Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 8 минута, fsa рече

Ovde se ne protestvuje ni protiv mnogo gorih stvari za koje su direktno odgovorni sadašnji vlastodršci

Па не протестује се, јер су неким чудим успели тотално да нас анестезирају. И да нас изделе. Или смо се само уморили од вишедеценијског протествовања у празно где смо више пута насамарени. Ови на западу су у полету нису имали прилике да протестују, па имају више елана. Шта год да је, добро није. 

Подели на овим сајтовима

@Avocado

Питао бих те нешто стручно, везано за право. Постоји ли икакав правни основ за кажњавање људи по одлукама од стране тзв. "Кризног штаба"?  Ако законе доноси искључиво скупштина, а не други органи, укључујући и тај "Кризни штаб", онда не постоји законска основа за кажњавање грађана на основу одлука "КШ"? Уколико не постоје закони по којима смо дужни да нисимо маске, држимо дистанцу, показујемо круна пропуснице... итд. Онда нас држава не може казнити. И нико нас не може на то силом натерати. Све то може постојати само као препорука за становништво, али никако у виду законске обавезе. Барем не док скупштина не изгласа и донесе такве законе, који опет морају бити у складу са постојећим уставом.

Шта ти као правник имаш да кажеш на ово? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ignjatije рече

@Avocado

Питао бих те нешто стручно, везано за право. Постоји ли икакав правни основ за кажњавање људи по одлукама од стране тзв. "Кризног штаба"?  Ако законе доноси искључиво скупштина, а не други органи, укључујући и тај "Кризни штаб", онда не постоји законска основа за кажњавање грађана на основу одлука "КШ"? Уколико не постоје закони по којима смо дужни да нисимо маске, држимо дистанцу, показујемо круна пропуснице... итд. Онда нас држава не може казнити. И нико нас не може на то силом натерати. Све то може постојати само као препорука за становништво, али никако у виду законске обавезе. Барем не док скупштина не изгласа и донесе такве законе, који опет морају бити у складу са постојећим уставом.

Шта ти као правник имаш да кажеш на ово? 

Nisam se detaljno bavio... ono što pretpostavljam je da su doneli neki zakon koji prenosi određene nadležnosti na Vladu, a koliko znam sve te "odluke Kriznog štaba" su formalno odluke Vlade tj. Krizni štab nešto "odluči", a onda Vlada donese podzakonski akt (uredbu, pravilnik, odluku, zaključak) u skladu sa tom odlukom KŠ...

Evo sad sam proguglao i stavili su ih sve na jedno mesto:

http://www.pravno-informacioni-sistem.rs/fp/covid19

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

научили смо до сада да овај вирус шире, вакцинисани и невакцинисани. Такође умиру и једни и други у неким малим, мизерним процентима. Поделили се људи па ми се чини да се преко нишана гледају. Неко их је завадио како ми се чини, неко ко зна ону стару "завади па владај". Вакцинисани - невакцинисани, патриоте - другосрбијанци, цигани - гробари (мада је ово више депласирано), четници - партизани и јбг овако може у недоглед... 

Него, сада нам уводе и те чувене пропуснице за кретање, додуше прво за кафане и то само ноћу, но убрзо ће се потреба за тим дозволама проширити и на остале сегменте наших живота, идентично као и у другим државама где су већ уведене такве "мере". Миц по миц - Аушвиц... Куд плови овај брод? Чини ми се да смо јуче изгубили још нека људска права, слободу!?! 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Tumaralo. рече

Deca nam ubijaju babe!

E moji leminzi...

Какав морон а то потврђује и изјавом испод. И онда јао људи не верују лекарима....

"One (kovid propusnice) štite javno zdravlje i ne dozvoljavaju da se mešaju osobe koje su inficirane sa zdravim, a doprineće i većoj vakcinaciji", ocenio je Bekić

Подели на овим сајтовима

Millions Of Americans Are Getting Fired For Not Taking A Jab That's Now 3% Effective

http://www.informationliberation.com/files/51001567821_92abbb66db_c-211.jpg

http://www.informationliberation.com/files/follow-the-science-fda.jpg

http://www.informationliberation.com/files/follow-the-science-fda-2.jpg

WWW.INFORMATIONLIBERATION.COM

CNN is reporting that a new study involving over 600,000 veterans has found that Johnson & Johnson's covid vaccine's protection 'fell from 88% in March to 3% in August

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

Фајзер је најбоља вакцина. Нисам мислио трећу дозу до пролећа али како је кренуло прокужавање не гине ми зараза. Бојим се и да се не заразим глупошћу која кипти на све стране. Мајко мила ко да су у филму.. Дубока држава се удружила са кинеским комитетом за гулаг и хоће да нас побију! Остаће златна милијарда зомбија којима ће управљати бесмртни Бил! Збогом памети..

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...