Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

ISKRA.CO

Америчке власти зауставиле су тестирање на корону које је у Сијетлу покренуто на иницијативу Била Гејтса. Гејтсов...

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Вилер Текс рече

После таквих изјава јасно је да се ради о потпуном манијаку.

Ima nas previše s obzirom na način života kakav vodimo. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Ima nas previše s obzirom na način života kakav vodimo. 

То да ли нас има премало или превише не одлучују ни другови фашисти кинези, нити Бил много вас је Гејтс па ни ти.

То како живимо ћемо да положимо рачун Богу и он ће узети кога хоће кад хоће. 

Ови филантропи-еугеничари су десна рука сатане.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

То да ли нас има премало или превише не одлучују ни другови фашисти кинези, нити Бил много вас је Гејтс па ни ти.

То како живимо ћемо да положимо рачун Богу и он ће узети кога хоће кад хоће. 

Ови филантропи-еугеничари су десна рука сатане.

Kakvi bre Kinezi, o čemu ti? Kakvi eugeničari? 

Na planeti nema dovoljno resursa da podupre ekspanzionistčku ekonomiju i potrošački način života. Već sad samo zbog SAD i njihovog načina života svijet živi na kreditu, a da ne govorim, kada bi i ostatak svijeta krenuo da podiže standard, urnisali bi planetu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

35 minutes ago, Вилер Текс said:

После таквих изјава јасно је да се ради о потпуном манијаку.

да, кад манијак збори како треба смањити светску полулацију очи му зацакле ... 

и онда као вакцина ће да спаси животе и улаже силне паре на том пољу, док око 25.000 људи дневно умире од глади. Сваке три и по секунде једна особа, међу њима највише деце, изгуби живот због неухрањености... а ,,донатор''-манијак се бави вакцинама туђе деце, а своју није вакцинисао... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Justin Waters рече

Kakvi bre Kinezi, o čemu ti? Kakvi eugeničari? 

Na planeti nema dovoljno resursa da podupre ekspanzionistčku ekonomiju i potrošački način života. Već sad samo zbog SAD i njihovog načina života svijet živi na kreditu, a da ne govorim, kada bi i ostatak svijeta krenuo da podiže standard, urnisali bi planetu. 

Кинези и њихова контрола становништва и рађања. 

Филантропи-еугеничари је кованица и метафора за све оне који су створили систем робова и такву економију и начин живота где они богате, робови постају све неслободинији и на крају се прогласе за технолошки вишак и одводе на уништење. Јел све због нашег добра а онда опстанак одабраних по њиховим мерама.

Никакву ја разлику не видим између црвене банде из Кине и америчких империјалиста. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Кинези и њихова контрола становништва и рађања. 

Филантропи еугеничари је кованица и метафора за све оне који су створили систем робова и такву економију и начин живота где они богате, робови постају све неслободинији и на крају се прогласе за технолошки вишак.

Никакву ја разлику не видим између црвене банде из Кине и америчких империјалиста. 

Kakve veze kineska kontrola jednog djeteta ima sa gejtsovima idejama koje se tiču povećanja standarda i zdravstvene zaštite da bi se postigao efekat smanjenja prirodnog naraštaja? Kakve veze uopšte ovakve ideje imaju sa eugenikom, zašto se pjeni bez razloga? 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Kakve veze kineska kontrola jednog djeteta ima sa gejtsovima idejama koje se tiču povećanja standarda i zdravstvene zaštite da bi se postigao efekat smanjenja prirodnog naraštaja? Kakve veze uopšte ovakve ideje imaju sa eugenikom, zašto se pjeni bez razloga? 

Види, повећање стандарда на уштрб новог живота? Смањење природног нараштаја?

Зар не видиш да се црвени играју Бога и хуле на живот? Одакле бре њима право да кажу дал ће неко да има једно или два детета? Схваташ ли ти колико је то болесно?

Теби је брате Кина идол, кажем ти и не пеним. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Види, повећање стандарда на уштрб новог живота? Смањење природног нараштаја?

Зар не видиш да се црвени играју Бога и хуле на живот? Одакле бре њима право да кажу дал ће неко да има једно или два детета? Схваташ ли ти колико је то болесно?

Теби је брате Кина идол, кажем ти и не пеним. 

Ti si Kineze pomenuo, ne ja. 

Ja sam se uključio da konstatujem da je eksponencijalni priraštaj ljudske populacije potencijalni globalni problem,  jer su resursi planete ograničeni, i vrijeme koje je potrebno da se obnove je mnogo duže od vremena kojim se oni obrste. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Justin Waters рече

Ti si Kineze pomenuo, ne ja. 

Ja sam se uključio da konstatujem da je eksponencijalni priraštaj ljudske populacije potencijalni globalni problem,  jer su resursi planete ograničeni, i vrijeme koje je potrebno da se obnove je mnogo duže od vremena kojim se oni obrste. 

Ја само констатујем да није проблем. Где чељад нису бесна ни кућа није тесна. Међутим побеснели вођени бесовима управљају овим светом и причају како нема места за све. Наравно они су ти за које има места. И ту мислим да на све од истока до запада који би да контролишу живот и смрт. То ради НР Кина, амерички имеријализам, Бил Гјетс и ко зна ко не од тих манијака.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вилер Текс рече

Ја само констатујем да није проблем. Где чељад нису бесна ни кућа није тесна. Међутим побеснели вођени бесовима управљају овим светом и причају како нема места за све. Наравно они су ти за које има места. И ту мислим да на све од истока до запада који би да контролишу живот и смрт. То ради НР Кина, амерички имеријализам, Бил Гјетс и ко зна ко не од тих манијака.

Nikad nije bio sporan prostor. Baš ovim pokazuješ da ne razumiješ problem. 

Na planeti ima dovoljno prostora da živi i 50 milijardi ljudi, međutim nije sporan prostor nego ekonomija i način na koji se troše koriste i troše resursi koja sve manje ima mogućnosti da podrži veliki broj stanovništva jer su resursi planeter izuzetno ograničeni. 

Подели на овим сајтовима

međutim nije sporan prostor nego ekonomija i način na koji se troše koriste i troše resursi 

Али такав систем су створили управо они које горе помињем. Суштина је управо у томе. Маме те чоколадом са своје њиве у њихов солитер, хране те паштетом док им требаш а онда те прогласе вишком и елиминишу те. А твоју њиву су искористили за нек гмо гулаг, плац за њихову фабрику или шта већ.

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Golub said:

да, кад манијак збори како треба смањити светску полулацију очи му зацакле ... 

Priča o tome najnormalnije... kao i svaki normalan čovek koji je svestan da treba smanjiti siromaštvo, podići životni standard, obrazovanje i zdravlje u nerazvijenim zemljama što samo po sebi dovodi do smanjenja svetske populacije...

Objašnjeno već mnogo puta, stvarno ne znam šta je tu teško za razumevanje... ne planira da ubije nikog... a kad bi i planirao ne bi sigurno o tome pričao na javnim skupovima...

4 hours ago, Golub said:

и онда као вакцина ће да спаси животе и улаже силне паре на том пољу, док око 25.000 људи дневно умире од глади. Сваке три и по секунде једна особа, међу њима највише деце, изгуби живот због неухрањености...

Da... i u tim zemljama se i rađa najviše dece i populacija raste i (između ostalog) zato su i gladna... a sve se to lepo zaustavi na prethodno opisan način (obrazovanje, zdravlje, standard)... on je rešio da ulaže u vakcine... drugi ljudi se bave ekonomskim razvojem i obrazovanjem... direktno rešavanje problema gladi nije više tako "popularno" među donatorima jer je u pitanju rupa bez dna... pa idu na ono "Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime." u različitim varijantama.

4 hours ago, Golub said:

а ,,донатор''-манијак се бави вакцинама туђе деце, а своју није вакцинисао... 

Ne znamo da li je svoju vakcinisao jer je to privatni podatak koji niko nema. Priča o tome da je pedijatar njegove dece pričao o tome da nije vakcinisao decu je lažna... proveri sam...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...