Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Da l se ti drogiras?

Je l si cuo za SSSR? KGB? Komunisticku Kinu? Viet Kong? Crvene Kmere? Severnu Koreju?

Sta god da je SAD uradila pogresno, nije 0.1% od zla koje su oni naneli covecanstvu u XX veku.

И те како сам чуо. Ја ствари гледам шире. Стаљин је један грузијски разбојник који ј епобио више Руса него Хитлер. Али, Стаљин је само једна карика историје. Ми не причамо овде о Стаљину, него о Јемену, Ираку и САД политици.

Ја се не дрогирам, али ти везе немаш о историји. Ево, да те, брзински подучим, на ти нпишем кичму.

Злато Романових је завршило у америчком ФЕДу! Сада им и не треба злато, јер им је Реган потписао да им не треба покриће, па штампају, уствару укуцавају цифре у комјутере. Него од почетка везано само за зло које су Русима нанели:

1. Русија под Романовим је била најбрже растућа економјиа света. Наталитет је био у светском врху и по писању једног француског демографа Руса би било преко пола милијарде за мање од 100 година да није било револуције. Комлетан буџет је имао златну подлогу. У оптицају су биле ЗЛАТНЕ рубље, тако да је 10 рубаља златних, металних, било СУВО злато. Али исто тако папирна рубља је била златна - вредела је као она метална у злату.
  2. Почетком Првог рата, Немци убацују Лењина јер хоће да избаце најјаег непријатеља из игре, а америки банкари који су коначно преузеи ФЕД, то јест основали приватну банку под лаћним називом Америлке федералне резерве (нити су америчке, нити федералне, нити резерве, него приватна банка - само тада је морала имати златно пкриће), те фаце су убациле Троцког.
  3. Лењин је био стратег, а Троцки извршилац и крвник. Стаљин је био разбојник и полтрон, али уз Лењина. Када суу преузели Русију, побили целу Свету Породицу и почели сатанситички пир по русији (скоро НИКО од руковдства и врхушке није био Рус, све јевреји, осим Стаљина. Стаљин једини православац, али пропали - мајка је хтела да буде поп, па је пропали бгослов) - када су преузели државу МОРАЛИ су да испоруче злато да би их признали.
  4. Злато је преко Швеђана, делом Јапана завршило у ФЕДу. Претапано је у Ђведској великим длеом, а делом преко Јапана је пребацивано. Бољшевици су то платили, признање, и потписали срамни мир са Швабама. Њих је занимла Русија не да ратују са Немцима.
  5. Немци су се ослободили глацног непријатеља, а банкари су добили злато и спречили да Русија постане светска империја.
  6. Када је Лењин умирао од сифилиса, Стаљин је заХебо Троцког - Троцки је био НАДинтелигентан, а Стаљин глупак и имао је комлекс од њга и мрзео га је - Стаљин је мућком придобио вечину гласова и преузео власт, а онај сатаниста сифиличар је умро.
  7. Стаљин прогони Троцког (по закону који је сам Троцки донео пре - интелигенција може да напусти земљу). Не само то, Стаљин га је држао у страху, јер је Троцки зано да ће га убити кад тад. Троци је живео али вечито у страху - и на крају га еј Стаљин и убио негд еу Мексику.
  8. Стаљин, осетивћи моћ, Први ра је готов, дуг банкарима и Нецима је отплаћен и постаеје асолутиста. Ствара своју империју - СССР!
  9. Долази Други рат, после Гулази, Солћењицин и др.

То ти је кичма рсуке историје у корелацији са САДом у 20ом веку! То што је грузијски разбојник, пропали богослов, безбожник Стаљим убио више Руса него Хитлер - па, роде, то ВЕЗЕ нема са тиме што су САД банкари сатанистички засејали семе крви и зла међу браћом.

Да ли је то нешто ново? Па то је, управо ТО је инострана политкика САДа од после Другог рата! Када су рокнули Кенедија тада је изврпен државни удар и то није демократија...то је коропоратвно-фашистичка земља, која је посејала навише зла у свету у 20том веку - више од Хитлера!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Grizzly Adams рече

Brate, ne znam da l ste svi mladi, ali ja sam to doba preziveo i dobro se secam sta se desavalo.

Taj koji nije hteo "pravedno i realno politicko resenje za narode SFRJ" bio je pre svih Slobodan Milosevic. Posle njega Franjo Tudjman i Alija Izetbegovic. Ta trojica su najveci krivci za sve zlo koje se desilo.

E, moj Medo,.... bio u Splitu u ratnoj luci Lora na brodu raketna topovnjaca (koja je Lora posle postala zloglasni kazamat za Srbe)..... kada je Tudjman drzao miting u Splitu,..... i izaso' sa,..... zamisli jednim cistokrvnim purgerom iz Zagreba u grad i ja se napio i otisli do Rive i tamo 50.000 ljutih Hrvata i Tudjman nesto se dernja sa govornice,.... ja teo' da cepam Tudjmanove postere, ovaj bratko hrvat (bio mi jedan od najboljih prijatelja u vojsci...:drugarstvo:) me drzi,.... si lud, neko ce te premlati,....:))

I, jedva sam otiso iz Lore, malo falilo da zaglavim u rat..... brrr .... i pratio sam Hrvatski sabor i sta je sve pricano i obecavano Srbima u HR,.... pa, posle sve ostalo, tako da Medo, znam i ja sta se desavalo iz prve ruke, da nije bilo lose politike Zapada, tj. da su hteli to da se resi mirnim putem i pregovorima, moglo to da se mnogo bolje izvede nego sto je bilo.

Подели на овим сајтовима

51 minutes ago, Благовесник said:

Зато што им је јефтиније да храну баце на депоније, него да храну пред истеком рока дистрибуирају гладнима, а то из разлога јер чин бацања не подлеже опорезивању, а за ово друго морају додатно да плате.

To uopste nije tacno. :)

Nista ne moraju da plate ako dele hranu, jos moze da se dobije i popust na porez za "humanitarne donacije". Kad predas bilo sta humanitarcima oni ti daju formular koji popunis i predas kada prijavljujes porez. Onda ti oni "otpisu" jedan deo za donacije

Osim toga - niko ne kaze da oni bacaju hranu "na deponije". Nego da imamo "visak hrane", koji se u stvari deli siromasnima. Na primer:

At the end of each day, our bakery-cafes package unsold bread and baked goods to donate to local hunger relief and charitable organizations.

https://www.panerabread.com/en-us/en_us/community/community-giving.html

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

ЛЕСКОВАЦ – Бивша начелница Инфективног одељења Опште болнице у Лесковцу инфектолог Душанка Живковић...

RIP

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Ćiriličar said:

И те како сам чуо. Ја ствари гледам шире. Стаљин је један грузијски разбојник који ј епобио више Руса него Хитлер. Али, Стаљин је само једна карика историје. Ми не причамо овде о Стаљину, него о Јемену, Ираку и САД политици.

Ја се не дрогирам, али ти везе немаш о историји. Ево, да те, брзински подучим, на ти нпишем кичму.

Злато Романових је завршило у америчком ФЕДу! Сада им и не треба злато, јер им је Реган потписао да им не треба покриће, па штампају, уствару укуцавају цифре у комјутере. Него од почетка везано само за зло које су Русима нанели:

1. Русија под Романовим је била најбрже растућа економјиа света. Наталитет је био у светском врху и по писању једног француског демографа Руса би било преко пола милијарде за мање од 100 година да није било револуције. Комлетан буџет је имао златну подлогу. У оптицају су биле ЗЛАТНЕ рубље, тако да је 10 рубаља златних, металних, било СУВО злато. Али исто тако папирна рубља је била златна - вредела је као она метална у злату.
  2. Почетком Првог рата, Немци убацују Лењина јер хоће да избаце најјаег непријатеља из игре, а америки банкари који су коначно преузеи ФЕД, то јест основали приватну банку под лаћним називом Америлке федералне резерве (нити су америчке, нити федералне, нити резерве, него приватна банка - само тада је морала имати златно пкриће), те фаце су убациле Троцког.
  3. Лењин је био стратег, а Троцки извршилац и крвник. Стаљин је био разбојник и полтрон, али уз Лењина. Када суу преузели Русију, побили целу Свету Породицу и почели сатанситички пир по русији (скоро НИКО од руковдства и врхушке није био Рус, све јевреји, осим Стаљина. Стаљин једини православац, али пропали - мајка је хтела да буде поп, па је пропали бгослов) - када су преузели државу МОРАЛИ су да испоруче злато да би их признали.
  4. Злато је преко Швеђана, делом Јапана завршило у ФЕДу. Претапано је у Ђведској великим длеом, а делом преко Јапана је пребацивано. Бољшевици су то платили, признање, и потписали срамни мир са Швабама. Њих је занимла Русија не да ратују са Немцима.
  5. Немци су се ослободили глацног непријатеља, а банкари су добили злато и спречили да Русија постане светска империја.
  6. Када је Лењин умирао од сифилиса, Стаљин је заХебо Троцког - Троцки је био НАДинтелигентан, а Стаљин глупак и имао је комлекс од њга и мрзео га је - Стаљин је мућком придобио вечину гласова и преузео власт, а онај сатаниста сифиличар је умро.
  7. Стаљин прогони Троцког (по закону који је сам Троцки донео пре - интелигенција може да напусти земљу). Не само то, Стаљин га је држао у страху, јер је Троцки зано да ће га убити кад тад. Троци је живео али вечито у страху - и на крају га еј Стаљин и убио негд еу Мексику.
  8. Стаљин, осетивћи моћ, Први ра је готов, дуг банкарима и Нецима је отплаћен и постаеје асолутиста. Ствара своју империју - СССР!
  9. Долази Други рат, после Гулази, Солћењицин и др.

То ти је кичма рсуке историје у корелацији са САДом у 20ом веку! То што је грузијски разбојник, пропали богослов, безбожник Стаљим убио више Руса него Хитлер - па, роде, то ВЕЗЕ нема са тиме што су САД банкари сатанистички засејали семе крви и зла међу браћом.

Да ли је то нешто ново? Па то је, управо ТО је инострана политкика САДа од после Другог рата! Када су рокнули Кенедија тада је изврпен државни удар и то није демократија...то је коропоратвно-фашистичка земља, која је посејала навише зла у свету у 20том веку - више од Хитлера!

Stvarno bi trebalo da te puste malo napolje... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams 

Ево Медо, мало "руске" историје - мада, где су Руси овде? Где су овде православни Руси? Није то теорија завере, то су чињенице. То су били вође ЦРВЕНЕ револуције. А јеси ли ти чуо, можда за "ОБОЈЕНУ револуцију"? За неко "пролеће"? Па ево ти је накрвавија - Троцки је био човек инструисан од људи који су оновали Америчке федералне резерве. Чист интерес! Опљачкати злато Империји Романових! Сшречити Русију да на другом крају света буде супротност ономе што су Федералне резерве! И уз све још је опљачкати! Заболе их К колико ће црква бити срупено и ко ће владати и како ће Руси живети. Коме ти причаш те бајке од фекалија умотане у богатства, слободе и демоНОкратију? Мани се шупљака...нисмо у средњем веку.

Владимир Иљич Уљанов, code name Лењин – Јевреин. Стигао из Швајцарске специјалном возом кроз ратом обузету Европу, са новцем од Немаца (Аустријанаца), али и од англо-америчких банкара, са циљем да свргне Цара и преузме власт у Русији. Тиме што ће бољшевици преузети власт у Русији Немци ће избацити свог главног непријатеља из Првог великог рата, а англо-амерички банкари ће, у замену за признање нове власти, опљачкати велику православну Империју и зауставити њен економски развој и наталитет – златне резерве Русије (око 900 тона) нестаће без трага. Један мањи део злата ће завршити у Јапану приликом “транзита”, један део остаће у Шведској која ће руско злато са руским грбом претапати како би уништила грб на полугама и слала га даље на одредишта, а већи део завршиће у Bank of England и у новооснованом америчком FEDу (Federal Reserve System). “Мудри” Горбачов је, крајем црвене епохе, потписао са премијерком Маргарет Тачер споразум о поравнању – да нико ником ништа не дугује. Био је то “џентлменски” потез једног “великог” Руса, према једној “крхкој и нежној” британској lady, коју су, од “милоште”, звали – челична.

Лев Давидович Бронштејн, code name Троцки – Јеврејин. На почетку револуције био је министар спољних послова а од 1918-1924. министар војске и поморства. Сматра се да је под његовим руководством на простору данашње Украине и Русије побијено око 10 000 000 људи који су били противници комунизма. То како се одређивало ко и зашто је “противник”, може се са лакоћом наслутити.

Јаков Свердлов – Јевреин. Поред Лењина, главни заговорник ликвидације Царске породице Романових.

Феликс Дзержински – Јеврејин, Пољак (рођен у западној Белорусији). Сматра се одговорним за смрт 1,7 – 2 000 000 људи. Познаник Розе Луксембург из Берлина.

Јосиф Висарионович Џугашвили, code name Стаљин – Грузијац. Несвршени богослов који (није ни веровао у Бога, већ је неиспуњена жеља његова мајке била да јој син буде свештеник) након Лењинове смрти преузима власт. Колико су Стаљин и људи око њега били “добри економисти” говори податак да је, поред непрегледних руских и украинских плодних ораница, у време велике глади “гладомор”, умрло око 4 000 000 људи 932-933. године. Поређења ради, Царска Русија је пре револуције производила 1/4 светске производње пшенице. У Стаљиновим чисткама је око 14 000 000 људи прошло кроз злогласне ГУЛаг-е, док је око 6-7 000 000 људи прогнано у далеке крајеве, те око 3 000 000 прошло кроз “краткотрајне” (до 3 године) радне логоре. Стаљин је, поред економије, био и “вешт” војсковођа, такав да је, у одбрамбеном Другом великом рату, број погинулих Руса (Совјета) у ондосу на Немце био 10:1. Поражавајуће, јер војна стратегија говори да је нападачу потребно 10 пута више војне силе него браниоцу. Немцима против Стаљина је у почетку било довољно 10 пута мање. Неко ко властити народ убија и прогони, зар га је уопште брига колико ће тог народа изгинути од непријатељске војске? Али када је видео да му се дрма крвави “царски” престо, тада се сетио народа.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Bokisd said:

E, moj Medo,.... bio u Splitu u ratnoj luci Lora na brodu raketna topovnjaca (koja je Lora posle postala zloglasni kazamat za Srbe)..... kada je Tudjman drzao miting u Splitu,..... i izaso' sa,..... zamisli jednim cistokrvnim purgerom iz Zagreba u grad i ja se napio i otisli do Rive i tamo 50.000 ljutih Hrvata i Tudjman nesto se dernja sa govornice,.... ja teo' da cepam Tudjmanove postere, ovaj bratko hrvat (bio mi jedan od najboljih prijatelja u vojsci...:drugarstvo:) me drzi,.... si lud, neko ce te premlati,....:))

I, jedva sam otiso iz Lore, malo falilo da zaglavim u rat..... brrr .... i pratio sam Hrvatski sabor i sta je sve pricano i obecavano Srbima u HR,.... pa, posle sve ostalo, tako da Medo, znam i ja sta se desavalo iz prve ruke, da nije bilo lose politike Zapada, tj. da su hteli to da se resi mirnim putem i pregovorima, moglo to da se mnogo bolje izvede nego sto je bilo.

OK, znaci generacija. :)

Pa prvi koji nisu hteli da pregovaraju su Sloba i Franjo koji su se dogovarali kako da podele BiH... pa onda zaratili medjusobno. Ne mozemo da krivimo nekog drugog kad su ovi "nasi" prvi krivi.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Razlog gladi je ljudski bes koji korporacije podsticu i koriste za stavljanje ekstra profita sa strane. Jedan od razloga hocu reci.

Udji u bilo koju samoposlugu. OK su papirne maramice , ali roze, plave, sa narodnim motivima, sa mirisom japanske banane, shamponi slinavi za tusiranje milion vrsta podvrsta, svako ima svoj omiljeni, ne daj Boze da ga trenutno nema, praskovi, kozmetika, sve je otislo s ponudom da prostite u tri lepe i sta je to nego bes i obest 

a CEO hipermarket za neko tamo gladno dete moze da stane u casu obicnog mleka koje zivot znaci.

Onda i ispada "normalno" da se ima "vishak" koji i treba da se baci. Satanizam na delu i to generalni.

Pitaj bilo koje dete u trecem osnovne kako bi resilo taj problem gladi. Garantujem da bi za mesec dana napravilo savrsen elaborat o svetskoj preraspodeli.

Samo, tada bi ovi gladne poubijali, garant.

Подели на овим сајтовима

Just now, Ćiriličar said:

@Grizzly Adams 

Ево Медо, мало "руске" историје - мада, где су Руси овде? Где су овде православни Руси? Није то теорија завере, то су чињенице. То су били вође ЦРВЕНЕ револуције. А јеси ли ти чуо, можда за "ОБОЈЕНУ револуцију"? За неко "пролеће"? Па ево ти је накрвавија - Троцки је био човек инструисан од људи који су оновали Америчке федералне резерве. Чист интерес! Опљачкати злато Империји Романових! Сшречити Русију да на другом крају света буде супротност ономе што су Федералне резерве! И уз све још је опљачкати! Заболе их К колико ће црква бити срупено и ко ће владати и како ће Руси живети. Коме ти причаш те бајке од фекалија умотане у богатства, слободе и демоНОкратију? Мани се шупљака...нисмо у средњем веку.

Владимир Иљич Уљанов, code name Лењин – Јевреин. Стигао из Швајцарске специјалном возом кроз ратом обузету Европу, са новцем од Немаца (Аустријанаца), али и од англо-америчких банкара, са циљем да свргне Цара и преузме власт у Русији. Тиме што ће бољшевици преузети власт у Русији Немци ће избацити свог главног непријатеља из Првог великог рата, а англо-амерички банкари ће, у замену за признање нове власти, опљачкати велику православну Империју и зауставити њен економски развој и наталитет – златне резерве Русије (око 900 тона) нестаће без трага. Један мањи део злата ће завршити у Јапану приликом “транзита”, један део остаће у Шведској која ће руско злато са руским грбом претапати како би уништила грб на полугама и слала га даље на одредишта, а већи део завршиће у Bank of England и у новооснованом америчком FEDу (Federal Reserve System). “Мудри” Горбачов је, крајем црвене епохе, потписао са премијерком Маргарет Тачер споразум о поравнању – да нико ником ништа не дугује. Био је то “џентлменски” потез једног “великог” Руса, према једној “крхкој и нежној” британској lady, коју су, од “милоште”, звали – челична.

Лев Давидович Бронштејн, code name Троцки – Јеврејин. На почетку револуције био је министар спољних послова а од 1918-1924. министар војске и поморства. Сматра се да је под његовим руководством на простору данашње Украине и Русије побијено око 10 000 000 људи који су били противници комунизма. То како се одређивало ко и зашто је “противник”, може се са лакоћом наслутити.

Јаков Свердлов – Јевреин. Поред Лењина, главни заговорник ликвидације Царске породице Романових.

Феликс Дзержински – Јеврејин, Пољак (рођен у западној Белорусији). Сматра се одговорним за смрт 1,7 – 2 000 000 људи. Познаник Розе Луксембург из Берлина.

Јосиф Висарионович Џугашвили, code name Стаљин – Грузијац. Несвршени богослов који (није ни веровао у Бога, већ је неиспуњена жеља његова мајке била да јој син буде свештеник) након Лењинове смрти преузима власт. Колико су Стаљин и људи око њега били “добри економисти” говори податак да је, поред непрегледних руских и украинских плодних ораница, у време велике глади “гладомор”, умрло око 4 000 000 људи 932-933. године. Поређења ради, Царска Русија је пре револуције производила 1/4 светске производње пшенице. У Стаљиновим чисткама је око 14 000 000 људи прошло кроз злогласне ГУЛаг-е, док је око 6-7 000 000 људи прогнано у далеке крајеве, те око 3 000 000 прошло кроз “краткотрајне” (до 3 године) радне логоре. Стаљин је, поред економије, био и “вешт” војсковођа, такав да је, у одбрамбеном Другом великом рату, број погинулих Руса (Совјета) у ондосу на Немце био 10:1. Поражавајуће, јер војна стратегија говори да је нападачу потребно 10 пута више војне силе него браниоцу. Немцима против Стаљина је у почетку било довољно 10 пута мање. Неко ко властити народ убија и прогони, зар га је уопште брига колико ће тог народа изгинути од непријатељске војске? Али када је видео да му се дрма крвави “царски” престо, тада се сетио народа.

Kakve veze bre sve to ima?

I tebi bi prijala setnja... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Талични Том рече

бомбе са осиромашеним уранијумом

Izvini sto upadam brate, ali ovako nesto NE POSTOJI. Tehnicki, ovaj izraz je potpuni nonsens.
I istine radi, dobro bi bilo da se Srbi malo opismene.

https://pouke.org/forum/index.php?/topic/64295-тема-о-коронавирусу-све-на-једном-месту/&do=findComment&comment=1981836

Takva vrsta malokalibarske municije, koju koriste malokalibarski topovi na avionima (kalibra 20/30 mm, npr. americki A-10) sluzi za vrlo specificne namene, tj. za probijanje oklopa na tenkovima sa gornje strane, gde su oklopi i najtanji; druge uloge nema. Ne, ne postoje nikakve tone osiromasenog uranijuma kojim je po ponocnoj logici nepismenih zatrpana Srbija, jer tako neceg tehnicki i fizicki nije ni moglo da bude, sve i da je neko to i hteo; a nije hteo.

https://en.wikipedia.org/wiki/Depleted_uranium

S druge strane, uglavnom se potpuno slazem sto se tice spoljne politike koju vode elite iz `Murice, s tim da ne bi nikako moglo da se kaze da su zlocini koje su oni pocinili - a jesu, jos kako, citav niz - veci od zlocina nacista i pojedinih komunista. Zlocini nacista i pojedinih komunistickih diktatora, kao i zlocini pojedinih kolonijalnih sila (npr. Belgije u Kongu) nisu tek neki zlocini nego kompletan genocid; nesto najnize i najgnusnije sto je necovek do sad uradio u istoriji civilizacije.

I ovde narocito da istaknemo naciste, jer njima stvarno nema ravnih, ni po broju, ni po svireposti i umobolnosti.
Da je pravde, Nemacka bi doveka sedela u magarecoj klupi u UN.

I ovo - Milosevic jeste u osnovi bio zapadni covek, ubaceni trojanski konj, po tom ustaljenom obrascu (od skora neuspesnom) da se negde u nekom kraju dovede na vlast ili podstice neki ludak, kojega posle navodno oni skidaju sa vlasti. Dakle, nema nikakve sumnje da je rat u bivsoj SFRJ nedelo zapada.

Medjutim, Grizli je potpuno u pravu u pogledu jednog: da je narod imao mozga i bio trezniji, nikad nijedan Milosevic/Tudjman/Izetbegovic ne bi mogli ni da se popnu na vlast, kamoli da nesto urade naopako.

A narod nije bio trezan. I danas, kao sto vidimo, isto tako nije trezan, jer je dozvolio da ga zajasu jos gori od Milosevica. Jeste, i ovog sad podrzava zapad, njihovo je cedo, ali ko nama brani da se tome usprotivimo? Niko, naravno, niti moze da nam brani.

Kad se budemo stvarno kao narod pokajali, otreznili i dosli sebi, resice Bog sve nase probleme sam, bez da se mi trudimo. On je bas i popustio sve te nevolje i neljude samo iz jednog razloga - jer smo olosali, ne valjamo. I zato On ceka nase otreznjenje i pokajanje.

Uglavnom, ova vasa rasprava prilicno je jalova i besciljna, jer nista tu nije crno-belo, nego za sve mora malo da se trezno promisli.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Stvarno bi trebalo da te puste malo napolje...

Ја ћивим у слободној земљи, која, узгред, има најобразованији народ на планети. Нисам неки надмозак, али ајо сам добро информисан, а не фали ми ни образовања...за разлику од неких.

Осим тога, живео сам у много бољој западној земљи од те чемерије зване САД, и држаљанин сам, као и деца ми - тако да ти отпадају сви "аргументи". Који, узгред, и немаш.

Све наведене чињенице се могу поткрепити историјски документима. Наравно, коме требају....али лепше је живети у лажи. Ти живиш у земљи која је пролила највише туђе крви у другој половини 20-ог века и ходаш по улицама и можда једеш хлеб који је натопљен крвљу нечије деце, а можда и српске.

Не оптужујем ја тебе, али ти само кажем да браниш чисти сатанизам!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Grizzly Adams рече

OK, znaci generacija. :)

Pa prvi koji nisu hteli da pregovaraju su Sloba i Franjo koji su se dogovarali kako da podele BiH... pa onda zaratili medjusobno. Ne mozemo da krivimo nekog drugog kad su ovi "nasi" prvi krivi.

:smil443643319dc3d: ... generacion' nego kako,...

Jednostavno, mislim da je Zapad mogao da spreci bilo koga da radi po svome kako hoce,.... ali, istine radi, Zapad je ipak podrzavao Tudjmana da radi po svome i jednostavno su forsirali stvari do pucanja, ....i puklo je po svima nama, i puca i dalje, u istom smo sosu' i to tesko vidimo.

Подели на овим сајтовима

Nego, `de smo ono stali... a da, mi zivimo u slobodnoj zemlji...

Bez maltretiranja stanovništva sličnog brojnog stanja, ukidanja Skupštine i uvodjenja diktature.
Finska i Srbija (podaci od pre 3 dana, plavo su preminuli).

...

92726660_1040996019634263_25149206299085

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1040996012967597&set=a.130231494044058

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ćiriličar рече

@Grizzly Adams 

Lenjin je bio pola Jevrejin, pola Mongolac, i šta sad? Bio je inače ruski plemić, baron. Ovo sad neki antisemitizam? Jevreji krivi za sve? 

A ako nisi znao - monarhija nije više postojala u Rusiji kada je bila oktobarska revolucija. Jer prvu revoluciju, onu februarsku ili građansku, sproveli su četnici i oterali su cara Nikolaja Krvavog (ovako ga je i Putin nazvao: Nikolaj Krvavi). Oktobarska revolucija bila je protiv ove februarske, četnčike, protiv demokratske i republičke Rusije. Cara nije bilo više kada su naleteli boljševisti, koji su bili izgubili izbore u demokratskoj, četničkoj, republičkoj Rusiji i onda su jednostavno proglasili revoluciju... Zašto su morali da streljaju građanina Romanova (nije bio više car! još od marta iste godine, zbacili ga četnici) i još gore njegovu porodicu, to sad ne znam, ali eto, desilo se.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...