Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 7 часа, Милошшш рече

Pacijent mi se žali da je posle druge doze imao nesvesticu, javio se poremećaj metabolizma šećera, kaže pre toga je sve bilo redu. Sada ne želi da širi nepoverenja prema "vakcini", ali on je uveren da su problemi počeli upravo zbog toga.

Moja pitanja su:

1. Hoće li čovek ikada saznati da li je "vakcina" ta koja mu je napravila štetu ?

2. Ako je ovo neželjeno dejstvo, da li će se to negde evidentirati ?

Slutim da su oba odgovora: najverovatnije ne.

Jedno je sigurno, ovaj čovek je rekao da treću dozu neće primiti.

Знаш ли можда да ли су забрањене комплетне токсиколошке анализе крви?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милошшш рече

Не знам.

Нешто сам начуо да се не раде па све планирам да свратим у неку од лабораторија и да чисто питам колико коштају. Да видим шта ће да ми кажу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Плаво Небо рече

Нешто сам начуо да се не раде па све планирам да свратим у неку од лабораторија и да чисто питам колико коштају. Да видим шта ће да ми кажу.

Мислим да се то ради у заводима за судску медицину, а да у лабораторијама то не раде.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

On 20.10.2021. at 23:05, haveaniceday рече

Polako, naravno da me brinu biometrijski podaci koje ce "moje telo emotivati svakog minuta" ako je neko PRISILJEN na to. 
Ovde se prica o stvarima koje mozes da nosis dobrovoljno. Kao sto ja recimo nosim smartwatch koji mi belezi trening i uploaduje na cloud. 

Nosićemo "dobrovoljno" baš kao što vakcine primamo "dobrovoljno".

Ugradnja biometrijskih spravica će biti uslov za zdravstvenu zaštitu. O tome se već uveliko govori. Neke banana države već ukidaju obavezne doprinose za zdravstveno osiguranje (Montenegro npr).

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Tumaralo. рече

Neke banana države već ukidaju obavezne doprinose za zdravstveno osiguranje (Montenegro npr).

Обавезни доприноси за здраствено осугурање су у случајевима када имаш 100 % државно осигурање па плаћаш доприносе (обавезно) за то осигурање. 

У многим државама постоји двојни систем, где бираш које ћеш осигурање (државно или приватно) и оне немају доприносе за обавезно здраствено. У питању су Немачка, Холандија, Швајцарска (где је 100 % приватно) и Америка (где је 100 % приватно).

Не видим какве то везе има са "обавезним чиповима". Велики је корак од обавезне вакцинациеј до обавезних чипова, а ни ту обавезну вакцинацију немамо. 

Твој главни проблем је што претерујеш. Умишљаш оверлорде и слично. Ја мислим да је тежшња ка обавезној вакцинацији економске природе, апсолутно никакве веузе са оверлордима нема. И ти да си на власти, сам би покушавао да уведеш обавезну вакцинацију. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Милошшш рече

Мислим да се то ради у заводима за судску медицину, а да у лабораторијама то не раде.

Неке лабораторије се рекламирају на интернету да раде анализе на тешке метале у крви. Износи су преко 20.000 динара. Е сад, да ли се и даље раде, то не знам.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, haveaniceday рече

Ја мислим да је тежшња ка обавезној вакцинацији економске природе, апсолутно никакве веузе са оверлордима нема.

Zato što sve svodiš na nekakav pilićarski nivo.

Autori promena bukvalno izlažu svoje planove, javno diskutuju o njima i sprovode ih baš kao što su zamislili. 

Samo što na njihovim skupovima nećeš sresti Luku Kebaru.

Problem nastaje kada shvatiš da ljudi znaju ko je Luka Kebara a ne znaju ko je Klaus Švab.

Подели на овим сајтовима

U Francuskoj, Kanadi i drugim zemljama postoji zabrana nevaxovanima da koriste vozove i avione dok istovremeno mogu da koriste gradski prevoz (za sad).

Tako možemo da zaključimo da pomenute diskriminatorne zabrane nemaju epidemiološku logiku već da je po sredi Nešto Drugo.

Sve dok udruga Šekler&Đerlek ne skrene pažnju na tu nelogičnost, do glodarskog mozga leminga ona nikada neće dopreti.

Naravno, nikome nije u interesu da razumno izloži stanje stvari putem mas-medija i zato će leminzi (ali i mi sa njima) biti nemilosrdno naguženi u ropstvo.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, dragisa рече

već se šuška da će samo sa buster dozom biti tretirani kao "potpuno vakcinisani":

https://www.bitchute.com/video/nUBTa2kdFetX/

Naravno, u Izraelu je to već na snazi:

WWW.NYTIMES.COM

The vaccination passports of more than a million people will soon be canceled if they don’t get a booster...

Vlade Irske, Australije, Kanade i ko zna koje još su naručile zilion doza za 2022. i 2023. godinu. 

Kako znaju da će vakcine za kovid biti potrebne i u 2023. godini?

Pa znaju oni koji treba da znaju.

Plandemija je političko-administrativna stvar a ne zdravstvena. Sve dok je potrebna Overlordima, trajaće. 

Pošto volim da pijem vodu sa izvora, i ja znam koliko će trajati: večno. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...