Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 6 минута, Дејан рече

Да сам на месту Кона, Кисићке и осталих, ссамо би дигао руке, отишао на боловање.

А послао АВ на 28 дана изолације после Мађарске?

Или на 14 после детета Данила, а не међу 100 људи у Ниш?

Узгред, колико је преминуло људи у Нишу од момента стизања респиратора у земљу до момента уручења?

ARE YOU BLIND OR JUST STUPID?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јанко рече

Узгред, колико је преминуло људи у Нишу од момента стизања респиратора у земљу до момента уручења?

Колико?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Јанко рече

А послао АВ на 28 дана изолације после Мађарске?

Или на 14 после детета Данила, а не међу 100 људи у Ниш?

ARE YOU BLIND OR JUST STUPID?

Па добро, ајде прозбори, која је закулисна радња у питању, шта се дешава. Код нас сад мрзи, ко нас уништава, који масони оће преко коорне да укину Литургију. ајде , отвори се већ једном?

Подели на овим сајтовима

Državni zavod za zdravstvo - 1033 mrtvih u Švedskoj, uz napomenu od Zavoda da je cifra veća, ali nisu prispeli izveštaji.

– Det är den siffra vi kan lita minst på i dag för det är mycket eftersläpning under helgerna, säger Anders Tegnell.

(-To je cifra u koju možemo najmanje da verujemo danas, zato što ima mnogo usporavanja/zaostataka (=u izveštajima) tokom praznika, kaže Anders Tagnel) Dakle, cifra je mnogo veća!

WWW.SVT.SE

Hittills är det 11 445 personer som har bekräftats smittade i covid-19 i Sverige. 1 033 personer har avlidit men...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Дејан рече

Јел забрањено бити критичан, чак и према вама?

Свако сваког критикује, шта је проблем?

пре 15 минута, Дејан рече

Тако је, износите, и има нас које смо на основу вашег изношења стекли мишљење да клевећете и власт и струку, немам ништа против слободе говора, али на овакав начин, у току вандредног стања, ајд за власт мање више, али струку, срамотно, неодговорно, револуционарно.

Оби, ниси ти компетентан да оцењујеш рад и налазе било ког лекара.

Ја мислио критикујеш (а критика подразумева аргументе, јелте), кад оно само мишљење...

Овако су после `45 комунисти - ко рекне шта против Тите, сад кад је фрка, резолуција информбироа...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Дејан рече

Оби, ниси ти компетентан да оцењујеш рад и налазе било ког лекара.

Опрости што се мешам у ваш разговор.

Тачно је то што кажеш, али да ли си приметио данас и јуче су лекари на конференцији у 15ч говорили да нису теолози, али су нам опак одржали богословску придику. Такође, председник Вучић је у два наврата објашњавао како се слави Васкрс и шта је суштина тога празника. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Дејан рече

Па добро, ајде прозбори, која је закулисна радња у питању, шта се дешава. Код нас сад мрзи, ко нас уништава, који масони оће преко коорне да укину Литургију. ајде , отвори се већ једном?

Ево, јеванђелски - одговорићу ти ако ми одговориш на питање: што га не послаше?

То сам ти питање поставио, и ниси одговорио. Само демагогија а-ла СНС, на питање питањем.

Па умем и ја исто.

Дакле, одговори па ћу да ти одговорим.

Подели на овим сајтовима

Pa, meni problem je sto oni vec znaju da je sad oko vaskrsa najkriticnije, pa ce vec za desetak dana da bude kao bolje. Odakle znaju, kad vec mesec dana pricaju, sledece dve nedelje, pa onda sledece. I, to se sad kao nesto poklapa sa time sto je Vucko vec kao najavio mogucnost ukidanja vanr. stanja krajem aprila ili pocetkom maja. Da zivimo na mesecu, pa da zazmurimo, nego da imamo autokratu i problematicnu licnost koji je predsednik i koji je suspendovao vec ovih svih godina sve institucije ove drzave i da se u ovoj drzavi pita samo jedna licnost koja sve podredjuje svojim licnim interesima i ekipe oko sebe i SNS i ko se i malo nesto ne slaze, bilo politicar, ekonomista, doktor,.... taj je sebe stavio u problem.

I,zato je to problem i pravo da kazem, ne verujem im 100%, nikome.... pa, kazite Vucku, bre covece ne mozes da se bas setas kako oces i masku, te ocu, te necu,.... dajte vidite to kako cete sa penzionerima, nema smisla, da svugde imaju neku malu mogucnost da se relaksiraju, samo kod nas nema,jel dobro toliki policijski cas, a ovamo vec par dana 'stampeda' ljudi po gradovima....itd....

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Дејан рече

Ајде кажи ми онда који је рационалан разлог зашто је код нас овакво стање?

To je dobro i razborito pitanje. A izbori se priblizavaju.

Mislim, nema potrebe da se krijes i kao ne znas sta masa nas misli o tome, lepo pitaj otvoreno to sto `oces.
A to da li se npr. ti slazes sa nama u tome da ova vlast debelo zloupotrebljava situaciju - drugo je pitanje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

krajem aprila ili pocetkom maja

Не пратиш фабулу радње.

Већ сутрадан је било средином маја.

А пензионери цврц до појаве ињекције средином 2021.

:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Протомајстор рече

Тачно је то што кажеш, али да ли си приметио данас и јуче су лекари на конференцији у 15ч говорили да нису теолози, али су нам опак одржали богословску придику. Такође, председник Вучић је у два наврата објашњавао како се слави Васкрс и шта је суштина тога празника. 

Ovo je tek odvojeno pitanje za sebe. I velika bruka za SPC.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Дејан рече

Ајде кажи ми онда који је рационалан разлог зашто је код нас овакво стање?

Нпр:

или нпр:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Јанко рече

Не пратиш фабулу радње.

Већ сутрадан је било средином маја.

А пензионери цврц до појаве ињекције средином 2021.

:POPOcorn1:

,znaci, onda idu one dve nedelje, pa opet dve,... 

Koliko sam procitao (neka me neko ispravi), jedino pravovremeno i uskladjeno i sistematski i organizaciono su kao drzava i politicari i zdravstvo i narod reagovali u Vijetnamu (i bese Juzna Koreja) i zato nisu imali uopste velikih problema.

Ako je tako, onda smo svi ostali pomalo zakazali, zar ne ?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Протомајстор рече

Јасно је мени све брате, ал не видим смисао у мерењу баш сваке речи итд. Нису теолози и не могу да функционишу на основу ирационалних веровања.

Такође, ако након недеља изолације , Синод ти пошаље захтев за отварање Цркава, вала, нек држе придику.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...