Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 3 часа, Avocado рече

Ne verujem u priče... ni zvanične ni nezvanične priče...

Verujes u podatke napisane od zvanicnih. Istih onih koji imaju apsolutni interes da npr. prodaju neispitane vakcine na brzaka.

пре 3 часа, Avocado рече

A što je u pitanju zlo podmetanje?

Jel nešto netačno u datom citatu?

Nije netacno u citatu, nego je citat potpuno bezvezno upotrebljen. Ja ne spadam u one koji 1) negiraju da virus postoji, 2) postoji od 5G antena, 3) vakcine sadrze cipove koji ce trenutno da nas pretvore u kiborge, itd... Za mene ovaj citat ne vazi jer ne spadam u njegovu oblast.

Dakle, ja itekako poznajem i priznajem opasnost od ovog virusa (prelezao sam ga, a onda ga imao jos jednom sa blagim simptomima). Moja reakcija, kako veli Cercil, bila je strah, naravno. Ali sam u Crkvi naucio da "strah coveku kalja obraz cesto", te da potpuno raslabljuje svaku nasu mislenu i drugu snagu. Stoga sam, iako realno skroz slab i kilav, uzeo da se kol`ko umem odlucno okrenem od straha i protiv straha. Da ne bi nadrljao jos vise.

пре 3 часа, Avocado рече

svako je nekada bio hrabar zato što je potcenio opasnost...

Nije bio hrabar. Taj je lakomislen, a to sa hrabroscu nema bas nikakve veze.
Hrabar je onaj koji itekako poznaje strah, ali jos itekakije se odlucno suprostavlja strahu, ne daje da ga ovaj poklopi i onesposobi.

Da samo vidis neke kolege mi prosvetare - kucao bi ti sad ovaj tekst umesto mene.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Марко Холцлајтнер рече

(веооооома низак ударац од тога ко је написао)

Zasto je nizak udarac?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Singapur ukida besplatno lečenje za nevakcinisane

Vlasti Singapura saopštile su da više neće plaćati troškove liječenja pacijenata sa koronavirusom koji su odbili da prime vakcinu. Ostrvo se suočava sa najgorim talasom zaraze od početka epidemije sa oko 2.000 do 3.000 novih slučajeva na dnevnom nivou.

-------
Ali će nastaviti da im otima novac za lečenje vakcinisanih.

I to je valjda onaj Singapur koji je bio do jaja odgovoran pa se izbo kao Milan Mladenović.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Плаво Небо рече

Да, неће бити да је баш само од стреса, али је исто тако и од не лечења знатно опаснијих болести код којих, ако се не примењује терапија, исход може бити фаталан за болесника. Корона мере не лечења тих фаталних болести су почеле да се примењују у првом кварталу 2020 и врло брзо су се резултати тога показали већ у децембру. Колико људи је требало и да се оперише због тих разних болести које су од марта до децембра узнапредовале и довеле до смртног исхода.

А то корона, сарс ков2.. није шија него врат.. а симптоми исти.

Da, ali to je sve posledica epidemije. Sa ovolikim brojem zaraženih kojima je hitno potrebna hospitalizacija kapaciteti infektivnih klinika nisu ni približno dovoljni, i zato u pomoć priskaču ostale klinike i lekari koji tamo rade. Kao posledicu imaš to da nema ko i nema gde da leči sve ostale bolesnike, pa se odlaže dijagnostika, zračenja, terapije, operacije... sve trpi. Nije to zbog nečijeg ćefa, već ne mogu pacijente sa upalama pluća koji se guše da vrate kući, jer bi umirali mnogo više... 

Simptomi mogu da budu slični, ali drugarica tvoje drugarice bila je zaražena nekim drugim virusom iz grupe koronavirusa.

viruses-13-01995-g001.png

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Марко Холцлајтнер рече

Нпр. John Campbell који указује на НЕОПХОДНОСТ АСПИРАЦИЈЕ ПРИЛИКОМ ВАКЦИНИСАЊААААААААА!

да неби дошло до тога да ињекција буде убризгана у крвни суд.

Ovde se već diskutovalo o tome:

https://www.facebook.com/groups/459227237920265/posts/1208952032947778/

https://www.facebook.com/groups/459227237920265/posts/1235488146960833

https://www.facebook.com/groups/117202582284906/posts/864237357581421/

https://www.facebook.com/groups/117202582284906/posts/711606102844548/

Подели на овим сајтовима

Nego, kad sam vec ovde...

...

Слика може припадати текст

http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=695991

...

`Ajmo zamorcici - pesma! Zivela feudalna i radnicka kolonija Srbija!... (...Zi-ve-llaaa!)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, obi-wan рече

Nego, kad sam vec ovde...

...

Слика може припадати текст

http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=695991

...

`Ajmo zamorcici - pesma! Zivela feudalna i radnicka kolonija Srbija!... (...Zi-ve-llaaa!)

Хвала председнику који је обезбедио да први у свету добијемо лек :smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, fsa рече

Da, ali to je sve posledica epidemije. Sa ovolikim brojem zaraženih kojima je hitno potrebna hospitalizacija kapaciteti infektivnih klinika nisu ni približno dovoljni, i zato u pomoć priskaču ostale klinike i lekari koji tamo rade. Kao posledicu imaš to da nema ko i nema gde da leči sve ostale bolesnike, pa se odlaže dijagnostika, zračenja, terapije, operacije... sve trpi. Nije to zbog nečijeg ćefa, već ne mogu pacijente sa upalama pluća koji se guše da vrate kući, jer bi umirali mnogo više... 

Simptomi mogu da budu slični, ali drugarica tvoje drugarice bila je zaražena nekim drugim virusom iz grupe koronavirusa.

viruses-13-01995-g001.png

И ево као ''шлаг на торту'', али ''шлаг на торту'' којем ником не желим, читај - корона. Малопре сазнам детаље. Пре неки дан, људи са којима сам веома близак разболели су се од короне, тј имали су све симптоме ковида19. Жена је имала блаже симптоме, а муж теже али не опасне (висока температура итд али не и упала плућа) иначе, нису вакцинисани. И они оду код приватног лекара. Када су ушли у приватну поликлинику запрепастили су се! Нико од здравственог особља није носио скафандере, нико није носио ни маске ни заштитне рукавице! Уљудно су их примили, у складу са апсолутном медицинском етиком! Доктор их је саслушао, они су му одмах рекли да им је ћерка позитивна, да је врло вероватно да су и они позитивни али да се нису тестирали, објасне какве симптоме имају и тако. Доктор им да упут да дају крв за анализу, да им се измери сатурација и шта све већ, и онда им касније преписао терапију у складу са свиме овим, тј резултатима! Наравно, прво им је дао неку основну терапију у лечењу короне, а касније ако је допунио али мислим да није. Значи, када човек види овако нешто, тј чује, дође му да се тако изнервира, барем причам у своје име, да бих прсо! Питам се, и питам тебе, да ли се овако може народ лечити и у државној медицинској установи??!! Да ли болестан народ мора сатима да чека на тестирање на ветру, хладноћи, киши, снегу..??!! Зар медицинска етика постоји само код приватног лекара, да ли су само приватни лекари полагали Хипократову заклетву пошто када одеш код државног неће да те прими јер му ниси донео резултате теста да си негативан на корону, или те саслуша само преко телефона??!! Да се не питам ово око скафандера, маски, рукавица.. Већ ми скаче притисак.. Да ли, да ли.. зашто, зашто.. Значи страшно!!!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Марко Холцлајтнер рече

Зашто?

Толико има питања.. Ево ово на пример. Да ли ти је познато да ли се у свим нашим здравственим установама, у којима се народ лечи од короне, примењује следећа, врло проста, али ефикасна метода? Ево о чему се ради:

1 (1).jpg

1.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Вукашин рече

Хвала председнику који је обезбедио да први у свету добијемо лек

U stvari, uopste nije smesno, jer ce bas to i da bude kod omamljene i polupismene svetine.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Плаво Небо рече

Толико има питања.. Ево ово на пример. Да ли ти је познато да ли се у свим нашим здравственим установама, у којима се народ лечи од короне, примењује следећа, врло проста, али ефикасна метода? Ево о чему се ради:

1 (1).jpg

1.jpg

o ovome sam vide na netu da postoji ceo pokret koji koristi tzv megadose pristup... začetnik je neki čičica sa sada već 90 godina inače lekar po struci koji gruva 15gr dnevno... tvrde da predoziranje c vitaminom nije moguće a da on kao vrlo snažan antioksidant rešava većinu bolesti pa čak i rak (ima neki bosanac svoje video klipove gde se izlečio ovim pristupom od raka)...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

@obi-wan

WWW.POLITIKA.RS

Србија је прва земља у свету која ће имати нови експериментални лек за лечење коронавируса, који је развила америчка компанија „Фајзер”, а који смањује ризик...

...."Лончар је објаснио да тај лек блокира ензим који је потребан коронавирусу да би се умножавао, а резултат тога је да се смањује и смртност и хоспитализација за 89 одсто."....

..."Он наводи да ће одговарати сви они који крше Закон, па тако и лекари који су препоручивали „Ивермектин”, али и они који су га продавали."....

khm, khm, khm... gospodine Lončar, Ivermektin kojeg vi progonite iz samo vama znanih razloga, potvrđenim zvaničnim studijama upravo radi isto što i ovaj novi "malo skuplji" fajzerov lek: blokira protoazu

objašnjenje:

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

@Плаво Небо

пре 2 часа, Плаво Небо рече

1 (1).jpg

1.jpg

Мислим да је доза нереална. Неко ко је писао чланак могуће да је мислио на 50мг а не на 50.000мг (могуће да је тачка стављена због децималног писања).

У периоду од 4 сата није ми познато ако је то онда 6 пута на дан, то претерано. 

FLCCC има протокол и за ван болничко

(I-MASK+) и за болничко (I-MATH+) лечење.

у њему су дозе Ивермиктина од 0.2мг по кгза профилаксу до 0.6мг по кг за обе са симтомима, или у поодмаклој фази. Има и за пост период такозвани long-houl где се опорављени пацијенти третирају јер имају вишемесечну слабост.

значи узмимо човека од 100кг и нпр. доза од 0.5мг по 1кг, то је 50мг.

витамин ц у већим количинама чини ми се није спомињан, у неким другим болестима те неке екстремне дозе имају ефекат, али то су неки или покушаји или ограничена клиничка истраживања. О томе нисам адекватно информисан. Колико знам организам може да толерише толике количине витамина ц у кратком периоду. Предпостављам и за ивермектин.

Међутим, имајмо у виду, да је FLCCC постепено подешавао дозе, неке лекове су мислим и скинули са протокола, тако да се ради и о озбиљној и квалитетној групи доктора и о озбиљном приступу.

Подели на овим сајтовима

@Плаво Небо

1 (1).jpg

1.jpg

@Плаво Небо

1 (1).jpg

1.jpg

Мислим да је доза нереална. Неко ко је писао чланак могуће да је мислио на 50мг а не на 50.000мг (могуће да је тачка стављена због децималног писања).

У периоду од 4 сата није ми познато ако је то онда 6 пута на дан, то претерано. 

FLCCC има протокол и за ван болничко

(I-MASK+) и за болничко (I-MATH+) лечење.

у њему су дозе Ивермиктина од 0.2мг по кгза профилаксу до 0.6мг по кг за обе са симтомима, или у поодмаклој фази. Има и за пост период такозвани long-houl где се опорављени пацијенти третирају јер имају вишемесечну слабост.

значи узмимо човека од 100кг и нпр. доза од 0.5мг по 1кг, то је 50мг.

витамин ц у већим количинама чини ми се није спомињан, у неким другим болестима те неке екстремне дозе имају ефекат, али то су неки или покушаји или ограничена клиничка истраживања. О томе нисам адекватно информисан.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, fsa рече

Situacija sa rakom, tumorima i mnogim dr. bolestima će biti mnogo gora jer smo neodgovornim i glupim ponašanjem tokom epidemije preopteretili ionako loš zdravstveni sistem.

@fsa @obi-wan

Због овога сам мислио на "ниски ударац"

Јер дотични који је ово написао вређа и ставља у контекст оболеле од канцера са "неодговорним" и "глупим", тј иде на фору "ето шта сте урадили, ви који не схватате озбиљност епидемије. Па мислим решимо епидемију ко Индија или још неке земље, али ето не можемо јер није проверено али вакцине су супер, а ми смо глупи итд.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...