Иван Ц. Написано Фебруар 9, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2020 Драги пријатељи, верујем да ће вам се нови дизајн, који је у многим сегментима поједностављен, допасти. Наравно, ту је брдо нових опција и информација, које ћете полако испитивати. Оно што је сада одлично јесте да имате могућност да подесите боју фонта и да пребаците цео сајт на dark mode, ако вам тако више одговара. Слова у порукама су за нијансу већа, ипак ми полако старимо, треба да се види ово што се пише sanja84, JESSY, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2020 Je'n, je'n-dva... ... АлександраВ and Иван Ц. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2020 @obi-wan Имаш dark mode... мислим да ти то волиш АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2020 пре 1 минут, Иван Ц. рече @obi-wan Имаш dark mode... мислим да ти то волиш Ma jok, bas to ne volem, radije sam za svetlije i mirne boje. Milica Bajic, АлександраВ and Иван Ц. је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2020 пре 4 минута, obi-wan рече Ma jok, bas to ne volem, radije sam za svetlije i mirne boje. Ето, помешао сам те Свакако, овде преовладавају те мирне боје obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 9, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2020 Фино, овај дизајн би волео мој деда Влада, он је увек питао чији си, одакле си, шта имаш од школе и тако... Шалим се, интересантна промена, дарк је лепо урађен, још да откријем шта су све новитети. Tnx тиму Поуке.орг инфо, AnaLaz, Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 6 часа, АлександраВ рече Фино, овај дизајн би волео мој деда Влада, он је увек питао чији си, одакле си, шта имаш од школе и тако... Паметан човек био деда Влада... Jestira., Bojan* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Jel može da se ponudi opcija prethodne teme? АлександраВ and Поет је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Може ли икако да се врати опција која је постојала на једној од претходних платформи сајта, да се погледа први непрочитани одговор на некој теми, тј. да се тема отвори од првог непрочитаног одговора? То би у суштини била најкориснија опција која није козметика, ако је на овој платформи технички могуће да се то врати.. Ромејац, JESSY, geronymo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 27 минута, Milan Nikolic рече Jel može da se ponudi opcija prethodne teme? Па има је. Идеш на днo стране, "Изабери тему" и онда на "Pouke Default". obi-wan је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Nije ta bila. Na primer, znak za notifikacije nije bilo zvonce nego globus. Nijanse boja i sve drugo mi je bilo mnogo bolje. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 18 минута, RYLAH рече Може ли икако да се врати опција која је постојала на једној од претходних платформи сајта, да се погледа први непрочитани одговор на некој теми, тј. да се тема отвори од првог непрочитаног одговора? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 obi-wan and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 @Поуке.орг инфо ne, ta opcija šalje na poslednji post на теми... бар је тако код мене ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Сада сам испробала на теми црно-беле фотографије и одвело ме је у новембар 2019. Код мене фино функционише obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука