Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 7 минута, mario beloti рече

Шта значи најлакши случај?  Оно што мене брине да шаљу људе који и нису болесни од овог вируса, само се пожале да им није добро, можда имају други грип,  да их тестирају и онда заврше међу зараженим.

Више пута је речено да ће на Сајму бити искључиво људи који су позитивни на тесту, али немају симптоме или имају благе симптоме који (више) не захтевају болничко лечење. Не би смели никако да шаљу било кога "за сваки случај". Такву грешку су мислим направили у карантину у Војводини чини ми се, где су заједно држали све људе који су ушли у Србију, а да претходно нису тестирали, па су онда заражени заразили здраве.

Не знам како је у пракси. Ништа ме не би изненадило превише, али ипак верујем да нисмо такви аматери... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Grizzly Adams рече

Taiwan - skole rade, prodavnice rade, biznisi rade, nisu imali "shutdown" uopste.

Screen-Shot-2020-04-06-at-5-31-01-PM.png

WWW.MASKSSAVELIVES.ORG

Ајд да поновим нечији линк.
RS.SPUTNIKNEWS.COM

Амерички научници представили су податке који се тичу питања колико се вирус корона преноси при разговору и...
WWW.TANDFONLINE.COM

Маске маске маске! 

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

Premijer Švedske: Brojaćemo mrtve u hiljadama

WWW.BLIC.RS

Švedska se mora pripremiti za na hiljade mrtvih od korona virusa, izjavio je premijer te zemlje Stefan Lofven.

Подели на овим сајтовима

Velo tajne obavija Dauning ulicu:

Prvo je bilo..ma u bolnici je samo da se testira, odličnog je stanja...a onda ipak da nije odličnog stanja, i sada je službeno na kisiku. Neslužbeno je možda već na resporatoru. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Ćiriličar рече

Premijer Švedske: Brojaćemo mrtve u hiljadama

WWW.BLIC.RS

Švedska se mora pripremiti za na hiljade mrtvih od korona virusa, izjavio je premijer te zemlje Stefan Lofven.

Да ли је то она , пребогата,циливизована, културна, земља која је била пример слободе. Не могу да верујем, зар нису они најпаметнији. Зар викинзи нису отпорни на корону?

Да ли је то она земља у којој су тинејџери намерно кашљали и кијали старијима у лице, или у храну?

FINANZ.DK

Via Zerohedge The 'Covidiots' have struck again. Authorities in the Swedish municipality of Eslov have

Authorities Blast Swedish Teens Over ‘Deliberately Coughing On Elderly’ Virus-Challenge

By finanz.dk | 2. april 2020

Via Zerohedge

The ‘Covidiots’ have struck again. Authorities in the Swedish municipality of Eslov have warned residents that millennials are running around town “coughing, sneezing, and spitting beside the elderly in the so-called ‘coronavirus challenge,'” reported RT News.

Eslov authorities have demanded parents in the town give their kids a stern “talk” after a surge in reports of Covidiots targeting the elderly with unsanitary behavior. At the moment, Sweden has defied the lockdown trend that is present across most of Europe, betting that its citizens will act responsibly during the public health crisis. 

“Some of our elderly have experienced that youths deliberately cough, sneeze and spit near those that are in the city or in shops. Talk with your youths and especially react if you see that someone obviously is trying to provoke and behave disrespectfully. It is the responsibility of all of us to prevent infection, and make sure that everyone as much as possible can feel safe. Show consideration, take other people’s concerns seriously and take care of yourself and others!”- Translated Facebook post from Eslov municipality.

However, public gatherings over 50 are banned, but there are limited restrictions on private meetings, parties, corporate events, libraries, and gyms. 

Though standing at a bar is prohibited in the country, restaurants still offer table service, and all students over 16 have been asked to study at home. 

#Corona #world #lockdown
Meanwhile in Sweden   pic.twitter.com/vn5pf98If4

— Zubair Ahmed (@zubaerahmad) March 27, 2020

With universities and high schools shut, that means some of the youth are running amuck across the country. 

The Times of Sweden said the elderly do not feel safe in public with millennials running up to them coughing and yelling “corona.” 

YouTube account “Alpha & Ali,” a couple of pranksters in Sweden, recorded video of them going up to strangers on the street while pretending to cough and claiming they have the virus. 

Skrämmer folk med coronasmitta.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃#svpol pic.twitter.com/3ut8RCwOQA

— (@SamnyttSimon) March 28, 2020

Local Social Democrat politician Maria Hind Alias described Alpha & Ali as a “being general idiots and “pranking” the Corona virus. You think you’re cool / cool.” 

Hej Xaliqasem och Xusseinmatar!

Ni går runt i min stad, skrämmer människor, är allmänna idioter och ”prankar ”på Coronaviruset. Ni tycker ni är häftiga/coola.

Jag noterar att ni spelar in i Eskilstuna. Kan ni vara vänliga och göra denna ”prank” på mig?

— Maria Hind Alias (@mariahindalias) March 29, 2020

We noted on Tuesday that a group of American Covidiots on a spring break trip to Cabo tested positive for the virus after ignoring US government travel warnings

A new normal is setting in across the world, the virus isn’t going away anytime soon, and will likely hit specific countries in waves. The youth, ignoring social distancing measures and lockdowns, and even in an extreme case, knowingly or at least attempting to spread the virus to the elderly, has made containment efforts rather hard for governments. 

Очигледна злоупотреба слободе. Слобода има велику цену али мора се поштовати и слобода и право других. Слобода није анархија да радиш шта хоћеш и како хоћеш, што либерали пропагирају.

Ковидидиоти је право име мада су они убице из нехата у покушају.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Juanito рече

Ne vezano sad za ovu odluku s kojim bi prvi ja bio nezadovoljan da mi se desi korona s blažim simptomima, i da me odvoje od porodice koja vrlo zavisi od mene. Ali ne mogu da se ne otmem utisku da u početku ovih bolnica, ovog tipa nije bilo. Prvo su ljudi masovno kršili mjere za kućunu samoizolaciju. U Republici Srpskoj isto nije bilo ovoga, ljudima su izdavane mjere za kućnu izolaciju, ako im je utvrđen virus i da imaju blage simptome. A onda su krenuli da krše majmuni, jedan izazvao saobraćajni udes. 

Dakle umjesto ovih bolnica u kome će da trpaju sve, za vanrednu situaciju su trebali donijeti i vanredne mjere. Ko prekršri kućnu samoizolaciju, teretiće se za pokušaj ubistva u kome ako se dokaže da si kriv, a male su šanse ako nemaš neki jak alibi, ideš u prdekanu 20 godina i koliko je već po zakonu. Kome se ne ide u zatvor može da plati globu jedno milion evra, pa da vidim onda ko bi se usudio napustiti kuću. 

Ne znam više kako doći u kraj moronima, debilima, i izrodima, jedino da ih se prati nekim GPSom.  

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Србољуб+ рече

The ‘Covidiots’ have struck again. Authorities in the Swedish municipality of Eslov have warned residents that millennials are running around town “coughing, sneezing, and spitting beside the elderly in the so-called ‘coronavirus challenge,'” reported RT News.

Hahah, pa nema ovdje ništa čudno, momci su jaki, slobodni i nezavisni. Švedski moto. 

Kome je do tih staraca koji su ionako usamljeni, i sami su nezavisni i slobodni i završiće ili na konpcu, ili na podu svoja četiri zida dok ih ne pronađe neko tek nakon što se krene širi smrad lešine. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Justin Waters рече

Ne vezano sad za ovu odluku s kojim bi prvi ja bio nezadovoljan da mi se desi korona s blažim simptomima, i da me odvoje od porodice koja vrlo zavisi od mene. Ali ne mogu da se ne otmem utisku da u početku ovih bolnica, ovog tipa nije bilo. Prvo su ljudi masovno kršili mjere za kućunu samoizolaciju. U Republici Srpskoj isto nije bilo ovoga, ljudima su izdavane mjere za kućnu izolaciju, ako im je utvrđen virus i da imaju blage simptome. A onda su krenuli da krše majmuni, jedan izazvao saobraćajni udes. 

Dakle umjesto ovih bolnica u kome će da trpaju sve, za vanrednu situaciju su trebali donijeti i vanredne mjere. Ko prekršri kućnu samoizolaciju, teretiće se za pokušaj ubistva u kome ako se dokaže da si kriv, a male su šanse ako nemaš neki jak alibi, ideš u prdekanu 20 godina i koliko je već po zakonu. Kome se ne ide u zatvor može da plati globu jedno milion evra, pa da vidim onda ko bi se usudio napustiti kuću. 

Ne znam više kako doći u kraj moronima, debilima, i izrodima, jedino da ih se prati nekim GPSom.  

Никако. Схвати, брате, никако. Значи ми смо јуче шетали од 20:30-22:00, за шта би се у Србији плаћала казна или ишло у затвор. Није вариола, сто му громова. Нек се дивни кинески доктори врате у свој комунистичку лудару од државе и спречавају кретање код свог народа који прихвата да буде роб. Попели су ми се на к више с тим да третирају овај вирус као комбинацију вариоле, куге и нуклеарне катастрофе у сред зомби апокалипсе. Нек сјашу сви. 

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Justin Waters said:

U Hr je kućna izolacija i skladu sa uputama EU.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...