Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 23 часа, Grizzly Adams рече

I mene sramota kad vidim da neki zastupaju totalitarizam i nasilje... Preko sto miliona ljudi je stradalo u XX veku od toga i jos vam nije dosta. Da ne pricamo o milijardama koji su zivot proveli u krajnjoj bedi i mizeriji. Koliko su hriscana tek pobili broj se ne zna... Nijedan virus nikad nije napravio toliko stetu kao totalitarizam i ti koji su skloni "policijskim casovima". A neko se u XXI veku usudjuje da to pravda i zastupa.

"Hriscani"... sramota.

Уозбиљи се, овакви коментари не иду у прилог ником.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Драшко рече

pa dobro, prevedi ako nisam razumeo, pomislih da si napao Pedju, izvinjavam se ako nisam skontao

Ne. Nisam napao "Pedju", nema tu ni "a" od ad hominema. Ako na to misliš (ili ipak ne?).

Nego sam, da iskoristim vašu hrišćansku frazeologiju - napao (sam) greh, a ne grešnika.

Capisc?

Подели на овим сајтовима

WWW.BLIC.RS

Andrej Maričić autor i voditelj emisije "Bez granice sa Andrejem", koji istražuje najzabačenije delove planete, nije uspeo da se vrati...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, PredragVId рече
WWW.BLIC.RS

Andrej Maričić autor i voditelj emisije "Bez granice sa Andrejem", koji istražuje najzabačenije delove planete, nije uspeo da se vrati...

WWW.AA.COM.TR

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić pozvao građane koji žele da se vrate u Crnu Goru da se obrate Operativnom štabu - Anadolu Agency

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Pinocchio's Half Brother рече

Capisc?

o

da,da....sve je jasno

hvala 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

https://pouke.org/forum/index.php?/profile/4647-justin-waters/

I Norveska je juce prije paketa EU donirala 5 miliona eura pomoci.:)Norvezani u fulu rukavice i maske a Vucko bez icega.

RS.N1INFO.COM

Norveška je Srbiji donirala pet miliona evra kao hitnu pomoć u...

Подели на овим сајтовима

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ronald рече

https://pouke.org/forum/index.php?/profile/4647-justin-waters/

I Norveska je juce prije paketa EU donirala 5 miliona eura pomoci.:)Norvezani u fulu rukavice i maske a Vucko bez icega.

RS.N1INFO.COM

Norveška je Srbiji donirala pet miliona evra kao hitnu pomoć u...

Zamisli da je imao masku, pa cvike, pa njegov govor teatralnost....:))

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Натан рече

Нисам испратио. Колико је сад?

od 17h do 5h

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Цитат

Gospodine Vucicu to ne sme da vazi za ljude koji imaju kucne ljubimce, kako mislite da ne izlaze uopste?
comment-android.gif (Aleks, 21. mart 2020 18:17)

confused1

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Dimitrije рече

@Натан od 17č. Ali ako se građani ne budu pridržavali biće od 13č, a u krajnjem slučaju celodnevno

Имам среће што ми је шума близу, цео дан проведем у Кошутњаку, вратим се са упалом мишића, и миран сам.

Да се молимо Богу само да се зараза не шири и да већ болесни не умиру, више и не размишљам о овом притвору, јер ми у овом тренутку то делује себично, претрпећемо..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...