta je logika?
Pa evo ovako.
Haso:Imas li ti Akvarijum
Mujo:Imam
Haso:To znači da imas ribice?
Mujo:Da
Haso:Znači da voliš životinje?
Mujp:Da znači
Haso:To znači da volis i ljude?
Mujo:Pa da.
Haso:To znači da voliš žene?
Mujo:Pa da.
Haso:E to ti je logika.
Haso:Odo ja malo prošetat evo tebi čitaj malo.
Dolazi jedan čovjek i pita Muju.
Sta to čitas?
Mujo:Logiku.
Covjek:Šta je to logika?
Mujo:Imas li akvarijum?
Covjek:Ne
Mujo:Marš budalo jedna!!!

Подели на овим сајтовима

Дајте, бре, зовите човека да га учланимо! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ko je ovaj Krle što mu je logika jača strana?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

Ko je ovaj Krle što mu je logika jača strana?

Небојша Крстић, саветник БоТа-е бивши, сад СНС ботина, некада и члан ВИС Идоли.. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иван Ц. рече

Ви се шалите, а нико да да објашњење...

Дакле, не знате...

Оче Иване, је ли ово провокација? :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ajd sad ozbiljno.

Med nije čist biljni produkt. Cvjećni nektar je pomješan sa pčelinjim enzimima u njenom stomaku. 

Mlijeko jeste čist životinjski produkt. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Зато што нам је тако речено, предано. Нема ту логике, то је ствар договора. Може да се договоримо да буде мрсно, и биће. Нисмо ми нит вегетеријанци, нит вегани.

Подели на овим сајтовима

Ево овако! 

Драги Крле, није лепо то што упоређујеш производ од млечних жлезда крава са медом. 

Мед настаје од нектара које производе биљке, а пчеле тај нектар сакупљају, НЕ ПРОИЗВОДЕ!

Оно што та вредна бића раде јесте да нектар преносе из једне ћелије у другу чиме елиминишу највећи проценат воде и онда сазревањем ток нектара настаје мед! 

Је л' сам положио? :D

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђорђе Р рече

Зато што нам је тако речено, предано. Нема ту логике, то је ствар договора. Може да се договоримо да буде мрсно, и биће. Нисмо ми нит вегетеријанци, нит вегани.

Видиш, то је сасвим нови поглед, а свиђа ми се како размишљаш :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, БанеЛ рече

Мед настаје од нектара које производе биљке, а пчеле тај нектар сакупљају, НЕ ПРОИЗВОДЕ!

Nisi položio. Med ima onakvu strukturu zbog pčelinjih enzima. Dakle na neki način je poluproizvod. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...