Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Je l si ti svestan da je Kina doslovno fasisticka drzava? Po definiciji.

Kakve gluposti se ovde lupaju to je stvano neverovatno...

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Ne kazem ja. Kina jeste fasisticka drzava po samoj definiciji tog pojma.

"Fasizam" ne znaci "onaj ko mi se ne svidja" nego je politicka ideologija koja ima svoje principe. Nije fasisticka ona drzava koja je "ucinila nekad neki zlocin", nego totalitarna, jednopartijska drzava koja sebe stavlja kao najvecu vrednost, iznad slobode pojedinca. Ona koja ima totalnu kontrolu nad zivotom gradjana, privredom, medijima i svim aspektima zivota. Kina se u to uklapa 100%.

SAD i Velika Britanija su sve suprotno od toga. Odbranile su svet od fasizma.

Да си Кинез био би стрељан, а ја бих те стрељао да сам Кинез. :) Такво зло које си усвојио беспоговорно и због чега оправдаваш најсуровије подвале које чине трагедију самих људи, а због тога што си, као такав, осудио све слабости које нешто виђаш а нешто и умишљаш код својих саговорника (да не кажемо ,,партнера'' путиновски), довешће и тебе и оне које подржаваш у најсуровији суноврат цивилизације, најтрагичније јер је много јаче наоружање у питању. Видећете како се претварате у пацове. А прави хришћани ће живети за праву љубав према пацовима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Justin Waters рече

To ne vezano za koronu, nego i prije ovoga? 

Па с обзиром на то да је код њих еутаназија баш заступљена и из мог искуства с лекарима, претпостављам да је у питању општи однос Холанђана према медицини, старости и смрти. Ал сад су због короне баш кренули да зову јер је то један од начина да смање број људи у болницама.

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams 

пре 2 часа, Desiderius Erasmus рече

Jesu i fala im na tome (i Rusiji zajedno sa njima). Ali, to ne znači da posle prema dobrom delu sveta nisu počeli da se ponašaju kao taj Hitler kog su pobedili.

,,Све тамне силе скупиле су се у једно место где је настао најсуровији рат између дронова. Докле год је било земљишта уништавали су једни друге са летећим машинама'' - не знам дал си гледао трејлер. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Juanito рече

Па с обзиром на то да је код њих еутаназија баш заступљена и из мог искуства с лекарима, претпостављам да је у питању општи однос Холанђана према медицини, старости и смрти. Ал сад су због короне баш кренули да зову јер је то један од начина да смање број људи у болницама.

Pa kako oni starci koji su sami kad ih pritjesni bolest pred smrt, a žive sami, može biti jako nezgodno? Od bolova, do toga da ne možeš otići u WC sam, ili se srušiš na pod da ne možeš se dići itd.. tu bukvalno mnogi mogu umrijeti u teškoj agoniji. 

• Тужан 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Људи, добре вести. Данас у Србији дупло мање новозаражених него јуче. Иако је доста више људи тестирано.

Видим људи пишу да у свим земљама осетно пада број нових случајева, али то нисам проверио тако да не знам да ли је тачно.

Надајмо се да ово с***е полако пролази  :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, GeniusAtWork рече

Људи, добре вести. Данас у Србији дупло мање новозаражених него јуче. Иако је доста више људи тестирано.

Видим људи пишу да у свим земљама осетно пада број нових случајева, али то нисам проверио тако да не знам да ли је тачно.

Надајмо се да ово с***е полако пролази  :sunce:

Juče u Srpskoj 38 slučajeva, dana samo jedan...još će se to klackati, za jedno dve najviše 2 i po sedmice će nas možda početi popuštati.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Juče u Srpskoj 38 slučajeva, dana samo jedan...još će se to klackati, za jedno dve najviše 2 i po sedmice će nas možda početi popuštati.

То може да значи да ово чудо траје доста дуже од месец дана. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Justin Waters рече

za jedno dve najviše 2 i po

:ljut:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин рече

То може да значи да ово чудо траје доста дуже од месец дана. 

Pa kod nas je 5 marta prva dva slučaja detektovano...evo sad smo na kraju marta, to je otprilike to. 

Подели на овим сајтовима

Stanje u regionu loše, plus politički marifetluci na svakom koraku uprkos pandemiji.

WWW.BLIC.RS

Evropski podaci o širenju korona virusa navode na zaključak da je situacija u istočnoj polovini kontinenta mnogo manje strašna nego na Zapadu. Ukupan bilans žrtava u više od deset država...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...