Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 6 минута, Avocado рече

Osim vakcina i maski...

Не треба их одбацти. Али треба одбацити сваку манипулацију истима која доводи до увођења тоталитарног система. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Не треба их одбацти. Али треба одбацити сваку манипулацију истима која доводи до увођења тоталитарног система. 

Naravno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Н И Н Е рече

molimoli

Ако се оствари нешто од овога што Тумарало каже, а шанса постоји да хоће, тражићеш ти Вучића и стара добра времена.

Иначе невероватно ми је да су многи свесни да Вучић контролише медије али многи (често исти) скачу као опарени када се каже да фармацеутски лоби, стране владе, банке, Гејтс итд имају контролу над медијима. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Branka62 рече

Da li da se i dalje nadam - ne odbacujem apriori mogućnost, da ću jednog dana (bez tehničkih pomagala) poleteti, postati mis sveta :0205_whistling:....i, tako, još par stvarčica?

Одговорићу, иако је питање малициозно, како ми се чини, можда грешим. У сваком случају, летење никако не одбацујте. А ово за мис треба да одбаците ако сте рођени 1962. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Милошшш рече

Ни то. Али те ствари су имале прилике да се покажу на делу.

Ne i u tvojoj glavi...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Оваква креатура вас тера да шприцате своју децу:

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Извештај пројекта „Вајт коут вејст“ (ВЦВ) који је заснован на подацима Националног института за алергију и заразне болести (НИАИД) показао је да је више од 400.000 долара...

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Милошшш рече

сте рођени 1962. 

Nisam. Mada, vidiš kako se može, kada imaš podatke (koja godišta učesnice smeju biti) pravilno zaključivati.

Samo što, osim godišta, potrebno je još nešto da bi postala mis sveta. Ja tu informaciju imam, i zato se pobedi ne nadam - odbacujem je apriori.  To je suština priče o svim "kokosovim uljima". Manimo se nade i fantaziranja. Daj da vidimo šta (potvrdjeno) radi.

пре 19 минута, Милошшш рече

летење никако не одбацујте

Ne znam šta da ti kažem, osim da to što ne odbacuješ, i jeste problem - skeletna i mišićna konfiguracija ljudi je takva, da (na osnovu svega što danas znamo*) neme šanse da možemo leteti (bez tehničkih pomagala).

*Sve što se u nauci/medicini tvrdi, podrazumeva ovo "na osnovu svega što danas znamo".

E sad, ako ti polaziš od toga da je Bogu sve moguće, ne znam što uopšte bilo šta pišeš. Lepo iznova i iznova samo ponavljaj rečenicu  Bogu je sve moguće, i to je to.

I kako se, uopšte, opredeljuješ izmedju svih tih ponudjenih čudesnih "lekova" (homeopatija, kiropraktika, detoks, reiki....) a za svaki od tih "lekova" na internetu možeš naći da se ljudi "kunu" u njihovu delotvornost.

Подели на овим сајтовима

WWW.BITCHUTE.COM

Facebook plans on changing its name and becoming a metaverse company; what could go wrong? The Supreme Court isn't stopping vaccine mandates, the protests aren't working, and will the whole...

Selimo se u virtuelnu realnost.

To je paralelni svet u kom Overlordi imaju apsolutnu kontrolu nad svakim aspektom vašeg života.

Gamification of life.

RS.N1INFO.COM

Kompanija Facebook je najavila masovnu akciju zapošljavanja u Evropskoj uniji, sa planovima da zaposli 10.000 ljudi u narednih pet godina kako bi pomogli u izgradnji njenog "metaverzuma“...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Branka62 рече

I kako se, uopšte, opredeljuješ izmedju svih tih ponudjenih čudesnih "lekova" (homeopatija, kiropraktika, detoks, reiki....) a za svaki od tih "lekova" na internetu možeš naći da se ljudi "kunu" u njihovu delotvornost.

Није лако. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Branka62 рече

*Sve što se u nauci/medicini tvrdi, podrazumeva ovo "na osnovu svega što danas znamo".

Постоје ствари које наука не може да објасни. Мислим да јој не треба давати место које јој не припада.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

SRBIN.INFO

Београђанину Б. П. (74), који је преминио од последица корона вируса у болници у Батајници, на отпусној листи су написали да је невакцинисан, иако је примио две дозе...

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милошшш рече
пре 3 часа, Branka62 рече

Постоје ствари које наука не може да објасни.

Nisi razumeo šta sam htela reći.

пре 1 сат, Милошшш рече

Мислим да јој не треба давати место које јој не припада

Kakve ovo ima veze sa mojim postom i gde sam ja to nauci davala mesto koje joj ne pripada? Baš naprotiv - Na osnovu svega što danas znamo 

Nego, izbegao si odgovor na pitanje (ili ga, možda, nisim precizno postavila)

пре 3 часа, Branka62 рече

Kako - na osnovu čega

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Branka62 рече

Kako - na osnovu čega

Metodom ŠJBM TJSIS...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...