Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Kompanija MSD Srbija sa Vladom potpisala sporazum o nabavci leka „molnupiravir“

Kompanija MSD Srbija saopštila je da je sa Vladom potpisala sporazum o nabavci leka "molnupiravir", oralne antivirusne terapije za lečenje blage i umerene infekcije izazvane virusom SARS–COV-2 kod odraslih i navela da će, ako bude odobren, lek obezbediti ranu terapiju 50.000 pacijenata. „Molnupiravir“ je pokazao da za približno 50 odsto smanjuje rizik od hospitalizacije ili smrtnog ishoda izazvanih virusom SARS-COV-2. POVEZANA VEST Merk, Molnupiravir, lek za koronavirus Prva pilula protiv kovida, kompanija tvrdi – smanjuje rizik od smrti za 50 odsto ZDRAVLJE 01. okt. 2021 9 „Molnupiravir“ je aktivan u nekoliko pretkliničkih modela SARS-COV-2, uključujući profilaksu, lečenje i sprečavanje prenošenja infekcije. Osim toga, pretklinički i klinički podaci pokazuju da je „molnupiravir“ uspešan protiv najčešćih varijanti SARS-COV-2 virusa. Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

RS.N1INFO.COM

Kompanija MSD Srbija saopštila je da je sa Vladom potpisala sporazum o nabavci leka "molnupiravir", oralne antivirusne terapije za lečenje blage i umerene infekcije izazvane virusom...

Подели на овим сајтовима

STANJESTVARI.COM

Позивамо Владу да хитно препоручи индијски комплет за спречавање и лечење ковида састављен под надзором СЗО и америчког ЦДЦ-а, с лековима које препоручују стручњаци...

WWW.NEWS18.COM

The test positivity rate (TPR) has been registering a steady decline for several days.

PUBMED.NCBI.NLM.NIH.GOV

Moderate-certainty evidence finds that large reductions in COVID-19 deaths are possible using ivermectin. Using ivermectin early in the clinical course may reduce numbers progressing to severe...

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Допуна у вези потребе за аспирацијом вакцине, приликом вакцинисања.

Свако Вам добро од Господа и Спаса нашега Исуса Христа.

Праштајте

Подели на овим сајтовима

Pacijent mi se žali da je posle druge doze imao nesvesticu, javio se poremećaj metabolizma šećera, kaže pre toga je sve bilo redu. Sada ne želi da širi nepoverenja prema "vakcini", ali on je uveren da su problemi počeli upravo zbog toga.

Moja pitanja su:

1. Hoće li čovek ikada saznati da li je "vakcina" ta koja mu je napravila štetu ?

2. Ako je ovo neželjeno dejstvo, da li će se to negde evidentirati ?

Slutim da su oba odgovora: najverovatnije ne.

Jedno je sigurno, ovaj čovek je rekao da treću dozu neće primiti.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Милошшш рече

Postoje ljudi koji se vakcinišu iz straha koji su mu usadili OIM i đerleci raznih vrsta.

Poste i oni koji se vakcinišu jer su prinuđeni.

Videćemo kada se donese odluka da onaj ko nije primio tri doze ima status "nevakcinisan". Onda neće moći u bolnicu, školu, posao, banku... 

Подели на овим сајтовима

"At the country-level, there appears to be no discernable relationship between percentage of population fully vaccinated and new COVID-19 cases in the last 7 days (Fig. 1). In fact, the trend line suggests a marginally positive association such that countries with higher percentage of population fully vaccinated have higher COVID-19 cases per 1 million people. Notably, Israel with over 60% of their population fully vaccinated had the highest COVID-19 cases per 1 million people in the last 7 days. The lack of a meaningful association between percentage population fully vaccinated and new COVID-19 cases is further exemplified, for instance, by comparison of Iceland and Portugal. Both countries have over 75% of their population fully vaccinated and have more COVID-19 cases per 1 million people than countries such as Vietnam and South Africa that have around 10% of their population fully vaccinated."

> lemmings on suicide watch

Подели на овим сајтовима

Da odmah na pocetku kazem, nisam vakcinisana. Na pocetku je to bilo iz zdrastvenih razloga, i necu biti u mogucnosti bar narednu godinu. A sad mislim da i ne zelim poslije svega. 

Sve sam vise uvjerena da ovome nema kraja i da u buducnosti moze samo nesto gore od ovoga da nas snadje. Nasa normala je tako daleko da izgleda nema namjeru da nam se vraca. 

E sad, citam vase komentare vec par dana i cini mi se da i jedna i druga strana daleko zagrizla u krajnosti i tu su mi potpuno isti. Koriste se istim sredstvim, i istim nacinima da ubjede druge u svoje misljenje, pa se nadam da niko nece citajuci ovu temu izgrasiti svoje misljenje. 

Prelezala sam KoVId, vjerujem da postoji, u svojoj blizoj okolini nagledala i naslusala sam se svega, kao vjerujem svako od vas. Bilo ih je sa laksim, tezim simptomima, sa smrtnim ishodima, onda vakcinisani bez posljedica, i oni sa, i njih sa smrtnim...realno manje vise su isto prolazili. 

Nasim medijima odavno vise nista ne vjerujem, Krizni stab i nema potrebe komentarisati, ne znam ko jos ne vidi da je tu vise politike nego bilo cega drugog. Mjere koje uvode ne sluze nicemu osim mozda njihovim politickim ciljevima il sta ja znam cemu. Al borbi protiv kovid definitivno ne. 

Nego me zanima sad, eto pise se o tom ivermektinu, zasto su vakcinisani toliko protiv njega? Mislim u smislu da ne ostavljaju nimalo sanse za to da ima nekog pozitivnog dejstva? Opet sa druge strane jel moguce da ga sad svi "zabranjuju" da bi produzili pandemiju? Jesmo stvarno dosli do toga? 

I ovako mozemo do sutra za svako pitanje koje se tice kovida i kako da covjek ima povjerenja u bilo sta? Odavno smo izgubili povjerenje u bilo sta sto vidimo na TVu, procitamo u novinama, na internetu, danas se sve moze falsifikovati. Onda nam ostaju nasi doktori koje znamo iz stvarnog zivota. A opet koliko su oni strucni zavisi od mnogo toga? 

Mogla bih ovako pisati danima, izvinite na malo duzem postu, krenulo me kad sam pocela kuckati :) Mozda bolje da se vratim na citanje i bezlazlene teme. Pozz

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Maslacak_ рече

Sve sam vise uvjerena da ovome nema kraja i da u buducnosti moze samo nesto gore od ovoga da nas snadje. Nasa normala je tako daleko da izgleda nema namjeru da nam se vraca. 

Tako je.

пре 19 минута, Maslacak_ рече

E sad, citam vase komentare vec par dana i cini mi se da i jedna i druga strana daleko zagrizla u krajnosti i tu su mi potpuno isti. Koriste se istim sredstvim, i istim nacinima da ubjede druge u svoje misljenje, pa se nadam da niko nece citajuci ovu temu izgrasiti svoje misljenje. 

Pacijentima u apoteci ne namećem svoje mišljenje, kao ni ovde. Ne bih ni iznosio svoj stav, da nije takva cenzura drugačijeg mišljenja o celoj stvari, da je to jedva podnošljivo. 

пре 37 минута, Maslacak_ рече

Nasim medijima odavno vise nista ne vjerujem, Krizni stab i nema potrebe komentarisati, ne znam ko jos ne vidi da je tu vise politike nego bilo cega drugog. Mjere koje uvode ne sluze nicemu osim mozda njihovim politickim ciljevima il sta ja znam cemu. Al borbi protiv kovid definitivno ne. 

:dobro:

пре 37 минута, Maslacak_ рече

Nego me zanima sad, eto pise se o tom ivermektinu, zasto su vakcinisani toliko protiv njega? 

Samo ne daj Bože da im zatreba. 

пре 40 минута, Maslacak_ рече

Opet sa druge strane jel moguce da ga sad svi "zabranjuju" da bi produzili pandemiju? Jesmo stvarno dosli do toga? 

Ne da je moguće, nego se to upravo i dešava.

пре 41 минута, Maslacak_ рече

izvinite na malo duzem postu

Nema potrebe da se izvinjavaš, dobri su duži postovi. Sad za mesec dana kreće Božićni. :D

пре 42 минута, Maslacak_ рече

Mozda bolje da se vratim na citanje i bezlazlene teme.

Podržavam. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

@Maslacak_

Помаже Бог!

Укратко, прочитао сам Ваш пост, на брзину, опростите на томе, мислим да сам схватио суштину.

У овом делу форума тј ова тема о ковиду има неку врсту додатне теме исто из области медицине, а ради се о Ивермиктину. То је је лек око кога се доста расправља, јер се евиденто показао као ефикасан. Колико, у којим дозама, у којој фази болести итд. ту се воде мање више цивилизовани дијалози. На тој теми имате доста тога написаног, copy/paste - ованог, итд. Трудио сам се да ту изнесем оно што други доктори/лекари причају о томе.

Оно што је битно је да се искључите из тренутног наратива, пропаганде, лажних информација итд. и ако сте расположени одгледате неколико интервјуа, линкова итд. и сами доносите одлуке. Нпр. нико до сада није, барем колико знам, на овим стандардним медијима изнео да се вакцине дају неправило, без аспирације, што може да доведе до јаких нежељених последица. Што се тиче Ивермиктина, јефтин је и нема у препорученим дозама негативне ефекте, осим стандардних који су за сваки лек. Има доста добрих канала на youtube - u ,који објективно износе чињенице. Да не бих затрпавао овај пост разним клиповима, уколико желите погледајте на теми о ивермиктину нпр. 

Dr. John Campbell , Dr. Richard Malone, FLCCC, Trialsite news. Можете их наћи лако у претраживачу.

Свако Вам добро од Господа и Спаса нашега Исуса Христа

Праштајте

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Милошшш рече

Pacijent mi se žali da je posle druge doze imao nesvesticu, javio se poremećaj metabolizma šećera, kaže pre toga je sve bilo redu. Sada ne želi da širi nepoverenja prema "vakcini", ali on je uveren da su problemi počeli upravo zbog toga.

Moja pitanja su:

1. Hoće li čovek ikada saznati da li je "vakcina" ta koja mu je napravila štetu ?

2. Ako je ovo neželjeno dejstvo, da li će se to negde evidentirati ?

Slutim da su oba odgovora: najverovatnije ne.

Evo, i ovo sam iskopo na InfoWar :)):smeh1: 

Nuova legge ingiusta in Italia: la legittimazione dell’omicidio di Stato

vaccinoNC

WWW.CORRISPONDENZAROMANA.IT

La conferenza dei capigruppo di Montecitorio ha annunciato che il 25 ottobre l’aula della Camera esaminerà la nuova proposta di legge sull’eutanasia. Il testo della proposta, adottato come testo...

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bernard рече

Evo, i ovo sam iskopo na InfoWar :)):smeh1: 

Nuova legge ingiusta in Italia: la legittimazione dell’omicidio di Stato

vaccinoNC

WWW.CORRISPONDENZAROMANA.IT

La conferenza dei capigruppo di Montecitorio ha annunciato che il 25 ottobre l’aula della Camera esaminerà la nuova proposta di legge sull’eutanasia. Il testo della proposta, adottato come testo...

Нешто сам само бацио погледа, о ЕУтаназији је реч.

• Свиђа ми се 1

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је овде неко пропратио смрт малог Александра из Крушевца за кога су на сва уста говорили да је умро од короне, а онда када је урађена обдукција утврђено је да су постојали знаци менингитиса. Сви резултати још нису стигли, али је дете имало све симптоме менингитиса. Питам се, да није дигнута оволика тензија и да се не шири оволики страх међу здравственим радницима, питам се да ли би се многи смртни случајеви спречили. Детету очигледно нису рађене додатне анализе, дата му је само терапија против ковида и то је то.

WWW.NOVOSTI.RS

ПРИЛИКОМ обдукције тела ђака Александра Цојића (16) из Крушевца, који је заражен короном у уторак ујутро преминуо у кућној изолацији, примећени су знаци менингитиса -...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...