Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 часа, Justin Waters рече

Naravno u prvi plan dosad u vezi optuzivanja Kine za navodno prikrivanje, istakle su se dvije najmonstruoznije sile zadnjih 200g. Propaganda, laganje i licemjere im je moto. Jedna je porodila drugo. Ona sa Kapitola kojom predsjedava zutokljinac i ovi sa Temze kojoj predsjedava drugi zutokljinac. 

Svoje vlastite neuspjehe i tvrdoglavost svojih građana koji su visili po pabovima i sunčali se po plažama dok je pandemija vec ozbiljnog maha uzela, nastoje prikriti bezumnim optužbama koje su bez osnova. 

Nijedna nije gorela do zore, nadam se da je korona samo uvod u vas silazak sa globalne scene fašisti jedni. Kini možete pljuniti pod prozor. 

Баш ме занима шта ће рећи Др. Кембел.

Могуће да је и он комунистички агент па недељама говори да се касни са мерама.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

@ana čarnojević  знам да неуролози причају какав проблем имају око истраживања нових антидепресива; да ће то да се промени тек кад неки милијардер не оболи па не реши да да паре.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Србољуб+ рече

Могуће да је и он комунистички агент па недељама говори да се касни са мерама

Pa nego šta je. Rekao je da su ga napadali više puta, zašto kudi američki sistem borbe i hvali kineski. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

Човек је прави мелем за душу.

Ако неко нема стрпљења да саслуша и разуме суштину и контекст свега, макар не би требало да мрзи саму личност човека.

Надам се да не почињу да се губе. Прича о неком полицијском часу без престанка. Није свестан да то не може да спроведе на неки рок који ће дати резултате. Може само да изазове навале на продавнице, где ће се вирус проширити у рекордном року. 

Гледам Путина, мирно и сталожено се обраћа грађанима - прави државник. Овог нашег кад гледаш, и ако си миран, после његовог обраћања неће ти бити добро.

Подели на овим сајтовима

@Вукашин 

Улазиш у такве беспредметне расправе. Путин се обраћа ретко, али често је и оштар и зна да буде груб, а некада к'о пања. А Вучић се обраћа скоро сваки дан, некада је као на бенсединима, а некада је дрчан. Сад да гледам у то како је некад неко изговорио нешто нема смисла. Господ је неке бичевао (како бисте ви данас тумачили??). Због тога ми неће бити мање драг.

Ако си пратио задњи интервју Вучића, више пута је питан о 24часовном полицијском часу, а поента је да људи и треба бити заплашени и да о свему томе шта ће се уводити одлучују људи из здравства.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Лукашенко о коронавирусе: Господь нас должен хранить! Мы уже своего населения потеряли!

Лукашенко: Россию охватил психоз! Не знаю, будут ли они проводить мероприятия по поводу 9 мая / Новости политики. Беларусь - Россия. Президент рассказал, ходит ли его младший сын Николай в школу. Также Александр Лукашенко открыл секрет, как с вирусом борются во Дворце Независимости, и призвал беречь прежде всего пожилых белорусов. Во время разговора был затронут и повышенный спрос на гречку. Кроме того, Президент отметил, что подготовка к празднованию 75-летия Великой Победы в Беларуси продолжается. Запланированные мероприятия не отменяются. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Zayron said:

Лукашенко о коронавирусе: Господь нас должен хранить! Мы уже своего населения потеряли!

Лукашенко: Россию охватил психоз! Не знаю, будут ли они проводить мероприятия по поводу 9 мая / Новости политики. Беларусь - Россия. Президент рассказал, ходит ли его младший сын Николай в школу. Также Александр Лукашенко открыл секрет, как с вирусом борются во Дворце Независимости, и призвал беречь прежде всего пожилых белорусов. Во время разговора был затронут и повышенный спрос на гречку. Кроме того, Президент отметил, что подготовка к празднованию 75-летия Великой Победы в Беларуси продолжается. Запланированные мероприятия не отменяются. 

Blago njima kod njih ne postoji korona.

Подели на овим сајтовима

22 minutes ago, kopitar said:

Blago njima kod njih ne postoji korona.

Corona je vymysl trulého kapitalizma! 

WWW.BLESK.CZ

Karanténu v době pandemie koronaviru nemusíte trávit v posteli sledováním filmů nebo repríz Ulice. Vyřešte to jako thajský vládce – izolací s 20 milenkami.

Подели на овим сајтовима

Преминуо епископ ваљевски Милутин

Епископ ваљевски Милутин (71) преминуо је ноћас у КБЦ "Драгиша Мишовић" у Београду где се налазио на лечењу од корона вируса, сазнаје Спутњик.

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Епископ ваљевски Милутин (71) преминуо је ноћас у КБЦ "Драгиша Мишовић" у Београду где се налазио на лечењу...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Dimitrije рече

@ana čarnojević  знам да неуролози причају какав проблем имају око истраживања нових антидепресива; да ће то да се промени тек кад неки милијардер не оболи па не реши да да паре.

Јер је иначе опште познато да милијардери не пате од депресије...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Milan Nikolic рече

ja sam neko ko zaista ne podnosi Vučićeve melodrame i ceo njegov performans, jednostavno ne mogu da gledam tu količinu glumatanja, tu količinu negatvne selekcije, poltronizma ...jednom rečju truleži

ALI

ako govorimo o ovome sa čim smo se susreli, pandemijom virusa, objektivno gledano, bez obzira šta ja mislio o njemu i njegovoj vladavini, moram reći da sam vrlo vrlo prijatno iznenadjen, jer sam sumnjao da neko takvog mentalnog sklopa može na odgovarajući način izneti ove probleme. dakle ja mu čestitam i u potpunosti podržavam na ovome šta radi i kako radi. bojao sam se raznih potencijalnih politizovanja nestručnosti populizma...itd, čega je u nekoj meri i bilo na početku, ali vidim jedan ozbiljan odnos, pametnu odmerenu i posvećenu strategiju u kombinaciji sa preuzimanjem odgovornosti za ne popularne ali nužne mere. 

da mi je neko rekao da ću ovo i pomisliti, rekao bi mu da je lud, ali mislim da ću na izborima glasati za njega kao moj način da mu zahvalim i kompezujem za dobro vođenje zemlje u kritičnoj situaciji, bez obzira šta lično mislim o njemu stranci stručnosti..itd.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Justin Waters рече

Trampovnje

Tviter objave:

Jan. 22: “We have it totally under control. It’s one person coming in from China. We have it under control. It’s going to be just fine.” — Trump in a CNBC interview.

Jan. 30: “We think we have it very well under control. We have very little problem in this country at this moment — five — and those people are all recuperating successfully. But we’re working very closely with China and other countries, and we think it’s going to have a very good ending for us … that I can assure you.” — Trump in a speech in Michigan.

Feb. 26: “Because of all we’ve done, the risk to the American people remains very low. … When you have 15 people, and the 15 within a couple of days is going to be down to close to zero. That’s a pretty good job we’ve done.”

Itd. itd...šarlatanske izjave su nepregledne da bi na kraju:

Trump concedes US coronavirus death toll could be 100,000 or more

Ne znam, budući da u američkim kategorijama 500.000 mrtvih u iraku nije neki problem, bilo je vrijedno agresije...možda i 100.000 potpada pod "remains very low". 

Neka i bude kako im bude, samo niski pokušaji da svoj neuspjeh svale na Kinu, nakon hvalospjeva da je sve pod kontrolom, a koja je na vrijeme dala sve potrebne informacije u vezi prirode virusa..neće proći. 

Ако је истина да су им тестови били врло непрецизни (ни су поштовали препоруку СЗО због ароганције) може се објаснити опуштеност. Трамп је закључивао на основу оног што су му причали стручњаци. Хтео је да спаси економију коју је колико толико поправио.  Што се вируса тиче све је било јасно 24.01. (Погледати два видеа на Peak Prosperity ставио сам овде) . Питали су се и зашто су без контроле пуштали путнике из Кине па после из Италије. Зашто се мало тестира. Све то су се питали од краја јануара. Чак су по некада изгледали да паниче, испало да није тако. Да ли су Трамп и Џонсон били опуштени због савета медицинара и/или због мирења са великим жртвама зарад економије сазнаћемо једном. Неки су то величали као јако мудар и промишљен потез, " остали паниче, укидају слободе,...." Ја и даље мислим да се мора наћи равнотежа економије (људских живота који зависе од ње)  и заштите од епидемије. Постоје два супростављења мишљења о тој равнотежи. Она су дубоко везана за систем вредности друштва и сваког појединца. Некима је идол Адам Смит, Вебер и слични а неки славе Спаса нашег Исуса Христоса и његов пример. Једно са другим тешко да иде.

У сваком случају је јадно оптуживати Кинезе за сопствене изборе. Све се знало пре девет седмица!

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...